Regisztráció Blogot indítok
Adatok
voscsy

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MaAtE hajózik Da last night... 2011.08.24 22:15:00
Eljött az utolsó este is...Kicsit fura, hogy holnap mindenkit és mindent magam mögött hagyok. Igazából még fel sem fogtam, hogy holnap ilyenkor már talán látjuk NYC fényeit (vagy még nem...), de mindenképp az óceán felett fogunk repdesni.Kicsit az izgalom keveredik az…..
A magyar csapatok is belekezdenek 2011.08.12. 15:07 F. Kapus..
Két góllal nyert a Ferencváros otthonában a Mol Liga-listavezető HSC Csíkszereda, hosszú ideig nagyobb volt a differencia az eredményben, a hazaiak az utolsó tíz percben zárkóztak fel, Ladislav Sikorcin egyre jobb, most 2+1-et csinált, 4-6. A Dab.Docler igyekszik tartani a lépést a…..
voscsy 2010.11.01 23:10:24
@aeroan42: Sajnos panaszkodnak néhányan a fórumra, hogy nem egyszerű a regisztráció. Néha talán az is megoldást jelent, ha explorer alatt próbálod.
A meccs vége tényleg nem sikerült a legjobban, de jól sikerült a közös szurkolás, úgyhogy örömmel látunk titeket is bármikor a miskolci csarnokban!

És legfőképpen minden elismerésem a főszervezőknek, akik ezt összehozták!!!
Hazai győzelem született a Mol Liga csúcsrangadóján. A dunaújvárosiak már az első percekben komoly vezetésre tettek szert, első góljukat 01:38-nál, a másodikat 01:55-nél szerezték. A csíkszeredaiak gyorsan időt kértek és kapust cseréltek, a harmadik találatot így már nem…..
voscsy 2010.10.01 23:44:16
@Theutus: A Jegesmacik Fanatics drapit tartsd szem előtt! Akkor megbeszélhetjük az október végével kapcsolatos fejleményeket is!
Négy mérkőzésssel folytatódik ma a Mol Liga. Helyi idő szerint délelőtt 11-kor a Brassó fogadja a miskolciakat. A hazaiak legutóbb ismét meglepő vereséget szenvedtek büntetőlövésekkel a Volán fiataljaitól, így volna mit javítaniuk. A vendégeknél a HSC ellen idegenben pontot…..
voscsy 2010.09.26 15:47:11
@HSC77: Igen, 2 a csíkiből és három a miskolciból! Egyébként ha megnézed nem az edző vádolta csalással a bírókat, hanem a cikk írója fejtette ki véleményét a Waddell ellen történt szabálytalansággal kapcsolatban. Szerintem a kettő nem ugyanaz!
voscsy 2010.09.26 19:18:08
@gabrielli: Ha jól emlékszem a ti edzőtök beszélt csalásról! Akkor most te miről beszélsz? Valahol lemaradtál egy körrel!
"A 2010. 09. 10-i Steaua Rangers–FTC mérkőzés a pálya alkalmatlansága miatt elmaradt. A Mol Liga versenybírósága a mérkőzés 3 bajnoki pontját 0-5 gólaránnyal az FTC javára ítéli" – így szól Lévai József Mol Liga-versenybírósági elnök hétfőn hozott,…..
Öt mérkőzésen hat Mol ligás csapat készül a szezonra a mai napon. A Miskolc az otthon egyszer már legyőzött HC 07 Presov elleni újabb sikerével megnyerné az iglói Szepességi Kupát, a Csíki Sör Kupán mindhárom romániai ligarésztvevő ott lesz, a Dab.Docler a Fehérvár-farmot…..
voscsy 2010.08.27 16:39:58
Vasárnap az osztrákok által helyben hagyott Norvégiával zárjuk a Pannon Hoki Gálát. Nem jelent semmit, hogy mi jelentősebb ellenállást tudtunk kifejteni Werenkáékkal szemben, a 12 olimpikonnal felálló norvég válogatott nem lesz könnyű ellenfél. A 16.30-kor kezdődő mérkőzést…..
Vasárnap egy órakor kezdi világbajnoki szereplését ifjúsági válogatottunk. A zárt kapus vb-n Litvániával játsszuk a nyitómeccset. Ellenfeleink közül a legnagyobb kihívást várhatóan az elitből kihulló németek jelentik majd, de nehezen felejthető az előző évi vb-n a…..
voscsy 2010.04.11 14:40:48
Jégkorong Irány Krynica! 2010.04.08 15:30:00
A csapat remélhetőleg megértette, hogy győzni és aranyérmesnek lenni nehéz, de dolgozunk tovább, nyilatkozta kameránknak Bob Dever szövetségi edző a szlovák U17-es válogatott elleni második felkészülési mérkőzés után. Az ifjúsági válogatott csütörtökre szabadnapot kapott,…..
