Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vlagyimirputyin

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Teljesen megszakadt a kapcsolatom a testvéreimmel is. Valahogy így alakult, sosem volt egymásra időnk. Azóta sem tudok róluk semmit, kivéve Pistiről, őt én öltem meg.”Rémisztő erejű szavak egy kegyetlen gyilkos szájából. Ember Zoltán esete példázza, hogy a szociopata…..
Káros szenvedély - 1967 Balázs-Piri Balázs rajzaival..
vlagyimirputyin 2015.11.29 15:25:03
@TrójaiVasParipa: "A nemdohányzók meg nem halnak bele abba az irtózatosan kevéske nudlifing passzív dohányzásba amit elkapnak max az utcán amikor elmennek egy éppen dohányzó előtt."

Pont hogy az utcan kene elsosorban betiltani a fustolest. Undorito, hogy az ilyen degeneralt lelkinyomorekok miatt nem lehet az utcan nyugodtan lenni.
A Belügyminisztérium tesz még egy utolsó kísérletet arra, hogy kimentse Hajdú Jánost és csapatát a slamasztikából. Belügyminisztérium rendészeti államtitkára szerint ugyanis kormánytagot akart "kivégezni" a Terrorelhárítási Központ (TEK) által a múlt hétvégén elfogott…..
 A világ legkülönbözőbb pontjain számtalan extrém vonzerőkkel bíró szálloda épült fel. Van, amelyik a belső luxussal, a különleges szolgáltatásokkal, de van, amely a csodás környezettel és páratlan kilátással hívja fel magára a figyelmet. A most következő hotelek is…..
Orbán Viktor hazai pályán 2-1-re legyőzte a hajrában szépítő Norvégiát az Európa-bajnoki pótselejtező visszavágóján, ezzel kettős győzelemmel, 3–1-es összesítéssel kijutott a 2016-os franciaországi kontinenstornára. Több szempontból is történelmi jelentőségű…..
Elnézegetem a híreket az utóbbi időben, és sárgulok az irigységtől. Nem egyszer, nem kétszer, az utóbbi időben szinte folyamatosan, szinte bármilyen témában is olvasok hírt Romániából. Valami megváltozott arrafelé az utóbbi években, méghozzá piszok látványosan. Az egymás…..
Olvasónk állítása szerint levele megírásakor igyekezett tömör és higgadt lenni! Ezt el is hisszük neki! Bár én valahogy úgy képzelem, hogy a tekintélyes mennyiségú felkiáltójel köré épített mondandó megírása közben félpercenként felugrott, és kiüvöltött az ablakon ahhoz, hogy folytatni tudja! Ennek…..
vlagyimirputyin 2015.11.10 14:04:24
Olvasónk a hoteltől a jegyzőn át a fogyasztóvédelemig mindenhova elküldte az alábbi panaszt, és teljesen érthető módon, mert, ha a léghoki kattogásán és a falról hiányzó képen akár túl is léphetett volna, a címbeli mondat egyértelműen az elfogadhatatlan…..
Milyenek lehetnek a mindennapok egy 9 fős településen? Hány 50 fő alatti „falvacska” létezik? Érdekes kezdeményezésre bukkantunk az interneten. Az „Éledő falvak” célja, hogy a kihalással fenyegetett helységeket újra benépesítse és felhívja a figyelmet a vidéki élet…..
A Brutális fizika, kémia és biológia után a Totalcar fenegyereke, Vályi Pista kollégánk csak talált még egy tantárgyat az iskolai órarendben, aminek az ürügyén látványosan kidurranthat, ketté csaphat és ripityomra törhet mindent, ami a keze ügyébe kerül: november 7-én indul a…..