Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IDM tech

16 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Bing blogs igen jópofa szolgáltatást jelentett be. Ez a CelebsLike.me Aki egy híres vagy akár nem annyira  híres emberről képet szeretne nézni, annak kapóra jön a Microsoft Bing újabb szolgáltatása: celeblike.me. Csak a keresőbe kell beírni a Személy nevét, és a Bing képeket fog kidob ni a…..
Már lassan egy éve hogy a Windows 10 megjelent PC-re, és ez alatt az idő alatt a felhasználók értékelték az alap alkalmazásokat.   ITT EGY TOPLISTÁT LÁTHATTOK AZ ALKALMAZÁSOKRÓL.  A top listát az értékelések száma, és átlaga alapján készítettük el:   Fényképek:4,1    58 000 értékeléssel Groove…..
A Microsoft lökött a Bing logóján! Üvözöljük az új Bing logót!   Megjegyzés: A Microsoft a Bing-et a kezdetektől fogva  a Google riválisának szánta, bár ez legelőször igen kezdetleges ötletnek tűnt, de az évek során a Bing fejlődött és 2016-ra egész jó lett. Persze a Google-t még nem előszte…..
A Microsoft az Internet Explorer 8-10 támogatásának a megszakításával is az új Böngésző így a Windows 10 felé akarja csalogatni a felhasználókat. Most pedig már egy igen erőszakos terelésen dolgozik. A Microsoft a Windows 10 népszerűsítéséért újabb lépéseként legnagyobb partnereit is bevonja a…..
A Skinpacks.com segítségével akár Mac OS X-es kinézetűvé tehetjük a rendszerünket. Persze nem csak ilyen kinézetűvé hanem sok más kinézetűvé lehet tenni ennek segítségével a rendszerünket. Ebben a cikkben a Mac Os X El Captian példát fogjuk meg mutatni. Itt a cikk előtt egy felesleges megjegyzés:ez…..
Lassan de egyre inkább nő a Windows 10 használata. A Net Application jelentése szerint 1.helyen áll a Windows 7 használata. 2.helyen áll:A Windows 8.1 használata. 3.helyen áll:A Windows xp használata A Windows 10 pedig a 4. helyet foglalja el. A Windows 10 minden hónapban 1 %-ot…..
A Microsoft nem támogatja tovább a korábbi Explorer-böngészőket. Aki ilyeneket használ – azaz minden 20. magyar internetező –, az mostantól veszélyesen él. Még december elején jelezte a redmondi cég, hogy január közepétől csak az Internet Explorer 11-es verziójához ad ki frissítéseket. A Microsoft…..
Az eddigieknél sokkal gyorsabban töltődnek majd be a weboldalak a Chrome böngészőben. Jó eséllyel egy-két héten belül bevezetik a Chrome-ban azt a változtatást, melynek köszönhetően 26 százalékos gyorsulásra lehet számítani – írta meg Google+ oldalán a Google egyik fejlesztője. A gyorsulás…..
Több népszerű antivírusszoftver is biztonsági hibát rejtett, melyen keresztül könnyen bejuthatnak a kártékony elemek. Úgy látszik, a vírusirtó programokat sem árt néha ellenőrizni, mert könnyen lehet, hogy rajtuk keresztül jutnak be a támadók a felhasználó gépébe. Az enSilo nevű…..
Bizonyára ismeritek a Microsoft keresőjét a binget. A bing-en mindig új elkáprásztató háttérképek várnak ránk jó minőségben. Minden nap cserélődnek a hátterek. Itt egy kis kép gyüjteményt láthattok. (még bing kép gyüjteményeket a jövőben láthattok. De a kép gyüjtemény előtt szögezzünk le pár…..
Sokaknak gondja van a legújabb Windows beszerzésével, de ezeket a problémákat át lehet hidalni egy DVD/USBdrive segítségével.                                                                                   A Windows 10 beszerzésével 2 gyakori probléma adódik: XP/Vista op. rendszere van a…..
Sok ember bajban van hogy hogyan szerezzen egy hatékony vírusok és egyéb kártevők elleni védő programot. Az AVG megoldja a problémánkat. Az AVG létrehozta az AVG internet Security nevű programot ami igen hatékony védelmet kínál. A programba beletartozik egy vírus és kémprogram definíciók, egy…..
A Google bejelentette, hogy jövő év áprilisától a Chrome böngésző a gyártók hasonló lépéseit követve nem támogatja tovább a Windows XP és Windows Vista operációs rendszereket. Ez a szokásosat jelenti: a szoftver továbbra is működni fog, de nem kap további frissítéseket és javításokat, ezért Marc…..
Akik sokat töltögetnek, valószínűleg találkozik ezzel a ''Crossbrowse'' böngéző-vel. A Crossbrowse magától szokott letöltődni, és lelasítja a többi böngészőt, így a felhasználók ezt használják. A crossbrowse ráadásul értelmetlen alkalmazásokat (mint PL.:edu…..
A legújabb Office rengeteg új funkcióval rendelkezik. Ez az Office a Windows 10-el jelent meg, és erre is van tervezve. Én kipróbáltam Windows 7-re,ráment,azonban nem olyan gyors és pár funkció nem is működik rajta. Egy szóval a legújabb Office-t főleg a Windows 10 felhasználóknak ajánlom, de talán…..
Megjelent a Windows 10 végleges változata. Most számunkra ezt a rendszert teljesen ingyen frissíthetjük számitógépünkre. Viszont ez az akció nem tart sokáig 2016 január végére már nem lesz ingyen elérhető.   A Windows 8 nagy problémát okozott a felhasználóknak, és így a…..