Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kibirjatov

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Dubaj – mítosz és valóság: luxusprostitúció vagy sci-fi filmbe illő hi-tech metropolisz? A legek, a rekordok városai - ahol a multikulti sikeresen működik Az államalapító Sheik Zayed bin Sultan al Nahyan híres mottója A magyar médiában sokat szerepel Dubaj, mint a luxus, az élvhajhász gazdagok,…..
kibirjatov 2016.06.16 19:19:19
@fehérfarkas:
Á, nem is tudtam, hogy az hogy elengedték az öt fiút mivel talán durva büntetés lett volna a száz korbácsütés vagy a péniszlevágás...

te tényleg képes vagy párhuzamot húzni (és mentegetni a muzulmán ԲՀԿ) aközött, hogy enyhe itéletet kapott valaki illetve hogy elitélték az áldozatot?
Normális vagy te?
Melyik példádban itélték el bármely nyugati országban aszt, akivel az erőszak megtörtént?
A debreceni esetben a másodfokú bíróság így látta. Se te, se én nem voltunk ott.
Az egyetemi ügyben súlyos büntetést kapott a bűnöző, lehet simán kiegyezett volna száz korbácsütésben. Első fokon hétésfél, másodfokon kilenc évet kapott! Azt gondolom tudod, erőszaktevőknek kimondottan egészséges kilenc évig börtönben lenniük...
A vakkomondor esetében meg hol is volt nemi erősak?

Eriggy a հեշտոց-ba te erőszakmosdató! Tipikus muszlim mentalitás. Semmiféle más eset nem alkalmazható semmi másra, már ha ezt érted (remélem jól van magyarul). Vagyis minden erőszak eset egyedi, ezért ha te ilyen "ügyvéd" meg "az szokott lenni", meg "történhetett" és a többi elképesztő baromságot írsz, azzal kizárólag azt mutatod, hogy a nő micsoda alárendeltségű a vallásodban.
Nyilván, ha a nő ellen tud állni, akkor vannak jelek. De ha elkábították, akkor csak feküdt ott mint egy fadarab (undorító hogy ezt valaki még képes élvezni), milyen nyomoknak kellene lenni rajta?

Az Index cikkét akkor tehetted volna be te végletekig ostoba, ha a kislányt is elítélték voilna! Elítélték a fiúkat is, büntetett előéletűek lesznek a következő közkegyelemig, de (ahogy az úszóedző esetét jól láthatod) örökéletükre rajtuk lesz a bélyeg! A felfüggesztett meg azt jelenti, hogy X évig ha csak ferde szemmel néznek valakire vagy akár részegen balhéznak, mehetnek a fogházba, vagy éppen börtönbe, netán fegyházba.

nagyon remélem, sokan olvassák az erőszakoskodó katari férfit mentegető soraidat a saját baráti körödben is, főleg ha nők.
kibirjatov 2016.06.16 19:33:30
@fehérfarkas:
Nagyon röviden.
Értelmes embernek ismertelek meg. Azt hiszem, nagyon is jól tudsz olvasni és értelmezni.
Ha egyszer azt kérem, adjál az Újszövetségből kiragadott és félreérthető idézetet az általam akár Blájennek, Józsuénak, Jehoshuának, Jesszosznak, Jézusnak nevezett személytől, akkor az Újszövetséget értem alatta.
Tudom hogy neked megvan az elektronikus Biblia és imádsz kopipésztelni, de az Ószövetség az Ószövetség és nem Újszövetség.

Muszáj neked ekkora öngólokat rúgni?

Ellenben ha az ószövetségi iratpokból Jézus, Nún fia történetét idemásolod, mondd, ez hol félreértelmezés? Jézus, Nún fia megtette azt amit meg kellett tennie, senki az ég világon, se zsidó, se keresztyén nem fogja erre azt mondani, hogy deezcsakegyháborúvoltkiragadták. Pontosan azt csinálták amit megkövetelt tőlük az Úr. Mivel pedig ez még szerinted is a muzulmán szent iratok része, duplán öngól hogy ezt mint valamiféle Izrael népe ellen felhasználható nemtudoménmiként akarod felhasználni.

De ebből is látszik, hogy csakis mellébeszélni vagy képes. Tudod, a felelős vicc amikor a vizsgázó csak az egeret tanulta meg, miközben az elefántról kell beszélnie:
Az elefánt rendkívül nagy állat. Sokkal nagyobb mint az egér, amelyik...

