Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nerva

9 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Vargosz/ÉLETképek Annyira ismerős. Mintha tegnap láttam volna valahol. De aztán lehet, hogy tényleg csak gyerekkoromból emlékszem a sárga keramitkockákra? Ha tudjátok merre találni ilyet Budapesten, osszátok meg velünk! Szia!Egy szomorú hírrel kereslek: úgy tűnik el…..
Putri Tours Az első menetelés II. 2011.04.11 15:59:00
Egy elhanyagolt sztori apropóján: Naszóval: megvolt a menet, még egyszer grat és köszi a résztvevőknek, nagy dolog volt. Volt is némi média-érdeklődés, de leginkább nem volt. Gondolom a Budapest-fóbiás médiaipari szakmunkásoknak egyéb dolguk is fontosabb volt, mintsem valami…..
  Sajnos egyelőre nincsenek meg a technikai feltételek, hogy szép képet is tudjak készíteni a receptekről, de remélhetőleg hamarosan ezt a problémát is sikerül megoldani. A következő vacsorát a konyhában lévő maradékokból állítottam össze. Előző nap lazacos salátát…..
Senkit ne zavarjon meg, hogy hajszínezőként és nem hajfestékként szerepelteti magát ez a termék, tartósság szempontjából ugyanis lazán festéknek nevezhetjük. Ugyanakkor hajmosások alkalmával ereszt a színéből. Érdekes, hogy ennek ellenére még mindig tartja az árnyalatot,…..
Így: perle.Tisztában vagyok vele, hogy bizony egy bőrradír megítélése végképp szubjektív dolog. Évek óta nem találtam jót, mármint számomra megfelelőt. A bőröm vékony, ezért minden apró hiba rögtön meglátszik rajta. Az ilyen típusra mindig a kíméletes, már-már…..
Aki olyan fogkrémet keres, ami kemikáliáktól mentes, tisztít, mentás, és ellenőrzött, annak bátran ajánlom. Nagyon kellemes az íze, el is gondolkoztam, hogy ha ezt így is lehet (BDIH kontrollálva), akkor a többi fogkrém miért nem ilyen. Persze nem akarok álnaivnak tűnni, értem…..
Hasznos, furcsa, sós. Röviden ennyit tudok elmondani róla. DM-ben kapható, 1000 forint körül van. Dohányosoknak ideális, mert tényleg fehérít, amennyire csak egy natúrfogkrém képes fehéríteni. Teljesen jó cucc, mindennapos használatra is, de az első alkalomnál érdemes…..
Rossmannban is kapható, nagyon kedvezű árú (jelenleg akciós, 300 Ft körül van) termék.  A képen az alsó. Elvileg aromaterápiás, de ahhoz számomra nem elég intenzív az illata. Valódi levendula virág darabokat sajtolnak a szappanba, amitől enyhe bőrradírozó hatással is…..
Ha a tegnapi poszt a Rossmann saját márkájú termékét boncolgatta, úgy igazságos, ha ma egy DM produktumot veszek górcső alá.Az Alverde szintén tanusítványokkal, öko tesztekkel és védjegyekkel biztosított termékcsaládja az Alverde, és ahogy azt saját honlapjukon olvasni lehet,…..
Vegyeszöldség Alterra arcmaszk 2011.01.27 11:03:53
Nagy örömömre már a Rossmann üzleteiben is fellelhetünk BDIH védjeggyel ellátott termékeket. Tehát szigorú feltételeknek megfelelő natúrkozmetikumokat. Az Alterra a Rossmann saját márkája, és mivel általában nem vagyok elájulva a Rossmann cuccok minőségétől, eléggé…..
Vegyeszöldség Az első 2011.01.26 14:19:00
Az első egy LUSH Squeaky Green samponszappan volt. Először csodás, aztán még csodásabb, aztán meg nem működik. Visszatérnek ugyanazok a bosszantó tünetek, amik előtte is problémákat okoztak. A bőrgyógyász szerint az ok egyszerű: SLS - sodium lauril sulfate. Ez az, amire én…..
Deja vu: ugyanaz a bor kapta a XV. Szegedi Borfesztivál nagydíját, mint a XIV. Szegedi Borfesztiválét. Hetven termelő 134 borát kóstolta meg a nagytudású zsüri, és a végén újra Monyókék örülhettek: az ő 1996-os Tokaji Esszenciájuké a nagyarany. A legszebb vörösbor: Sauska…..
Nerva 2009.05.25 11:05:07
w Ló rider 2008.05.07 06:00:00
Május 31-én ez a kis ország felmeli porba hervadt fejét. Büszkén a világ felé fordulunk, és megmutatjuk, hogy tudunk mi még. Lovagolni. Felszórjuk világvárosunk, Budapest emblematikus terét homokkal, és lovakat hozunk oda, hogy körbe-körbe ügessenek (ezt fogjuk vágtának…..