Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Triacto

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Messze még a nyár, és ilyenkor nem nehéz elveszíteni a motivációnkat. Távoli még a fő versenyünk, hideg is van, a szél is fúj, kinek van kedve ilyenkor edzeni?!? „Igazán nem árthat, ha kihagyom ezeket a barátságtalan, borongós, téli napokat, esetleg néhány hét pihenő is belefér, aztán majd tavasszal…..
Eljött az év egyik legveszélyesebb időszaka az edzések elmaradása és az esetleges súlyfelesleg felugrása tekintetében. Sajnos (persze csak nekünk sportolóknak) ilyenkor a finom falatok és a rengeteg sütemény mellet, könnyen elcsábul az ember és többször is degeszre tömi magát,…..
Első Triactós évzáró rendezvényünket tartottuk a BRKLYN-ban, köszönjük nekik a remek vacsorát és a szuper vendéglátást! Még biztosan találkozunk… Nagyon jó hangulatban telt az este, mi egy vetítéssel készültünk a 2015-ös eseményeinkről, melyet Kovács Áron kommentált a…..
A triatlon viszonylag fiatal sportágnak számít, ám ifjú kora ellenére egyre népszerűbb hazánkban is. A klasszikus triatlon úszásból, kerékpározásból és futásból áll, a versenyszámokat pihenés nélkül kell egymás után teljesíteni, és még a számok közötti átöltözés…..
Triacto 2015.11.26 14:31:43
@J.T.K.: Reméljük segítségedre lehetünk a felkészülésedben... ;)
Triatlon, na de melyik táv? Sprint? Olimpiai? Féltáv?? Esetleg az IRONMAN??? Ezekre a kérdésekre próbálunk meg válaszolni mai írásunkban.   Egy éve többen is megkerestek minket, hogy jövő nyáron triatlon versenyen akarnak indulni. Nulláról. És segítsünk nekik a…..
Szeretnénk néhány jó tanáccsal hozzájárulni a jövő évi szezonotokhoz. Az őszi-téli időszak edzéseinek megtervezése, komoly feladatot ró minden hobbi sportolóra, versenyzőre egyaránt. Az időjárási körülmények, hideg, eső, köd, korábban sötétedik sem kedveznek annak,…..
Bíró Zoltán Csapatunk legfiatalabb tagjaként is már 12 éves triatlonos tapasztalattal rendelkezem. Úsztam, atletizáltam, mielőtt rátaláltam a triatlonra. 2011-ben indultam első fél-távú versenyemen ettől kezdve a hosszú távú triatlonokra készülök, fő célom, hogy egyszer…..
Triatlon edzések szervezése, online coaching, edzéstervezés, professzionális edzőtáborok  szervezése és nem utolsó sorban egy összetartó sportközösség létrehozása a célunk. Kezdőktől, a már aktívan sportolókig, mindenkinek tudunk segíteni! A blogon a mindennapjainkba…..