Így vagy te is fehérfarkas: Kérlek, járasd már le a keresztre feszített Jézust valahogy.
A válaszod ilyen: Mirjam fia Jézus nagy tanító volt, sokkal nagyobb mint Nún fia Jézus, aki Jerikónál...

Hát tudod, ezen csak nevetni lehet!
Az eldugult lefolyó sokszor gondot okoz, különösen, ha némi ételmaradék is kerül a mosogatóba. A kávézacc azonban erre is kiváló megoldás, annyi teendőnk van, hogy a kávéfőzőből nem a kukába, hanem a lefolyóba öntjük a kávéfőzés során visszamaradt zaccot és máris kitisztul a lefolyó.Ha már teljesen…..
Nehéz ma az MSZP helyzete, hiszen rengeteg hitelességi problémával küzdenek, amit csak nehezít az a körülmény, hogy adott helyzetekben nem tudnak gyors és korrekt válaszokat adni. Erre példa Szigetvár MSZP-DK támogatással megválasztott polgármesterének elfogadhatatlan kijelentésiből gerjedt vita,…..
kibirjatov 2016.04.05 12:53:45
@pamut: Tisztel Pamut!
ne zavarjon ha az ember elgépel valamit. Nyilvánvaló hogy azért jogos az Együttes BB moderációja azokkal, akik más véleményen vannak, mert ők nem DK. Ezzel el lehet érni, hogy lássuk, az Együtt nagyjából aszt mondhja hogy 4 azaz négy darab szimpatizánst és Együttértő embert képes mozgósítani. Hahaha. Együtt-es erkölcsi fölény.

@Jolka40: Persze hogy igaza van. Azt már sikeresen megtanultam mióta magyar állampolgár lettem, hogy a liberális oldal szerint az az egyetlen elfogadható demokratikus vélemény, amelyet ők képviselnek. Ennek eredményeképpen másnak helye még kommentálásban sincs.
Szívből gratulálok!
Mivel a fideszes szavazók az összes szavazó átlagának megfelelően ésszerűen, megfontoltan és beleérzően gondolkodnak a világról, biztos vagyok benne, hogy egyre nehezebben tudják összeegyeztetni Orbán tevékenységét a közjóval, ami -- szintén biztos vagyok benne -- egyre nagyobb lelkiismereti…..
kibirjatov 2016.01.23 18:26:10
@Hidvégi Mihály: Nincs igazad. Jó lenne ha gondolkodnál. Ez amit írsz kizárólag antifideszes orbánellenes mantra.
kibirjatov 2016.01.23 18:29:00
@Hidvégi Mihály: Ja, itt van egy friss lehetséges alternatíva. Csak oda ne szaladjatok!
Vajon ez a skizozás mennyiben más mint amit te nyomsz antiorbán fronton?
Elárulom, semmiben.

index.hu/belfold/2016/01/23/gyurcsany_leskizofrenezte_orbant_majd_felvillantotta_vadiuj_programjat/
kibirjatov 2016.01.23 20:16:48
@Hidvégi Mihály: Kvittek akkor lennénk ha én is kvit volnék...
Ezt írtad:

Két féle ember van ma itthon: egyik már tudja, hogy Orbán egy csapnivaló szélhámos, a másik ezután fogja megtudni.

Erre én ezt válaszoltam:

A harmadik meg az aki ezt megpróbálja mindenkinek bemesélni.

Namármost az első durván orbánellenes, de a reakció nem Orbánpárti hanem Hídvégi Mihály ellenes. Aminek okán aztán természetesen Orbán nem is lehet a főnököm, amit írtál.
Neked Orbán körül forognak a gondolataid mint ebben az országban az összes ellenzékinek, köztük a blogszerzőnek. Én meg neked meg neki írok ugye.
Ez pedig az egyik óriás különbség.

