Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr. Zoidberg

28 bejegyzést írt és 607 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző számban fedeztük fel Pályi György művészetét, de éppen csak ízelítőt kaphattunk költeményeiből. Úgyhogy ismerjük meg újabb oldalairól is ezt az ezerarcú poétát! Pályi György: Feladatunk Megmaradnunk magyarnak Megmaradnunk embernek Ellenállni Júdás pénznek s a…..
Dr. Zoidberg 2011.11.13 17:40:50
Sama Kérdés 2011.11.09 12:54:00
Nincs meg valakinek a régi CS videónk amit a Városligetben hoztunk össze?? :) Nagyon érdekelne! ..
Sama Új blogom 2011.09.15 15:56:00
http://interpretalin.blog.hu/ Egyelőre csak egy bejegyzés, próbálok humoros és közéleti lenni, meglátjuk mennyire fog sikerülni. Csekkoljátok. ..
 A nap ahogy ma este lemegy, úgy holnap reggel föl is fog jönni. Hiszen ha balra a nap nyugszik - márpedig balra csak nyugodhat, Kedves Barátaim - és jobbra pedig - nem véletlenül - kél, akkor előttem észak van, a hátam mögött pedig csak is dél. A nap tehát holnap is föl fog…..
Sama Ennyi... 2011.05.15 14:39:00
Na erről beszéltem pénteken - sztem beteges, de nem rossz... Beastie Boys és . ..
Sama Remíz Project (low) Quality 2011.05.11 10:36:00
A szám: Utazunk, utazunk És a ráadás: Nyúlcipő, lóbőr Producert és jogi képviseletet keresünk! :) (Valamint hangmérnököt!)..
Dr. Zoidberg 2011.05.12 14:31:44
A mai Magyarországon kollektivista ellenforradalom zajlik – mondhatnánk, ha lett volna bármikor is individualista forradalom. De nem volt, legalábbis a 20. században nem, pedig a nyugati civilizáció mindhárom alappillére – az antikvitás, a kereszténység és a felvilágosodás…..
Az Országgyűlés előtt lévő alkotmánytervezet koncepciója a magyar LMBT-közösségre nézve súlyosan diszkriminatív, hiszen az nem terjeszti ki az azonos nemű párokra is a különnemű párokat megillető jogokat. Így hazai melegek másodrendű polgárokká válhatnak Magyarországon.…..
Dr. Zoidberg 2011.04.05 09:28:59
Blogger Géza: Ok tegyük fel, hogy a környezeti tényezők nagyobb hatással vannak a dologra, mint az adottságok. Ez esetben ha engedjük, hogy házasodhasson az aki 'már' meleg, akkor nőni fog a 'megrontások' száma és még több meleg lesz? Nevetséges.

És nem azt mondtam, hogy aki meleg az nem hazudok, azt mondtam, beszéltem erről néhány meleggel, és nem hiszem, hogy gondolva a propagandára megvezetnének.. (Fideszesnél már láttam ilyet egyébként :) Főleg, hogy nem egy személyes ismerősöm volt. Valaki itt bedobott egy ilyen életszerűtlen állítást, hogy a (cikkben is leírt 'roppant összetartó') meleg közösség tagjai, az egyének hazudoznak önmagukról annak érdekében, hogy nagyobb képviselete legyen a közösségnek, méghozzá tendenciózusan. Ez szerintem szánalmas érv, de hát döntse el ezt mindenki maga.

Egyébként szerintem ketté lehet választani, van olyan meleg, aki alapvetően 'mind két pályán' játszik, illetve nyitott a dologra, és lehet, hogy neki egy homoszexuális élmény tárja ki ezt a világot, és vannak azok az emberek akik mióta az eszüket tudják a saját nemükhöz vonzódnak, érzelmileg, szexuálisan, mindenhogy. Én így látom a dolgot, felhozott kutatás pedig gondolom nem diferenciálta így a képet, így ki lehet belőle hozni, hogy akinek homoszexuális élménye volt az nagyobb eséllyel lesz meleg, bár ez azért is hülyeség, mert aki meleg, annak nagyobb eséllyel volt homoszexuális élménye, szóval kicsit körben forgó érvelésnek is érzem.

