Regisztráció Blogot indítok
Adatok
we dont want arabs here..So what

0 bejegyzést írt és 411 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A 2020-as amerikai elnökválasztás kapcsán kevesebb visszhangot kapott az oroszok eddigi szerepe a kampányban, pedig a befolyás úton-módon tetten érhető. Az eddigi információk alapján alapvetően a politikai káoszra fókuszál, ugyanakkor bizonyos tekintetben mégis különbözik a 2016-os…..
Az elmúlt időszak nagy visszhangot kapott akciója volt, hogy Dúró Dóra, a Mi Hazánk alelnöke fogta magát, és iratmegsemmisítőbe küldött egy általa nem megfelelőnek tartott könyvet. Az ellenző és a támogató oldalban ugyanaz a közös. Mind a kettő háborog, de miért?..
we dont want arabs here..So what 2020.10.02 10:15:04
@Hasdrubal Barcas 3: kisköcsög :) ebben az országban soha nem lesz buzi házasság, és baloldali liberális kormány. Nem fogtad még föl hogy kevesen vagytok és lesztek?
Az EU hamarosan egy rossz álom kategóriába kerül, te meg írhatsz itt amit akarsz, a béka segge alatt sem vagy :)
we dont want arabs here..So what 2020.10.02 18:14:36
@dare: 5 csillag az írásodra. Seggfejek úgysem fogják érteni, nekik a szavak mint : haza, nemzet, himnusz, patrióta, nem jelentenek semmit. Brüsszelita janicsárok liberális tálibok.. A sötétség jön velük együtt.
Az elmúlt napok, hetek Fradi-ajnározása közben bármilyen kiritikai vélemény az FTC-vel kapcsolatban hatalmas ellenérzéseket váltott ki a ferencvárosiakból. Azt még korábban leírtam, hogy én miért nem örülök a Fradi sikerének, alapvetően a futballkultúrával áll összefüggésben a dolog, ahogyan azt…..
we dont want arabs here..So what 2020.10.01 23:35:09
@pörgeszurkol: Nézd, igazad van valahol, jobban örülnék ha Kovács I és Kovács II szaladgálna a pályán Ngutkaw és Abrtzxy helyén, de ez van, nem csak itt, máshol is. Azt azért ismerd el hogy a Fradi fikázás nagyon nagy hátszelet kapott az index.hu-n az elmúlt pár napban. Ez tagadhatatlan, ha van szemed, látod. Itt kellene megállni és azt mondani, Örülünk, magyarok vagyunk, együtt vagyunk, minden határon túli kalandban, klub és nemzeti 11 szinten, aztán ha jön a Fradi - Újpest akkor lehet tovább hőzöngeni. Általánosságban ez az egyik legnagyobb baj az országunk társadalmával. Ha balos liberális, ha úgy tetszik nem kormányszavazó oldalon meghallja valaki a "magyar nemzet " vagy "Himnusz" "nemzet" szavak valamelyikét akkor általános magyar fikázás kezdődik. Ebből legyen elég. A szocik és a libsik sem értik: lehet valaki balos és liberális úgy is hogy elsősorban MAGYAR és patrióta, nem EU polgár és brüsszelita janicsár vagy zöld tálib.
we dont want arabs here..So what 2020.10.01 23:55:01
@pörgeszurkol: Én értelek, és elfogadom a véleményed. De próbáltad már onnan nézni ezt a kérdést hogy mások örömét ne rontsuk el, csak azért mert csak és de? Nyelj egyet, és hagyd ki a negativitást amíg mások igazi örömünnepként élik meg ezt a sikert. Majd írsz rosszat máskor :)
Ma jelenik meg az Európai Bizottság első jelentése arról, hogy milyen az EU-s tagállamokban a jogállamiság helyzete. Magyarországot Európa-szerte lassan egy évtizede bírálják a jogállam szisztematikus leépítése miatt, és bár a címben megfogalmazott kérdésre nincs egyöntetű válasz, nehezen tagadható,…..
we dont want arabs here..So what 2020.09.30 08:38:11
@Hasdrubal Barcas: Na takarodj a picsába innen. Ha diktatúra lenne Te már nem élnél köcsög.
we dont want arabs here..So what 2020.09.30 14:13:23
@HaD: mi lenne néger faszt szopkodnak valahol es közben az internacionálét éneklik :) Köcsög volt mind egytől egyig.