Az nagyon ütős ahogy éppen ezt az azeri gyilkost emlegeted, amely súlyos konfliktust persze én akkor sem fogom ide keverni, ha -- gondolom tudod -- micsoda véleményem van. De azzal bizonyára meg foglak lepni, hogy nem orbánviktor magyar államférfi és politikus ellen van súlyos kifogásom, hanem az azeri baltás gyilkos ellen.
Azt hiszem vég nélkül lehet sorolni azokat az eseteket, ahol politikai okokból ilyen vagy olyan dolgokat kellett végrehajtani, nagy barátunk (?)Amerika, de persze nagy ellenségünk (?) Oroszország is élen jár ebben. Hozzájuk képest Magyarországot nehéz mérni. Miért is kéne tehát a politikusokra vetíteni haragunkat, amikor pontosan tudjuk ki a gyilkos, nem? Nem orbán lesz az itélőszék előtt ezügyben hanem a baltás gyilkos.

Van egyébként a zsidóknak egy nagyon jó parancsuk, ezt az ortodox vallásúak igen sokszor szokták emlegetni:
"Néped fejedelmét ne átkozd".
Elég kemény szavak, de veled szemben igen találóak. Nem tudom neked miért jó hogy úgy írsz az ország vezetőjéről ahogy? Éppen ez bizonyítja hogy nincs igazad. Az azeri gyilkost nem azért adták ki mert "eladnák még az anyjukat is egy kis segélyért".
Én sem örülök neki hogy ez történt de a te beírásod akkor is túl megy a határon.
Szóval visszatérve az eredeti felálláshoz, Orbán nekem nem a főnököm, ellenben te komoly problémákkal küszködsz amikor ez a név felvetődik valahol.
Kettőnk közül neked volna szükség segítségre. Én örülök ha nem akarok haragudni valakire, bár megtehetném. Ez valószínűleg a másik nagy különbség kettőnk között.
Már mindannyian gondolkodtunk rajta, ugyan mire szolgálhat az a kis zseb a farmeren. A Quora-n most előtúrtak egy 2014-es bejegyzést a Levi's vállalati blogjáról, amelyből végre fény derül a textilipar egyik legnagyobb rejtélyére. Ezt a zsebet nem másnak találták ki, mint a zsebórának. Az …..
Kövér László, a Fidesz állandóan ügyeletben lévő megmondóembere a hétvégi időközi választásra készülő Nyírcsaholyban fejtette ki lábszagú, zoknis-szandálos MSZMP-s időket idéző nézetét, miszerint „úgy tekintünk az önkormányzatokra, mint az állami szervezet azon részére, amelynek partnerként kell…..
kibirjatov 2016.01.23 17:21:17
@fidesz maszop dk egykutya: Na most lebuktam mi? Hiszen már novemberben tudtam hogy ide fogok írni valaki (?) nevében...
Egyébként mi lenne a régi?
S akkor hagy kérdezzem meg, neked mi a régi neved amit erre a maszopposra változtatál?
De egyébként, nem az a lényeg amit írtam, kérdeztem? itt inkább azzal kell foglalkozni, hogy én vagyok-e én vagy te vagy-e a te?
Ha neked ez jó, hát ez jó.
kibirjatov 2016.01.23 18:23:40
@fidesz maszop dk egykutya: Sok jó tipped lehet, de egyik sem talált! Kéne még pár név.
A felsorolt neveket más posztokban teljesen más egyéb nevekkel hozták kapcsolatba. Úgy tűnik hogy van erre szakosodott olvasóközönség.
Talán lehetnék a Ságvári, annak ugye 32 neve volt.
Egyébként egyik előző nevem "fideszmaszop dkegykutya" volt de írtam már "együttfasza" néven is, azt hiszem. Bár lehet hogy utóbbit elfelejtettem.
Na mind1. Szóval lehet még tippelni.

Egyébként összezavarhatjuk a közönséget, ha bevallom hogy én vagyok (nem, nem Spartakusz, hanem) "fidesz maszop dk egykutya" nick és gyakorlatilag magam alá adom a lovat és saját magammal beszélgetek.
Na ezt cáfold meg ha tudod!
(Navárjál gazember, mindjárt nicket váltok!)
A palesztin terrorhullám immár a legvédetlenebbeket célozza: vasárnap este otthonában, családja előtt késelték meg a 38 éves, hatgyermekes édesanyát, Dafna Meirt (képünkön férjével, Nátánnal). A támadás az izraeli Otniél városban történt, az aljas és gyáva gyilkos elmenekült a helyszínről. Egy másik…..
kibirjatov 2016.01.23 16:48:50
Azt már elmondták a szüleim, hogy gyakorlatilag létezik egyfajta, "Véralgebra", amelyben a "mi" áldozataink valahogy mindig többet érnek mint a "mások" áldozatai, például az örményeké. Az örmény holokausztot ráadásul még tagadni is lehet.
De mindegy,
Viszont csak nekem tűnt fel a blog utolsó két képe, mintha már láttam volna valahol?
...éééés igen. Meglepő vagy nem meglepő, éppen itt a Vigyázó blogban, de még októberben. Csak rá kellett keresni a két névre, méár jött is a találat:
vigyazo.blog.hu/2015/10/03/veres_szukkot_izraelben_terroristak_aldozata_lett_eitam_es_naama

