Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AufWiedersehenMonty

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thomas Mann Doktor Faustusáról egy oldalon okosat mondani nagy kihívás, hiszen a második világháború utáni világirodalom egyik legjelentősebb műve (1947-ben jelent meg), és rengeteg méltó elemzést kapott. Természetesen – akárcsak Thomas Mann bármelyik regénye – ez sem egyszerű filmsztori kilencven…..
AufWiedersehenMonty 2020.04.13 18:09:41
A helyszíni körülmények ismerete nélkül persze nehéz bármit is mondani az alábbi panasz jogosságáról, de valószínűleg nem egyedi problémát feszeget olvasónk. Falun meg ugye nem úgy megy az, hogy akkor holnaptól a másik boltba járok. Üdvözletem!  Egy kis faluban…..
AufWiedersehenMonty 2017.06.29 19:06:19
Mindig furcsa, ha egy állami vezető vallási ünnep alkalmával osztja meg magvas gondolatait közösségével. De Orbán esetében ez annyira alacsonyan van a furcsaság-skálán, hogy már fel sem tűnik. Lássuk a 10 legfontosabb üzenetét...
A DIGI-vel kapcsolatban sokszor merült már fel nálunk, hogy kevés a technikusuk, hiába szeretnének a leendő ügyfelek simán ügyfelek lenni, csak nem sikerül a megrendeléstől a bekötésig eljutniuk, Roland azonban azon különleges személyek közé tartozik, akihez ki is mentek a szakemberek. Nem is…..
Sajnálatosan kevés terméket érinten ma már, de létezik még a betétes üveg, csak kérdés, hogy észreveszi-e az ember. Sziasztok! Mai nap beugrottam egy Csemege boltba szörpöt venni gyerekeknek. Nagyobb áruházakban szoktunk vásárolni, de ez kimaradt.. Így kerültem az Érdi Csemege boltba (a…..
AufWiedersehenMonty 2016.11.18 13:52:44
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: eltakarodhatnál már ebből az országból ha ennyire szar neked. Takarodj valami másikba és ott fikázz, te versenyképtelen nímand.
Nálunk garantáltan nem fog unatkozni! - ígéri a 3 csillagos Park Hotel Miskolctapolcán. Az alábbi sztori alapján ez végül is így is volt, igaz, Barbaráék kicsit másféle szórakozásra számítottak. Panaszaik egy része eléggé egybecseng  a Tripadvisor és az Ittjartam.hu értékelőiével, bár mondjuk a…..
AufWiedersehenMonty 2016.11.14 19:14:29
@a gyűlölködő uszítás eredménye, egy rendőr meghalt: idióta liberálnáci uszító vagy
A magadfajta miatt nincs tisztelete a rendőröknek, és elszaporodtak a cigányok, meg jöhettek a bevándorlók nőket erőszakolni.
Szerintem takarodj az országból.
Magyarországon évente többen halnak meg kihűlésben, mint ahányan terrorizmus miatt egész Európában. A Magyar Szociális Fórum összesíti a kihűléses haláleseteket, a szám 100 és 250 között alakul minden évben. A közhiedelemmel ellentétben a legtöbben nem is az utcán fagynak meg, hanem otthon, a saját…..
Ha önnek is Note 7-e van, vigye már vissza, az Isten szerelmére! - írta az Index is 2 napja. Könnyű ezt mondani! Imre mást se szeretne, mint megszabadulni Az év technikai kudarca cím nyertes készülékétől, de azt mondja, hiába nyújtja a Telenornak, ott egyelőre hátratett kézzel beszélgetnek vele.…..
Egy igazi állatorvosi ló kerekedett Doki netes tévévásárlásából. A saját gyenge pontjait ő maga is felsorolja, a webshop és a futárszolgálat érvelési és egyéb hibáira tanácsadóink világítanak rá.  Sziasztok A történetem a következő: Hosszabb ideje szemezgetek valamilyen 65"-os LCD TV-vel, nem…..
Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége nagy örömmel fogott össze a Mai Manó Házzal azért, hogy bemutasson egy, az Associated Press hírügynökség fotóiból készült válogatást, így emlékezve az 1956-os forradalomra. Az AP fotósai már több mint százötvenöt éve dokumentálják a történelem eseményeit a…..
AufWiedersehenMonty 2016.10.07 20:49:53
Vége a nyárnak, kezdődik a hardcore politikai szezon. Most úgy néz ki, nem lesz igazuk a foteljükből az ellenzéket gyalázó megmondóembereknek. A mérhető pártok igenis beleállnak az ellenkampányba, mínusz LMP. A Fidesszel persze nem vehetik fel a versenyt: Orbánék úgy szórják a közpénzt a saját…..