A szomszédban lakó macskák mindig is élénken érdeklődtek a politikai helyzet iránt. Ma pedig (mivel most önkormányzati választás volt itt, azaz Románia területén) megmutatták, hogy az új generációjuk is ugyanilyen polgári felelősségtudattól áthatott...
2021-re már csak lecsendesedik ez az egész járványos mizéria és beindul az élet... Legalábbis többen, így a Nova Rock szervezői is ezzel számolnak, a sógorék bemutatták, az idénről átmentett nevek és a frissen bejelentett bandák milyen napi bontásban fogják levakarni a pofalemezeket a június 2-5.…..
we dont want arabs here..So what 2020.09.26 23:22:27
@rnz: a MUSE-t kivéve nem nagy veszteség :)
A vitához és eszmecseréhez nyilvánvalóan nyitott gondolkodásra van szükség. Orbán legutóbbi Magyar Nemzetben közölt cikkéből viszont az derül ki, hogy akármennyi észérv is hangzott el az SZFE-t, az MTA-t érintő és hasonló ügyekben, akármilyen komoly, szakmájukban magasra értékelt személyek szólaltak…..
A miniszterelnök arra a kérdésre kereste a választ a Magyar Nemzetben minap megjelent esszéjében, hogy mit tehet Magyarország a nemzetek feletti globalizmus fenyegetésével szemben, amelynek az ideológiája a nemzeti-vallási és családi közösség állítólagos felbomlasztására szolgáló liberalizmus? A…..
we dont want arabs here..So what 2020.09.24 07:45:27
we dont want arabs here..So what 2020.09.24 07:48:34
@konrada: kérdezd már meg hogy miért tették kötelezővé a pride vonulást néhány magyarországi multicégnél. Kötelezővé, nem tévedés, továbbá buzibiztost is ki kellett nevezni néhány helyen. Miért is? Mert a cégek vezetése balos komcsi liberális vonalon vannak kinevezve, nagyjából mint az egyetemeken, ez egy elfoglalt terület. A liberál balos néztek össze vannak nőve a globális pénzeszsákokkal.
Az utóbbi két évtizedben a Magyar Honvédséget érintő legnagyobb horderejű hír  - a sorkatonaság eltörlése után -  a szerződés aláírása volt 218 Lynx gyalogsági harcjármű beszerzéséről, és azok hazai gyártásáról. Jöttek is a kommentek mindenhonnan, a"minek ilyent venni, vettek volna inkább…..
we dont want arabs here..So what 2020.09.22 21:06:42
@Hasdrubal: pl azért mert ha repülőgépgyártásuk is meghal a Saab a Volvo és az Ericsson után akkor hamarosan lekapcsolhatják a lámpát is :)
we dont want arabs here..So what 2020.09.22 21:13:28
@Hasdrubal: Olyan megnyugtató érzés tudni hogy a következő választást is elbukjátok és Orbán újra miniszterelnök lesz :) Ti meg agyfaszt kaptok és mind meghaltok :)
we dont want arabs here..So what 2020.09.22 21:17:14
@gigabursch: valószínűleg egy frusztrált, még mindig pattanásos szódás szifon dioptriával, büdös lábbal és korpás fejjel még mindig a mama hotelben élő panelproli, 30 körül akinek a szülei sem voltak lángelmék (nyilvánvaló egy ilyen gyerekkel) Jelentéktelen.
Lehet, hogy egyértelműnek tűnik, mégis sokan vannak, akik nem tudják, hogyan kell jól beállítani a kerékpár paramétereit és hogyan kell helyesen ülni rajta. Ennek eredménye pedig a merev nyak, elgémberedett derék és púpos hát lehet...
