Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Casus Belli

0 bejegyzést írt és 305 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Roast nevű celebégetős műsorról már írtunk bővebben, dióhéjban annyit takar, hogy egy kiválasztott szórakoztatóipari szakmunkást a kollégák szívatnak elég kegyetlenül, majd a végén a szívatottnak lehetősége van visszaszólni. Nagy hagyományai vannak a műsornak, az újkori…..
Casus Belli 2011.07.06 15:53:48
A Trónok harca második évadában bevezetnek pár (muhaha) új karaktert, ezek közül az egyiket már tudjuk, hogy Natalie Dormer alakítja majd (Margaery Tyrellt), de a Den of Geek ma egy nagyszerű pletykát tett közzé: a készítők Chris Ecclestonnal tárgyalnak, állítólag Stannis…..
Ez nem Charlie Sheen hete: tegnap az utolsó csaja hagyta el, ma pedig azt az értesülést tette közzé a Hollywood Reporter, hogy bármennyire is szeretett volna egy újabb sorozatot, a TBS csak nem merte bevállalni a winning formulát teljes életnagyságban, hiába közölte kész tényként a…..
A Trónok harca című sorozat egyik legérdekesebb karaktere a szótlan nomád vezér, Khal Drogo, aki a klasszikus viccnek megfelelően inkább üt, mint kérdez, és nemcsak azért, mert akkora a karja, mint az én combom, hanem mert a dothraki nép nem az a beszédes fajta, hiába készült…..
Állandóan azt pofázom, hogy a Jersey Shore az egyik olyan reality-formátum, amit a magyar társadalomra szabtak, narcisztikus, kigyúrt gyökérből és üresfejű picsából rengeteg van az országban, márpedig ehhez a műsorhoz istenigazából semmi nem kell, csak nyolc igen harsány fazon,…..
Hamarosan rajtol a Parks and Recreation című, elképesztően vicces sitcom a Comedy Central műsorán, és a csatorna azt szeretné, ha a comment:com olvasói adnának címet a sorozatnak. A feladat tehát adott, a határidő szombat este 8, a javaslatokat kommentekben várjuk. A három…..
Casus Belli 2011.02.16 13:27:54
Mike Tyson, a nemi erőszakért elítélt nehézsúlyú bokszbajnok, aki egy 1997-es mérkőzésen leharapott egy darabot Evander Holyfield füléből, most elsőosztályú galambászként mutatkozik be egy reality műsorban. A versenygalambokról, a "galambvilág krémjéről” készülő…..
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
A comment:com napi horoszkópja: Vágó István ma összehívja a Szkeptikusok Társaságát, és nagy nyilvánosság előtti "leszámolást" kezdeményez Ursinyi Julianna tisztán látó asszony, Szegedi Erika főboszorkány és a Bors ellen, amely évek óta gerjeszti az ádándi…..
Casus Belli 2011.01.04 15:45:09
@cometneni: Azaz! Aztán "négyszemközt" a riporternek kaján mosollyal beismerte hogy humbug az egész. Úgy, hogy még a fején volt a trükkös törzsi homlokpántja.
Casus Belli 2011.01.04 16:36:49
A Való Világ immáron második hónapja látható, ideje foglalkoznunk egy kicsit azzal, miért unalmas a műsor, és miért fakadnának sírva a mi játékosaink egy amerikai Big Brother- vagy Survivor évadban. Mivel nem vagyok se pszichológus, se szociológus, a poszt leginkább az egyszeri…..
Szirota Dzsenifer lehet az új Izaura, a Lány, Akivel Igazságtalanul Bánt a Sors, csak most éppen nem egy rabszolgahajcsár, vagy mi a jóisten volt Leoncio foglalkozása a Rabszolgasors című sorozatban, hanem egy közepesen tehetséges reklámszöveggyáros, Geszti Péter a közellenség,…..
Geszti Péterről már az első adás alatt látszott, hogy vagy érzelmileg instabil és hisztérikus, vagy egyszerűen csak szar színész. Könnyben ázó szemek, a világra rácsudálkozó tekintet: Geszti nagyon erőlködik, hogy úgy nézzen, mint akit minden tiszta hang megérint. De…..
Casus Belli 2010.09.16 19:06:04
@Bruti: +1

A netes szelekció jól működik. Én is így járok el, és ez az egész igazából többet nem is érdemel.
comment:com Ne házasodj meg soha! 2010.09.15 09:08:00
Végre valahára a Viasat3 bebizonyította régi tételemet: az esküvő a legkínosabb esemény, ami egy ember életében valaha előfordulhat, kivéve, ha az illető rúdtáncos és a fejére omlik a Pussy Bar plafonja. Azt még értem, hogy a vallásos párok miért szeretik az Isten házában…..
Casus Belli 2010.09.15 10:16:58
@yaze: Nekem is ez jutott az eszembe, hogy Barb nem ilyen stílusban szokott írni.:)

Lehet hogy tényleg ennyire kínos volt a műsor. Esetleg a kötözött sonkahát verte ki a biztosítékot.