Mindenesetre semmiképp nem ér amellett, hogy ne illessék meg őket azok a jogok, mint másokat. Ettől még nem veszik el a heteróktól a házasság intézményét, nem lesz több meleg, stb, csak egy szabadabb és kevésbé stresszelt és titkolodzó társadalom lesz tőle a mienk.

A kimondhatatlannevű 'csak a vallást utálom'-fokozottan nem antiszemita srácnak meg azt üzenem, hogy ez a 'hazudsz, hazudsz, hazudsz' szerintem kontra-produktív, mikor valaki beszélgetni szeretne veled. Így én most fel is adtam a dolog, ha úgy tetszik elszégyelltem magam a sok hazugságtól ami elhagyja a számat..
Érezve alkotmányozási kísérletének legitimációs problémáit, a kormány úgy próbálja letudni a társadalmi részvételt, hogy postázott egy 12 pontos, ikszelgetős kérdőívet, amely őt jogilag nem kötelezi semmire. A hazája sorsáért felelős állampolgár ikszelgetéssel…..
Miközben a magyarországi választások második fordulója zajlott, szűk körű, de élénk és üdítő eszmecserét folytattam laptopomról a Facebookon tegnapi aforizmám okán ("Világnézeti kompromisszum: Isten hozta létre az Ősrobbanást."). Eközben egy (árulkodó?) megjegyzésemmel kapcsolatban felmerült, hogy…..
Dr. Zoidberg 2011.03.01 13:56:18
Attól, hogy mindkettő mémhalmaz, az egyik még lehet közelebb a valósághoz, mint a másik.. (kannás bor vs. igazi bor), szóval ez nem érv.

A végtelenről: Ha a tudomány valamit nem tud, azt készségesen belátja, ettől a tudomány nem lesz kevésbé hiteles abban amit csinál, a valóság leírásában, sőt.

A vallás ezzel szemben dogmákat állít föl, illetve nem tud, hanem hisz (ilyetén módon egyébként nem is egy pályán játszik a két dolog), szóval a vallás se képes definiálni semmit (amennyiben ez a tudomány ellenes érved lényege), a vallás inkább deklarál.

Amúgy én is elképzelhetően tartom, hogy például a határozatlansági elv alapján, az emberi, vagy állati tudat például nem lesz tetszőlegesen lemásolható, vagy ilyesmi, a kérdés, hogy a lélek mely definíciójára ad bizonyítékot ez a lehetséges felfedezés, és mennyiben rontja, avagy javítja ez a tudomány és a vallás hitelét..

A pszichológia tudomány, sőt a lélek tudománya, egyszóval a vallás nem megy szembe a lélek létezésével, csak kérdőre vonja a vallás alaptalan állításait miszerint például a lélek halhatatlan.

Istent megtanulni érezni? Ez a drog hatása alatti hallucinációktól kezdve, a verandán ücsörgős teljesség érzéséig sok mindent jelenthet, mindenesetre engem inkább arról győz meg a dolog, hogy Isten egy szerteágazó metafóra az emberi pszichében, nem pedig az objektív valóság egy jól körülírható része.