we dont want arabs here..So what 2020.09.18 17:51:06
we dont want arabs here..So what 2020.09.20 23:45:06
@kéki béla: Nagy valószínűséggel DK szavazó lehetsz, ostoba, agresszív gyökér :)
we dont want arabs here..So what 2020.09.21 01:01:24
@kéki béla: Anyádat várom, megtérítem az igaz hitre, római katolikus keresztény konzervatív és büszke lesz arra hogy heteroszexuális és fehér ember. Az uralkodó faj része. Nem is értem, miért kellene egy rendes közép európai fehér heteroszexuális keresztény embernek szeretnie az anti keresztény arabokat? Szerinted ők szeretni fognak téged, isten tagadó buzi fehér hülye gyereket aki saját hagyományait és történelmét sem képes megőrizni??? A kedvencük leszel Béla. Megbasznak aztán lefejeznek, ahogy a liberál bolsevik kis köcsögökkel ezt tenni szokták, de majd a faszbook biztos emlékszik rád szivárványos zászlóval. Kötschög vagy Béla :)
  Rendszeres figyelője vagyok a jobboldali szavazótábor Facebook felhasználóinak. Magamat nem sorolom se jobbra se balra, mert kiábrándultam mindkét oldalból. Van viszont egy réteg a Facebookon, aki nagyon is tudja, hogy hol a helye, mikor mit kell lájkolni, osztani és azokra hogyan kell reagálni.…..
we dont want arabs here..So what 2020.09.20 12:29:43
@Matthias Corvinus: Ritka nagy gyökér vagy, remélem elvisz a vírus a családoddal együtt.
A brit sajtó úgy tudja, vizsgálatot indíthat Hamilton az ellen az FIA a brit Toszkán Nagydíj előtt, valamint a díjátadó alatt viselt Breonna Taylor-pólója miatt...
we dont want arabs here..So what 2020.09.15 19:44:30
@Csak a yamaha: faék egyszerűségű a gondolatod. Ez itt nem nagy-arcúság vagy a jóság kérdése, ( ha mindig abban az autóban ülsz ami a leggyorsabb és legmegbízhatóbb, elég nagy valószínűséggel ott leszel a toppon, hamilton eddig bármilyen problémája akadt föladta, gyenge kocsiban meg sosem vezetett )kérdése, ez egy politikai kérdés, nem használhatod arra a tv közvetítéseket hogy politizálj vagy a személyes véleményed hangoztasd, nem úgy működnek a dolgok ahogy Te elképzeled. Az F1 nem politikai platform.
The Milkman Fogd a pénzt és kuss! 2020.09.09 20:33:14
Úgy gondolom, hogy ezzel a mondattal bocsátja útjára a magyar Elit azt a "réteget", aki a holdudvarához tartozik. Feltétlen engedelmesség, szervilitás, és nem árt némi szenilitás, ha bizonyos - de egyre fogyó - libernyák újságírók például Tihanyról kérdezősködnek . Cserében van pénz, közbeszerzés,…..
we dont want arabs here..So what 2020.09.13 13:42:28
@Hasdrubal: következő választási vereség után remélem fölvágod az ereidet, mert ilyen frusztráltan még az ellenzék sem vállal téged :)
Az Egyesült Arab Emírségek és Dubai azon helyek közé tartozik, ahol szinte a legváratlanabb technológiai vívmányok is felbukkanhatnak a levegőben repülő tűzoltóktól kezdve, a tengerbe épített üdülőövezeten át a felhők fölé emelkedő felhőkarcolókig. Naná, hogy itt építenék meg a Marsra tervezett…..
we dont want arabs here..So what 2020.09.01 16:30:00
A Cyr és a Colour Of Love képében két friss dallal gazdagodott a The Smashing Pumpkins amúgy sem szegényes katalógusa. A tavalyelőtti Shiny And Oh So Bright, Vol. 1 / LP: No Past. No Future. No Sun. utódjára készült számok közül az előbbi egy klipet is kapott, a lemez további részletei az ígéretek…..