(nem tudja valaki milyen zene szól a videó alatt?)
Ezt a csütörtököt sem arra tervezték, hogy a kanapéban piros takaró alatt megbújva bűvöljük a varázsládát, de azért összeszedtem egy-két nézhetősebben ígérkező darabot. A Waczak Szálló (20:20, 20:50 Comedy Central) például mindig minden bajra orvosság, de ha már ott…..
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..
Két éve írtunk először arról, hogy George "rókabőr" Lucas, a Star Wars-franchise-ból milliárdokat kiszedő, közepes képességű filmes tisztességes iparosnak is csak nagy jóindulattal nevezhető rendező nagyszerű meséjét élőszereplős tévésorozatban is meg akarja…..
Casus Belli 2010.08.05 14:39:47
@A nép fia: De miért nem filmesítik meg a Zahn triológiát? Van valami konkrét oka? Filmben is, sorozatban is ütne, sztori téren pedig verné az Ep.1-3.-at. Nem értem.
Casus Belli 2010.08.05 16:45:43
@A nép fia: "@Casus Belli: A KotOR története 4000 évvel játszódik az Új remény előtt. Az szerinted emészthető ugrás lenne egy mezei rajongónak, aki nem ismeri a játékot? "

Szerintem simán. Lásd az Old Republic-ról szóló kommenteket feljebb. A két trailer amit eddig kiadtak, pl. nagyon rendben volt. (igaz, CGI) Jópár történet van abból az időből, ami megállná a helyét képernyőn, és sztem kifejezetten érdekes lenne a Sith-ek megjelenése, meg a hasonló előzmények.
Igazán erős hét áll eddig a hátunk mögött, premierek és sorozatzárók szórakoztatták a nézőket. A filmek rajongói sokszor tesznek hozzá az ajánlókhoz, így egy kvízkérdéssel kezdenénk rendhagyó módon. Hol hangzott el a címben olvasható idézet? Szinte sose játsszák a…..
Casus Belli 2010.07.22 20:55:14
Mégpedig a Gods of the Arena alcímet kapta a minisorozat, amit ugye azért rendelt be a Starz, hogy míg Andy Whitfield, a sorozat főszereplője felépül gyógykezeléséből (non-Hodgkin limfómát diagnosztizáltak nála), ne álljon a produkció feleslegesen. A Gods of the Arena a…..
A holland-brazil az a meccs, aminek nemhogy a kimenetelét, de még a játék képét is nehéz megtippelni. Égre-földre esküszik mindenki, hogy nem ő az esélyes, hogy mennyire penge a másik csapat, és persze nem fognak nekiesni. Ez speciel marhára igaz lehet, a hollandok eddig mutatott…..
Casus Belli 2010.07.02 17:32:05
Végre (mozgó)képeket is kapunk az HBO készülő fantasy sorozatából, bár nem sokat, meg nem sokatmondót, de ez van. Jó lesz ez, kérdem a rajongókat, mivel én még csak most fogok nekiesni a regényfolyamnak. Winter Is Coming..
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Casus Belli 2010.06.12 16:17:03
@Titi120: LOL
Casus Belli 2010.06.12 16:33:42
@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz:
Igen, asszem legutóbb azért lett betiltva a vuvuzela, mert verekedtek vele. Más: Pólus centerben is árulják valami reklámstandnál. Nna ahhoz nagy bátorság kellene, hogy itt európa közepén egy lakótelepen megszólaltassa valaki......
Casus Belli 2010.06.12 17:00:40
@Kettészakad a pálya középen jön fel a víz:
Videót !!!

VIDEÓT!!

(England fans vs Vuvuzela)
Nincs mit tenni, a fülledt 32 fok elől be kell menekülni a lefüggönyözött szobába, de ha a jégkockás fürdővel azért várnánk még egy-két percet, akkor kapcsoljuk be hétkor a TV2-t, amin egy nap alatt megbukott a Sztárok a fejükre estek ismétlése, és most helyette hálistennek a…..
Állítólag kicsapta a biztosítékot az RTL Klubnál, hogy Benkő show-ban megismert Edit asszony szerepelt a vasárnapi Frizbiben. Mint ismert, korábban felmerült, hogy Horváth  Edit saját show-t kaphat a csatornánál, amiben férjet keresne neki az RTL, nos, most már biztos, hogy…..