Nem tudom, hogy ez most valamiféle újrafelhasználás, vagy a korábbi blog nem hozott elég kattintást, netán nem volt elég mély a részvét?
Naponta ölnek meg embereket, irtanak ki iskolásokat Amerikában, lőnek le gyerekeket Kanadában, ezt csak azért mert mégis a legcivilizáltabbnak tartott országokról van szó.
Szörnyű, nyilvánvalóan szörnyű lemészárolni ártatlan embereket, de valahogy nekem eszembe jut, akadt azér ártatlan Palesztin áldozata is ennek a vérengzésnek. Vagy tévednék?
Találják ki, mi az? Hónapokkal ezelőtt megírtuk, de akkor még kevesen vették komolyan, egy szocialista politikus ma már ezzel riogatja az ellenzéket, és a Fidesz baromságnak tartja az egész felvetést. Válasz: előrehozott választás. A Szegedi Kattintós állítja, egyre komolyabb a lehetősége annak,…..
kibirjatov 2016.01.14 23:31:25
@high up!: Kedves Magyargyűlölő és Uszító Senkiházi!
Nem maradsz te örökké külföldön, egyszer ismét magyar földre teszed a lábadat és akkor utolér majd a megérdemelt sors.
Ezt nyugodtan megjegyezheted, mert bizony, ahogy kéred, van és lesz aki FOLYTASSA!
A Magyar Építész Kamara után már a Magyar Mérnöki Kamara is közleményben jelezte: számára elfogadhatatlan az új építésügyi szabályozás, és azt javasolják, hogy a Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter vezényletével összehányt kormányrendeletet a kormány vizsgálja felül, és egészítse…..
kibirjatov 2016.01.14 22:11:54
@Kurt úrfi [teuto-nordikus paraszt legény]: Ki vannak innen tiiltva az intelligens emberek úgy tűnik, így legalább megmaradhattok belterjes önblognak.
Sok sikert hozzá.
Berkecz Moderátor Balázsnak meg csak annyit üzennék, hogy:
Tudják.
Merik.
Teszik.
2007-ben a második Gyurcsány-kormány vezette be a beteg-orvos találkozások csökkentésére és a költségek részleges áthárítására a vizitdíjat. Összege alkalmanként 300 forint volt, a felnőtt háziorvosi praxisoknak átlagosan havi 186 000 Ft bevételük keletkezett belőle.…..
kibirjatov 2015.11.28 13:26:43
@pamut: Azt hiszem nagyon vicces példával aláztak meg itt föntebb, nem igazán értem hogy nem reagálsz rá. Pedig nyilván lenne mit írni, mert a sztori kamu, talán ezt te is érzékeled.
Ahogy látom, talán mégsem az a szegény aki nem tud félretenni (ezt te írtad), hanem az aki semmit nem tud megvenni (ezt Bélóg írta).

Ja és érdekes hogy egy nappal ezután egy másik blogban is "hirtelen" (?) a vizitdíjat kezdték emlegetni.
polszoc.blog.hu/2015/11/23/a_kormany_bevezetne_a_vizitdijat
Most vagy a forrás közös, vagy a szerzők ismerik egymást, vagy ugyanonnan kapják a "felkérést"?
Nem kicsit furcsa, szerintem az időzítés.
kibirjatov 2015.12.03 22:44:59
@pamut: Nem tudom mire gondolsz, csak azért mert egyet értek valaki mással, aki bemosott neked alaposan? És hogyan kellene igazolnom kilétemet? Segíts rajtam!
Elsőre annyit mondanék, annyi nikken szórom ahány pamut klónod van neked. Stimmel?