A vallások pedig legjobb esetben is nevetségesek. De mondjuk inkább, hogy meghaladottak, helyüket a tudomány és a művészet vette át.
III. Fürdők éjszakája -rendezvénysorozat program - Budapest                             A Fürdők éjszakája harmadik alkalommal kerül…..
Dr. Zoidberg 2011.02.14 09:45:22
Sama Önreklám 2010.09.12 15:07:00
Na! Kommenteljetek már az új blogomba nyápicok mert megesz a fene.http://lirabence.blog.hu ..
Sama Találós kérdés 2010.09.06 16:07:11
Na, melyik volt osztálytársunk lesz a jövőévi Andrássy úti felvonulás főszervezője?..
Dr. Zoidberg 2010.09.10 07:08:06
Sama Ízene 2010.08.03 03:45:00
Egy részeges kis altató, kurvák vérén előadja: jómagam.sama.blog.hu/media/file/altato.mp3..
Dr. Zoidberg 2010.08.18 17:26:05
Dr. Zoidberg 2010.08.19 15:37:18
Sama It's good to be regular... 2010.06.02 16:59:00
Annyira ocsmány volt az előző bejegyzést látni minden nap, hogy muszáj volt posztolnom egyet... Ez sztem igencsak mókás: csá!..
Amúgy google-ben találtam a képek között, colon-ra rákeresve (próbáltam megtudni az milyen írásjel, kettőspont amúgy), nem álltam meg és rákattintottam. Hiba volt, szenvedjetek ti is! ;)http://www.colondiet.co.uk/mucoid_plaque_photos.html..
Sama Kváncu srácok! 2010.05.17 22:05:00
Sama Leonar3Do 2010.04.29 17:22:00
Ma 3-kor mutatták be a Leonar3Do-t a Nyugatinál. Srácok, kipróbáltam, és iszonyat jó dolog ez! A legnagyobb újdonság számomra, hogy felhasználóbarát szoftverrel készíthetünk 3D-s rajzot, vagyis inkább szobrot, és közben nézhetjük is. Tehát nem kell hozzá 3 db…..
Dr. Zoidberg 2010.05.05 19:36:16
A hivatalos adatok szerint az LMP benyújtotta nyolcadik budapesti jelöltjének ajánlószelvényeit is, ezáltal – ha a választási bizottság is zöld utat ad - eldőlt, hogy a pártnak lehet fővárosi listája. Egy újabb területi lista természetesen nem a világ, az MDF budapesti…..
Dr. Zoidberg 2010.03.10 19:36:29
@john paul johnes:
"képzelj el egy sci-fit. egy olyat, amiben izrael pont olyan toleráns állam, mint a magyaroké, letelepedési engedélyt kap egy gój magyar."
Barátnőm magyarajkú ukrán állampolgár. A roppant toleráns magyar államtól évek kemény munkájával és sok-sok pénzzel lehet kiverni a letelepedést. A saját portánkon takarítsunk szerintem.

"szóval odaköltözöm, viszek magammal még pár embert, csupa befolyásos politikai-kultúrális pozícióba rakva őket, majd naponta ismételjük"

A magyarországi zsidók nem ide költöztek, itt élnek évszázadok óta, közbe néha kiírtják őket, néhány honfitársuk pedig fölháborodik, és a szólásszabadságot félti ha nem lehet nyíltan letagadni, hogy kiírtották őket, és nyilván nem a szólásszabadságról szól ez a dolog, mikor te háborodsz föl. Én, mint zsidó származású magyar, úgy gondolom, nem lehet törvéni eszközökkel kikényszeríteni az egészséges nemzeti közösségtudatot, és a normális közbeszédet, ezért én sem értek egyet a törvénnyel, de felháborodni a szólásszabadság kapcsán, álszent szerecsenmosdatás.

"a cionisták által a magyarság ellen elkövetett bűnöket. (voltak és vannak ilyenek a 19. sz óta, ld pl. herzl tivadar)" erre pedig kiváncsi lennék..

meg arra is, pontosan hogyan nézte le önt és a magyarságot Vámos, vagy Esterházy.. Talán a magyar nyelven írott jobbnál jobb könyveik lennének a magyarság legnagyobb rákfenéi? Nem tudom én inkább úgy érzem, az ők, (de mondhatnám a hetiheteses, emilrulezes Hajóst is), és más zsidó vagy nem zsidó értelmiségiek miatt érezhetem még egy icipicit úgy, hogy büszke lehetek a magyarságomra. Ellentétben az önhöz hasonló ködevő hőzöngőkkel, akik mélységesen elszomorítanak, és akiknek címezve írta Ady az ominózus versét, hogy majd pont ő ne lenne magyar. Valahogy így gondolkozhatnak íroink is, ha ilyen véleményekkel találkoznak. Veheti ezt lenézésnek, de szerintem éppen rászolgál. És örömmel tudatom, nem ön az egész magyarság letisztult és igazi képviselője.
Dr. Zoidberg 2010.03.10 19:38:19
Sama néha még 2010.03.01 04:51:31
levitézlik az idõ,mit önmagából kilõa múlt, a múlt még oly közel,és nem is túl dicsõ a budiba rekedt itt az isten?vagy tán játék e táj?még jõni kell,még jõni fog, de mostsok elvtelen puhány, kulkássza, még hányja-vetimi nyugati, mi keletiés oly csekély,az…..