Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GazMag

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
GazMag EYOF 2017.07.24 22:36:39
2017. július 23. és 29. között Győr látja vendégül az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivált. A rendezvényre a GazMag is akkreditált sajtóként, így az EYOF alatt újra használatba vesszük a gazmag.blog.hu oldalunkat is. #EYOFgyőr2017..
A magyar labdarúgó válogatott a 2018-es oroszországi Világbajnokság selejtezőjében az Európa-bajnok Portugália vendégeként lépett pályára Lisszabonban. Bár a tavalyi lyoni 3-3-as döntetlen után sokan bíztak egy újabb bravúros eredményben, ezúttal érvényesült a papírforma, és nemzeti csapatunk 3-0…..
A legnagyobb sztár, Cristiano Ronaldo korai sérülése miatt csak külső szemlélője volt annak, hogy hazája a döntőben Franciaországot hosszabbítás után legyőzve megszerezte története első Európa-bajnoki címét.   Franciaország léphetett pályára esélyesebbként a fináléban, a mutatott játék alapján…..
Bár reménykedtünk benne, hogy az éjjel soha nem ér véget, a nyolcaddöntőben Belgium megálljt parancsolt Magyarország válogatottjának, a 4-0-s vereség után számunkra véget ért az idei labdarúgó Európa-bajnokság.   Nem a magyar, hanem a világranglistán második belga válogatott számított a mérkőzés…..
A magyar labdarúgó válogatott 1-1-es döntetlent játszott Izland legjobbjaival a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjának második fordulójában.   A magyar válogatott az Ausztria elleni 2-0-s győzelemmel, Izland pedig egy Portugália ellenni 1-1-es döntetlennel kezdte a csoportkört. A…..
Elérkezett a várva vált pillanat, Magyarország labdarúgó válogatottja 44 év elteltével ismét Európa-bajnokságon lépett pályára. Ráadásul, ha már ott volt, győzött is 2-0-ra Ausztria ellen!   Nagy tornán utoljára az 1986-os VB-n szerepeltünk, a legutolsó Európa-bajnoki szereplésre pedig 1972-ben…..
Június 10-től július 10-ig Franciaországban kerül lebonyolításra a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság. A 24 válogatottat felvonultató mezőnyben 44 év után Magyarország is résztvevőként van jelen. A magyar válogatott esélylatolgatása következik.   A Magyar válogatott viszontagságos úton,…..
GazMag A magyar Eb-keret elemzése 2016.06.08 23:29:54
Június 10-én kezdődik a 2016-os franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság. 44 év után ezúttal a magyar csapatnak is szoríthatunk. Ebből az apropóból vesszük górcső alá a kontinenstornára utazó 23 játékost.   Kapusok: Dibusz Dénes (Ferencváros): A magyar bajnokcsapat kapusaként jó szezont futott.…..
Utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a franciaországi Európa-bajnokság előtt a magyar labdarúgó válogatott. Bernd Storck együttese Gelsenkirchenben 2-0 arányú vereséget szenvedett a világbajnok német válogatottól.   A magyar csapat nem kezdte jól a mérkőzést, világbajnok házigazdánk már az…..
GazMag Végleges a keret! 2016.06.03 09:46:23
Kihirdette végleges, 23 fős keretét a június 10-én kezdődő labdarúgó Európa-bajnokságra Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya. A kontinenstornán az alábbi játékosok képviselik majd hazánkat. Kapusok: Dibusz Dénes Király Gábor Gulácsi Péter Védők: Bese Barnabás Fiola Attila Guzmics…..
GazMag Interjú László Zsolttal 2016.06.03 09:42:54
A GazMagTV áprilisi videóinterjújában László Zsolt színművésszel beszélgettünk. A nagyinterjú során elsősorban szinkronszínészi munkásságáról faggattuk vendégünket, de szóba került a színház és a zene is...
Marketingkommunikáció költséghatékonyan – ezzel a címmel tart előadást az MKT Óbudai Egyetemi Ifjúsági Szervezete meghívására Pantl Péter, a Hell Energy Magyarország Kft. marketingigazgatója 2016. április 6-án, szerdán 16 óra 15 perctől az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Karának (1084…..
GazMag A GazMag a blog.hu-n! 2015.11.07 17:22:11
Ezentúl már a blog.hu felületén is elérhetőek vagyunk. Kellemes időtöltést!..