Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az Ingatlanspecialisták

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy fellendül az új lakások piaca, feltehetően a Családi Otthonteremtési Kedvezménynek köszönhetően, illetve az Áfa csökkentés miatt...
Elérkezett a 2016-os év, már majdnem eltelt az első hónap, ezért épp itt az ideje, hogy a lakáshitelekről is szóljunk. Hátha sokan nem tudják, milyen feltételekre számíthatnak az idén, ha kölcsön mellett döntenek...
Mostanság nem bővelkedik az ingatlanpiac kiadó lakásokkal, nehéz bérelhető ingatlant találni. Mégis óvatosnak kell lennünk, hiszen sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunkat ha átgondoljuk, melyik lakást fogjuk bérbe venni és milyen feltételekkel...
Az egyik legfontosabb dolog, amit magunk is megtehetünk annak érdekében, hogy felgyorsítsuk eladó ingatlanuk értékesítésének folyamatát és becsalogassuk a potenciális érdeklődőket, hogy készítünk egy pár valóban jó fotót ingatlanunkról! Mutatjuk hogyan!..
10 millió forintos vissza nem térítendő támogatás mellett, 10 millió forint összegű, 25 éves, maximum 3 százalékos lakáshitelt biztosít az állam.   Három gyermek vállalása esetén az állam jóvoltából tíz-, a felvehető kedvező kamatozású hitelből pedig további tízmillió forint ütheti markunkat, ha…..
Megy az idő... Inkább nyerjünk kevesebbet, mint hogy mindent elveszítsünk!  ..
Egyáltalán nem kellemes helyzet örökölni, ezt mindannyian tudjuk, néhányan már meg is tapasztaltuk, de itt elsősorban magáról a helyzetről beszélünk. Ha ingatlant örököltünk, mindenképp tisztában kell lennünk néhány dologgal, hagyatéki ügy révén, hogy ne nehezítsük meg,…..
Lakásunk van, de szükségünk épp nincsen rá. Nem használjuk, ám eladni sem szeretnénk, gondolkodunk a későbbiekben esetleg a hasznosításán, valamilyen formában. Ám sok vele az intézni való, és költségek is akadnak bőven a fenntartásával, így úgy tűnik, nem marad más…..
A jelenlegi "keresleti piacon" szűkösebb kínálatból tudunk válogatni és gyorsabban is kell döntenünk, ha nem akarunk lemaradni egy jó ingatlanról, mielőtt azonban döntenénk, tartsuk szem előtt a következőket: Mérjük fel az ingatlan környezetét is, ne csak magát a lakást!…..
Nem kis fejtörést okoz lakásvásárlás során, hogy mi legyen a fő szempontunk: a lakás minősége legyen a döntő, vagy inkább a helyrajzi kérdések. Egy jó helyen fekvő ingatlant vegyünk, melynek állapota nem túl jó, vagy válasszunk inkább egy igényesen felújított, és…..
Min múlik egy gyors eladás? Mi a titkuk azoknak, akik áron felül és villámsebességgel kötnek kitűnő üzletet lakásuk eladásával? A hirdetésen múlik? A közvetítő munkáján? Esetleg az információközlésben van a titok nyitja? Egy kis segítség azoknak, akik egy helyben…..
Nem túl jó az ingatlanszakma megítélése manapság, ám ennek ellentmond az a tény, hogy üzletkötéskor eladók és vásárlók, egyaránt igénylik a közvetítők jelenlétét. Igény van tehát ingatlanközvetítőkre! Egy közvélemény kutatás nemrégiben arra világított rá, hogy…..
Vajon hová tartanak az ingatlanárak? Várható-e változás, vagy nagyjából stagnál a mostani helyzet? Neves szakértők véleménye – egy nemrég megtartott lakásbörzén – az volt, hogy a mostani lakáspiaci helyzet megszólalásig hasonlít a 2009-ben tapasztaltakhoz. Ebben az…..