De a trágya tréve :-) azért megmondhatod, miért is szegény az aki nem tud félretenni? Mert én leragadtam ennél.
Utánna meg megkérdezem majd, miért is a szegények adója az áfa ha egy milliomos ezerszer annyit fizet miatta?
kibirjatov 2015.12.07 18:47:02
@pamut: Jaj pamutka, ennyi az egész?
Mégis melyikre kellett volna reagálnom, miután nekem egyetlen egy bejegyzésem sem volt előtte? Valahol csak rá kellett "fognom" a nevedre nem? S ha elolvastad volna a kérdésemet, hát éppen arra, amelyiket ugyan a Bélógnak írtad, csak valahogy elfelejtettél neki (meg az olvasóknak mint én) reagálni arra a pofonkára amit azért bekaptál.
S igen, nekem az illető bejegyzései jobban tetszenek mint a tieid, már csak azért is mert megnevettettek.

Egyébként meg, láttad a filmet Májkell Daglesszel? Hát akkor most megmondom hogy:
Én vagyok Spartacus!
Én vagyok Tiller foc is!
Én vagyok Proud Méry is!
Én vagyok pamut is és magammal levelezek!
Én vagyok!

Szóval:
1. Hogyan is bizonyíthatja be bárki hogy ő ő és nem ő, vagy ő?
(Már ettől röhögnöm kell...)
2. Mi lenne ha bebizonyítanád hogy te vagy az Igazi Trebitsch...őőőőő akarom mondani az Igazi Pamut?
3. Mi van ha igazából te vagy kibrjatov?
3. Esetleg azt is bebizonyítanád hogy te nem vagy ....? Mert mi van akkor ha mégis te vagy .....? Na? Na?

Na ugorgyunk! (C) Hofi Géza.
Megmondom az őszintét, ha a tutit nem is vagyok képes: öt évvel ezelőtt még én sem vettem volna mérget arra, hogy öt évvel azután megérem azt a legkevésbé sem szívderítő tényállást, miszerint embereket rabosítanak azért Magyarországon, mert megosztanak egy sima…..
kibirjatov 2015.11.28 23:06:45
@Punxsutawney Mormota: Hát persze hogy fánalmaf fíriai fatír famár vagyok (C) Fikuf Kukif.

A kibaszott (ezjó) véleményemet, ha nem vetted volna észre horgászúr (!) ámokfutására írtam be, amelyiknek annyi köze volt a fészbúkos blogtémához mint a neked az én véleményemhez. Tudod, mikor valakinek (horgászúr) az elefántról kéne írnia de ő így kezdi hogy az elefánt nagy állat, nagyobb mint a mormota, ezért tehát a mormoták..., akkor nem meglepő hogy a válaszban valaki szintén a mormotákról kezd írni.
Csak ez nem tűnt föl neked.

Egyébként egy erőteljes de mégis ironikusnak bejegyzés mellé forrásmunka kell? Vagy a morbid viccek és az akasztófahumor is be van tiltva ha abban mondjuk nem örmények hanem erősenmásvallásúak szerepelnek?
Szentpistát nem tudok idézni de azt tudom hogy felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, szerbiai túlélők a kárpótlási igényeiket (és a számbavételt) benyújtották minden országban, azaz Magyarországon és Szlovákiában, Szovjetúnióban, Jugoszláviában, na hát így persze hogy kijöhetett ez a hülye számsor.
Csak sajnos a németek még a halálgyári adminisztrációban is pontosak voltak, ezért hiteles történelmi forrásokban pontosan megvan a Shoá (nagy)magyarországi halálos áldozatainak eléggé pontos száma.

De igazából az "izgalmas" hogy mekkora különbség is van egyik megsemmisített népcsoport és más megsemmisített népcsoport között.
Vagy te ezt nem így látod?
kibirjatov 2015.11.28 23:09:03
@Punxsutawney Mormota: De ha már ennyire akartad: Hát ha faszbúkos seringért rabosítás jár, az geciség.

Így jó vagy tényleg keressek kibucban termő napraforgós témát hogy belekeverhessem kedvenceidet mégis?
kibirjatov 2015.12.03 22:55:28
@a nagy hohoohooo: Ha-ha-ha azaz ho-ho-ho, mondanám. Japánban van 127 millió ember és van legalább 127 darab zsidó a chábád házban...
nem azt mondtam hogy egyetlen élő zsidó sincs japánban hanem hogy a számuk gyakorlatilag mérhetelen, mégis van antiszemitizmus japánban. Olvasási problémák, horgászúr?