A statisztikák nyers, de érdekes dolgok. A Stream N' Destroy pedig nagyban tolja azokat. Egy friss listájában azokat a rock- és metalzenekarokat szedte össze, akik platinalemezes státuszban vannak (az USA-ban) és rakta őket sorba eladott, csakis platinává érett korongjaik alapján (az arany, vagy…..
we dont want arabs here..So what 2020.08.30 00:35:38
@NMaria: a Maiden eladásban közel sincs a felsorolt előadókhoz képest. Egy két lemez jól fogyott az USA-ban de az igazi tömeges vásárlásokat nem tudtak soha elérni. Ahogy láthatod:

Iron Maiden / USA Sales / Studio Albums
1980 None Iron Maiden - NA - 205,000
1981 1987 Killers - Gold - 500,000 224,000
1982 1986 The Number of the Beast - Platinum - 1,000,000 361,000
1983 1986 Piece of Mind - Platinum - 1,000,000 382,000
1984 1991 Powerslave - Platinum - 1,000,000 323,000
1986 1992 Somewhere in Time - Platinum - 1,000,000 304,000
1988 1988 Seventh Son of a Seventh Son - Gold - 500,000 256,000
1990 1990 No Prayer for the Dying - Gold - 500,000 228,000
1992 None Fear Of The Dark - NA - 438,000 (May '08)
1995 None The X Factor - NA - 120,000
1998 None Virtual XI - NA - 84,987 (Apr '09)
2000 None Brave New World - NA - 307,000 (May '08)
2003 None Dance of Death - NA - 149,000
2006 None A Matter of Life and Death - NA - 211,000 (Aug '10)
2010 None The Final Frontier - NA
Martin Scorsese –nek mindig voltak dédelgetett filmtervei, melyek csak évekkel később tudtak csak megvalósulni. A leghírhedtebb a Krisztus utolsó megkísértése volt, ami a premierkor nagyon megosztotta az embereket. Viszont ékes példa volt arra, hogy a rendező nemcsak egy műfajban tud alkotni. Az…..
Ebben a posztban nem leszek kedves. Mivel még csak néhány részt néztem meg a The Crown harmadik évadából, amit a Netflix vasárnap tett elérhetővé, nem lenne igazságos az egészről ítéletet mondanom, de nem bírom ki, hogy meg ne osszam az első benyomásaimat. Amelyek sajnos nem túl kedvezőek. Feltett…..
we dont want arabs here..So what 2019.11.22 21:13:01
@nofret: Félhetsz is, én már tudom ki lesz a királynő és katasztrófa..Katasztrófa..komolyan mondom..Arghhhhh privátban elmondom neked :)
Késésüket előre jelezve, kicsit talán fáradtan, de nem megtörve érkezett interjút adni az Airbourne fontember Joel O’Keefe és 2 éve a bandában nyomuló Harri Harrison gitáros. A két zenésszel közvetlen és jó hangulatú beszélgetést sikerült rögzíteni. Ezt követően pedig este egy irgalmatlanul ütős…..
we dont want arabs here..So what 2019.11.13 15:44:54
Tavaly 16 évesen környezetvédelmi aktivistaként robbant be a köztudatba egy svéd tinédzser, Greta Thunberg, aki azóta már a világ vezetőivel tárgyal, találkozott Barack Obamával és Angela Merkellel, beszédet mondott az ENSZ New York-i klímacsúcsán, szerepelt a TIME magazin címlapján, találkozott a…..
Pár nap alatt a debreceni Facebook-csoportokból az országos médiáig jutott el a híre, hogy eltűntek a Fancsikai-tavak. Nem összementek, nem alacsony a vízállásuk, hanem egész egyszerűen: eltűntek. Debreceniek tízezreinek kiránduló- és horgászhelyei lettek semmivé.  Halak tízezrei pusztultak el a…..
A fiatal amerikai színész nemcsak az V. Henrik című filmben király, hanem a vörös szőnyeget is uralja, mára Timothée Chalamet legjobb szettjeivel készültem. A mindössze 23 éves Timothée Oscar-jelölt színész a Homeland című TV-sorozatban vált ismertté, ellenben az igazi áttörést a 2017-es Szólíts a…..
Úgy tűnik, hogy most ilyen újjáalakulós napok vannak. A My Chemical Romance után most a Rage Against The Machine-ról derült ki, hogy jövőre elkezdenek koncertezni, ilyet pedig már 2011 óta nem csináltak. A tagokat amúgy évek óta kérdezgeti egy lehetséges reunionról, de ha voltak is biztató…..
we dont want arabs here..So what 2019.11.01 23:02:47
@csak egy utolsó senki vagyok: ehhez azért fasznak kell lenni és ahogy kinéz az is vagy