Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Köszönjük Orbán Viktor hogy megmentetted Europát

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommunista/liberális/migránssimogató/sorosista Facebook elnémította a magyar média igaz hangját, mert bele akar avatkozni a válaszásokba - harsogta a propaganda napokig. De akkor lapít, mint lepény a fűben, amikor kiderül: megint sikerült ordas nagyot hazudni...
A magánrepülő magánügy. Lényegében ezzel a faramuci bölcsességgel elintézi a kormánysajtó azt, hogy pártunk és kormányunk vezetőjét egy oligarcha repteti focimeccsekre. Az egykor plebejus szemléletére oly büszke Fidesz most olyan patríciusok gyűjtőhelye, akik szinte minden kapcsolatukat…..
• Ha sikerül a migrációt kivenni a nemzetközi vitatémák közül, az a táptalajtól fosztja meg Orbánt és Salvinit , de az uniót is meg kell újítani, hogy a miniszterelnök és a hozzá hasonlók ne tudják megbénítani a szervezetet  • Nem szabad, hogy az Egyesült Államok is Magyarország és Törökország…..
Ma Romániában választások vannak, és ezt megelőzően az ebben az irányban is egyre aktívabb magyar miniszterelnökünk félreérthetetlenné tette: nemcsak a helyi magyarságnak, de a magyar államnak is érdeke, hogy minél erősebb legyen az RMDSZ politikai befolyása (itt és itt). Ennek érdekében -- jó…..
Tibor vagyok, 38 éves, tisztes budai polgár. Fideszes, meggyőződéses. Szögezzük le az elején, sokadjára: bár hívő, gyakorló keresztyén vagyok, és a gyűlölet minden megjelenési formáját elutasítom, téged tiszta szívemből gyűlöllek. Illetve nem is: leginkább megvetlek, és kicsit sajnálom, hogy…..
Azon tűnődöm, vajon miért figyelem rokonszenvvel Hosszú Katinka küzdelmét a magyar úszók szövetsége ellen. Alighanem azért, mert bajai. Atlétaként sokat edzőtáboroztam a Sugovica és a Duna találkozásánál fölvert sátrak közti mezőn. Mi több: tizenhat évesen a bajai futópályán nyertem az első…..
Köszönjük Orbán Viktor hogy megmentetted Europát 2016.02.12 00:42:12
Nem volt könnyű, de összehoztunk tíz magyar figurát, akikre vitán felül büszkék lehetünk az idén. Nincs köztük politikus, mert egyrészt kizártuk. másrészt nem is találtunk volna normálisat. Nincs köztük cégvezér, cégtulaj sem, az idén itt nem dombortott senki akkorát. Ez…..
Miközben Kövér Ákos nőellenes kijelentéseiről vitatkoztunk a nyilvánosság fórumain, Tölgyessy Péter az Orbán-rendszert vesézte ki a Figyelő hasábjain. Legfontosabb mondatának ezt vélem: „Orbán a menekültekkel telibe talált valamit.” Az alkotmányjogász megemlíti a…..
Köszönjük Orbán Viktor hogy megmentetted Europát 2015.12.22 12:03:41
Azt nem állítjuk, hogy az IS és a magyar kormány szövetségesek, de az kétséget kizáróan a szélsőséges muszlim állam ténykedésének következtében Orbán Viktor kikecmergett a mély gödörből, melybe egy éve taszította magát. Olyan helyről kapott váratlan támogatást, ahonnan…..
A magyar emberek jó okkal utálják a gazdag embereket. Az elutasítást felszínesen szokás az SI-faktorral magyarázni, azt hiszem azonban, hogy a valós érzés ennél mélyebb. A magyar ugyanis általában a politikai hatalomtól kapja gazdag emberét - ezért oligarcha -, míg az elavult…..
Alig telt el mindössze öt évecske Magyarország megszállása után, és Brüsszelben máris feltűnt valakinek, hogy némá', valaki meg elfoglalta az egyik tagállamunkat. Ja, és nem az arabok. Nem kellenek ők ahhoz.  Aki nem értette volna, hogy mi ez a ghandista hozzáállás a…..
A párizsi támadások megrázták a világot: alapvető kérdéseket vetnek fel,  fenyegetve érezzük értékeinket és a világrendet, felkészítjük magunkat gyökeres változásokra, keressük a miérteket és a hogyanokat. Ha a dolgok mögé szeretnénk nézni, megérteni az előttünk…..
Köszönjük Orbán Viktor hogy megmentetted Europát 2015.11.17 07:48:05
Mivel már csak a botrány mértéke volt kérdéses, valamit lépni kellett: nem lehet aktuálpolitizálni Göncz Árpád temetésén. Ismert, hogy a volt köztársasági elnök azt kérte, ne az állami protokoll szerint temessék el a Nemzeti Pantheonba, hanem egykori bajtársai, Bibó, Litván…..
Mért is lepődnénk meg azon, hogy a miniszterelnök lenyelné a nemzet sportújságját is? Hiszen felesége szerint azzal lehet leggyorsabban kiugrasztani az ágyból, ha a reggeli mellé a friss, ropogós sportnapilapot is odakészíti. A fociőrült Orbán Viktor attól függetlenül vetné rá…..
Köszönjük Orbán Viktor hogy megmentetted Europát 2015.11.06 21:39:29