Ami meg a uszlimokat illeti, ott se állítottam hogy nincs egyse. De hát ezt is nehéz megemészteni.
De inkább OLVASS:
hirhatar.com/miert-nincsenek-muzulmanok-japanban/

Azt meg megmagyaráznád hogy mit jelent hogy aki le van szarva az ne ugráljon? Ez valami szólásmondás vagy vicc?
S ha igaz, akkor te miért ugrálsz? Hiszen ha valaki le van szarva, hát az te vagy!
A globális kapitalizmus kiemelte az emberiséget a szegénységből, és elég jelentősen járult hozzá ahhoz, hogy az utóbbi 70 évben elkerültük a nagyobb regionális háborúkat, nem beszélve a világháborúról. A nacionalizmusokkal és a vallási fanatizmussal szemben alapvetően a…..
kibirjatov 2015.11.26 16:46:39
@tamas11:
Kedves Tamas11!
Azért irok neked mert a fenti választ irtad a két embernek. Ugy látom hogy te @neoteny-t ismered es ugy látom nagyra tartod.
Én elolvastam ezt a sok beirást és gyakorlatilag nem akarok senkivel vitatkozni. De mindenképpen meg szeretnék kérdezni dolgokat.
Lehetséges hogy egy ilyen komoly ember akit te bemutatsz tényleg azt állitja, hogy nem az eszme, hanem az egyén felelős a gonoszságokért, mint amilyenek a nácik is voltak?
Nekünk a családban voltak de már nem élnek olyanok akik a török gyilkossagokat tulélték amit az örmények ellen csináltak. Nem vagyok képes elhinni hogy bárki azt mondhatja hogy az egyén a felelős! Akár a náciknál is, nem a nácizmus a felelős hanem a német emberek? Ez nem lehet igaz!
Az örményeket a Kemal pasa ideológiája alapján ölték meg egyértelműen.

Azt sem hiszem el hogy valaki okos ember tényleg elhiszi, hogy aki nem beteg de orvoshoz elmegy az "élösködik" az egészségügyi rendszeren? Ezt is leirta @neoteny nem is egyszer.
Ha te olyan jól ismered ahogy leirtad, ezeket a tarthatatlan állitasokat meg lehet magyarázni?
kibirjatov 2015.11.26 18:19:44
@tamas11: Helló!
Én meg direkt kihagytam az üzemanyagos részeket mert annak számomra semmi értelme. Én nem láttam hogy @neoteny akárcsak jelét adta volna annak hogy tévedett, sőt minden olyan kérdésre nem válaszolt ahol kiderülhetett volna bárkinek, mondjuk nekem hogy milyen ember is.
Én például halálra röhögtem magam a doktoros jeleneten a Sinkovits-csal és megnéztem a YouTube-on található Gyalogg galopp filmet, mert már régen láttam. Ha ezekről engem bárki megkérdez bármikor elmondom a véleményt.