Este fél hétkor Székesfehérváron kerül sor a juniorbajnoki döntő negyedik mérkőzésére, a Sapa Fehérvár AV 19 a Bp. Starst fogadja. A párharc 2-1-re áll, amennyiben a hazaiak nyernek, bajnokok. Fél órával később kezdődik a felnőtt bajnokság harmadik elődöntője, itt az FTC…..
voscsy 2010.03.16 17:00:21
Mindkét párosításban ma játsszák a második mérkőzéseket az OB I. három nyert mérkőzésig zajló elődöntőjében. Aki kíváncsi mindkét mérkőzésre, annak számára ideális a mai időbeosztás, Káposztásmegyerről kényelmesen át lehet érni Székesfehérvárra. A Sport1…..
Nem sikerült hazai pályán nyernie a megerősödött Újpestnek. Dubek ügye rendeződött, már magyarként léphetett pályára, így a szezonban először Pék György teljes négy sort nevezhetett. Helyszíni emberünk beszámolója szerint a jó iramú mérkőzésen az Újpest játszott enyhe…..
A Mol Liga döntőjének visszavágója következik ma este hét órától Káposztásmegyeren, ahol a Vasas az Újpestet fogadja. Mindkét csapat játékoskerete változott vasárnap óta, az új szerzemények már be is mutatkozhatnak klubjukban. "Érdekes és izgalmas mérkőzésre…..
Az OB I.-ben odavissza párharcokban játsszák a csapatok a középszakaszt. Két napja a Miskolc és a Ferencváros csatájából a hazaiak kerültek ki győztesen, meglepően nagy fölénnyel. Az 5-1-es mérkőzésről a linkre kattintva nézhetik meg az összefoglalót. Ma délután fél…..
voscsy 2010.01.24 16:10:39
102 perc kiállítás és hat gól született ma este Miskolcon az OB I. középszakaszának első mérkőzésén. Pedig nem úgy indult a mérkőzés, hogy ez lesz a vége. Az első harmadban egy miskolci és három ferencvárosi kiállítást láthatott a közönség, de gólt egyet sem. A…..
Mutassák meg a debreceni szurkolók. Minél többen szurkoljunk juniorválogatottunknak. Rendeztünk már vb-t az utóbbi időben, nem egyet, nem kettőt. Mindig mindenki elismerően szólt a rendezésről, a szurkolásról, a nézők számáról. Vasárnaptól újabb alkalom lesz a bizonyításra.…..
J. P. MacCallum és Mayer Péter kijelölte a divízió 2-es juniorvb-re készülő U20-as válogatottat. A debreceni tornán csak a győztes jut fel a divízió 1-be, a magyar válogatott számára egy elfogadható eredmény létezik: az első hely. Azért is, mert a szakvezetők szerint ott van a…..
Az igazán sikeres csapatok olyan játékosokkal rendelkeznek, akik minden adandó alkalmat kihasználnak, hogy bizonyítsák kiválóságukat – mondja J. P. MacCallum. A Dab.Docler vezetőedzője és a juniurválogatott szövetségi edzője a három vereséggel véget ért, de …..
Magyar–szlovén döntő lesz a székesfehérvári Pannon Hoki Kupán, miután egyfelől a pénteki olaszverés után jelentősen átalakított hazai válogatott nagyon simán elütötte Horvátországot, Szlovénia pedig előzőleg felülmúlta a mezőny egyetlen A csoportos válogatottját. A…..
A várakozások felettit nyújtott válogatottunk, summázta a péntek esti Magyarország–Olaszország Pannon Hoki Kupa-mérkőzés tapasztalatait Énekes Lajos, edző, aki a két NHL-es múltú tengerentúli tréner mellett egyedüli magyar tagja a nemzeti csapat szakmai stábjának.…..
A tempó, az agresszivitás és a határozottság megfelelő volt a mérkőzésen, néhány kis hibánk sokba került, értékelte az első bledi mérkőzést Mayer Péter, a juniorválogatott edzője. Csak az első harmadot vesztettünk el, azt 2-1-re, a másik kettő 1-1 lett. "A mi…..
voscsy 2009.11.05 23:51:02
@M.Lac: aggodalomra semmi ok! Lebeszéltem vele! :D