AufWiedersehenMonty 2016.08.30 18:39:05
@István Tamasi: szemkilövető bezzeg nem volt diktátor, akkor tapsikoltál magad alá vizelve
A sok százalékjel gondolom Tamás idegállapotát hivatott jelezni, ami a történtek fényében még egy higgadt megfogalmazása az érzéseinek. Kedves Homár! A UPC-vel kapcsolatos friss élményemet szeretném megolsztani: %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%  A történetem lényege, hogy a UPC akkor is…..
Steve megoldása kissé abszurd számlaintézős helyzetére nem biztos, hogy a legelőremutatóbb, de az tuti, hogy a legadekvátabb. Reméljük a Telenortól sikerül majd megtudnunk, hogy mi a logika, az igazság és az élet abban, hogy a számlájukat a saját ügyfélszolgálatukon nem, egy mezei…..
Érdekes, még manapság is bátor mondatra vállalkozott egy Valkó Gábor nevű blogger a Klubrádióban. Azt bírta mondani, hogy az Orbán feletti győzelem érdekében a balliberális oldalnak rehabilitálni kell Gyurcsány Ferencet. Nem kell hozzá nagy töprengés, hogy igazat az adjunk az úrnak. Legalább "tiszta…..
AufWiedersehenMonty 2016.07.19 18:47:06
Rengeteg munkahelyi stresszt, félreértést és konfliktust el lehet kerülni azzal, ha az ember odafigyel a kommunikációjára. Főleg ha a beszélgetőtárs a főnök...
AufWiedersehenMonty 2016.07.09 22:22:53
@Pink Petsch: ostoba libsitroll vagy. A szakemberhiány nem azért van, és nemcsak itt. De majd rájössz.
Sokakat meglepett, amikor Gyurcsány Ferenc a hétvégén azt mondta: Horn Gyula, ha élne, a DK tagja lenne. Kíváncsiak voltunk, mire gondolhatott, ezért kicsit belelapoztunk Horn Gyula életművébe. Hátborzongató volt olvasni Horn 15-20 évvel ezelőtti mondatait, lévén azok ma is tökéletesen aktuálisak…..
Gábor rém dühös, de ki ne lenne az a helyében? Egy csomó pénzért nem csak szexi, de működő gépet is remél az ember, és bár nem kevés, de bőven nem elég, ha az IStyle munkatársai udvariasan kommunikálnak vele, ha a Macbook megállás nélkül fura tüneteket…..
A magyar csapat győzelme Ausztria fölött normális körülmények között egy örömteli sportsiker lenne. Egy sportsiker, aminek rossz szájíz nélkül örülhet bárki, akinek épp az a hobbija, hogy túlfizetett szórakoztatóipari munkásoknak drukkol szabadidejében. De ebben az országban már régóta nincsenek…..
A Brutális történelem után a SpektrumTV ismeretterjesztő sorozata ismét a tavaly már jól bejáratott doktorával, Szerényi Gáborral folytatódik. A dokit imádjuk, de nem is lehet mást, hiszen a világ talán legkevésbé konfliktuskereső embere. A biológiával foglalkozó epizódok…..
AufWiedersehenMonty 2015.12.04 22:41:35
Vannak dolgok, amiket nem lehet elégszer elmondani, például azt, hogy mielőtt megvennénk egy használt autót, nézessük át egy szakemberrel, akiben megbízunk. Nem egy Nobel-díjas felismerés, de azért köszönjük Lászlónak, hogy reméljük mások helyett újra levonta ezt a…..
AufWiedersehenMonty 2015.11.06 21:26:57
@citrix: te sem láttál még autót
egy astra f megbízható, elnyűhetetlen, max tényleg rozsdásodik, mint pl egy e34 bmw is
A Brutális fizika, kémia és biológia után a Totalcar fenegyereke, Vályi Pista kollégánk csak talált még egy tantárgyat az iskolai órarendben, aminek az ürügyén látványosan kidurranthat, ketté csaphat és ripityomra törhet mindent, ami a keze ügyébe kerül: november 7-én indul a…..
AufWiedersehenMonty 2015.11.05 14:55:37
@fluffy75: azért elég sok feljegyzés, meg rézkarc fenntmaradt, a hóhér elég komoly meló volt, érteni kellett hozzá, egy fejet lecsapni pl nem akármi.