Az egészségügyről írt riposztját Kanadából meg annyira zavarónak találtam, és az teljesen őszinte, nincs abban se tévedés se kekeckedés se irónia. De lehet hogy ezt másképp látjuk.
kibirjatov 2015.11.28 22:39:18
@tamas11: Teljesen véletlenül futottam bele. Egy index cikk "Dyatlov incidens" (játékreklám igazából) kapcsán "átugrottam" a Tiboru nevű Konteóblogra és ott hirtelen egy monitorozó rendszerben megjelent az ország (ahonnan beléptem), az oprendszerem meg a használt böngésző pontos meghatározása.
Nos szerintem ha neked kétségeid vannak a vitapartnered hollétét illetően, csak adott időpontban be kell írnotok egy választ az egyik témához (ez nem nehéz, ez itt a reklám helye: A Konteó blog szuper!) és máris lehet nézni honnan is jött aki jött.
Egyébiránt szerintem sokkal egyszerűbb egy embernek egy másik névvel regisztrálni és úgy szerepelni mint azzal foglalkozni hogy öt másik nemzetiségű "nevében" írogasson.
A francia elnök missziója után is az USA kizárólagos birodalmi érdekeit szolgálva működik tovább a világ. Most, hogy Francois Hollande francia elnök lefényképeztette magát Washingtonban és Moszkvában is, honfitársai vélhetően megnyugszanak: országuk vezetője időt és…..
kibirjatov 2015.11.28 22:07:09
@Kabai Domokos Lajos: 5000 karakter a limit, a megjegyzésed ennek szerintem többszöröse.
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
kibirjatov 2015.11.28 13:33:56
@Kenderice: Nekem olvasgatva ezt a már már groteszbe forduló vitát valahogy úgy tűnik HGabor78 jól fogta a dolgokat. Van itt két pró de te semmiképp nem vagy kontra, mert hülyeségeken kívül sajnos semmit nem írsz.
Pedig érdemes lenne érveket érvekkel ütköztetni, így azonban láthatóan csak trollkodsz.
De hát ez legyen a te bajod...
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
kibirjatov 2015.11.18 22:18:39
@Mercel: Kedves Mercel!
Ó mily kegyes hogy válaszra méltattál. Megkérdezném, megvannak neked a törölt bejegyzések? ha igen, elküldenéd őket privátba? Még nem szoktuk meg hogy ezeket ixx blogban magunknak kell csinálni, mert bármi megtörténhet.
Te tudod mi történt és miért? Ha igen, megosztanád velem is? mostmár nekem is vannak információim, így legalább kiderülne, ugyanazt ugyanúgy tudjuk te is meg én is.
A beírásod alapján még azt is tudni véled, esetleg fizetésért ugrálok. Hát, nem magadból kéne kiindulni, tudod? ja és miért is volnék hülye (akár pénzért is)? Nem kell kímélned.
Szerintem az ország nemcsak azok miatt beteg akik a védhetetlent is védik, hanem azok miatt akik olyan dolgokba pofáznak bele magasról (leszarással egybekötve), amiről fingjuk nincs. Mert gondolom te nem fogod jobban tudni a sztorit mint sixx bácsi maga.
Igen. Ez ilyen egyszerű. Én sem mondom hogy szégyelld magad, mert ha neked fizetnek ezért, akkor úgysem számít, ha meg tényleg fogalmad sincs mire is reagáltál, akkor ezt sem fogod megérteni.
Na jó8!
kibirjatov 2015.11.18 22:36:52
@nomolesztiren: Helló!
Köszönöm az információt. Egyébiránt levélkontanktba' vagyok Attilával, ebből már eleve kiderült egy s más.
Nem a moderáció a lényeg, hanem az a fajta moderáció, hogy:
1. Az ember minden beírását eltüntetik, azt is amivel semmi gond nincs. Mintha nem is létezett volna.
2. Hiába is akarsz máshová írni, ahol aztán semmi probléma soha nem volt veled, onnan is kizárnak.

Ez olyan, mintha valakit aki elkövetett valami bűnt, a "bíróság" azzal büntetne, hogy lecsukják, pénzbüntetésre itélik, elveszik a szavazati jogát, lelövik a kutyáját, beszántják és sóval behintik a kertjét, kivágják a gyümölcsfáit és festékkel tefaszt! festenek háza falára.
Nem a moderálás a gáz, hanem ez a gyakorlat. Két percig sem tart új néven akár ugyanazt beírni, fogadni mernék hogy egy igazi troll tovább bírná mint bármilyen moderátor.
Vannak Indexes blogok, ahol a trollokat, a hülyéket és a faxalapokat nem mexüntetik, hanem szépen kigyomlálják a problémás bejegyzést, aztán ott mindenki láthatja hogy XY-nak van egy "Törölt bejegyzés"-e. Ebből az illetőnek kiderülhet hogy éppen elgurult a gyógyszere, s a fejéhez kaphat -- ha akar. ha nem, kivághatják szerintem is. Mert mindenkinek lehetnek rossz pillanatai, akár több blogban is, elvégre nem csetrobotok vagyunk, vagy igen?
De így, ahogy ez itten "szokásos", az bizony nem kóser.
Éppen ezért zavar, te tényleg zavar, ha semmi esélyed arra hogy megvédd magad, vagy megmagyarázd vagy akármi, amit még egy rablógyilkosnak is megengednek.
Te nem így látod?
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..