Regisztráció Blogot indítok
Adatok
.rewerse.

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A korábbi pánik ellenére szép lassan lenyugodnak a kedélyek: a segédmotorok korábban megszavazott rendszámozási kötelezettsége elmarad. Az eredeti tervek alapján 2009. január első napjától minden ötven köbcentis mopedre és robogóra, 2011-től pedig a segédmotorokra várt volna…..
Az utóbbi idők legaranyosabb játéka volt a Bowja the Ninja, aminek máris itt a folytatása: a point-n-click kalandban ezúttal kicsit steampunkosabb küldetést vállal főhősünk, amennyiben útja során mindenféle gépezetekkel lesz dolga. Az előzőnél filmszerűbb, könnyebb második…..
autózz! Ne bízd a véletlenre! 2008.05.05 13:15:00
Ha egy autót többen is használnak, jó ha tudjuk mikor ki vezette, mert előfordulhat, hogy felelősségre vonnak minket és nem biztos, hogy pontosan emlékezni fogunk, hogy az adott időpontban éppen kinek adtuk kölcsön a járművet. Perillustris ennek kapcsán ad mindenkinek egy hasznos…..
.rewerse. 2008.05.05 15:21:05
Webisztán Weeds for geeks 2008.05.05 13:21:00
Egyre többet találkozhatunk amerikai sorozatokban is product placementtel. Vagyis egyre gyakrabban része a reklámozandó termék magának a történetnek. Aki emlékszik még, hogy a 24-ben milyen számítógépeket használnak a CTU-ban, az bizonyára már mosolygott jókat product…..
Amerikában nagy baj van a fejekben, ezt már jó ideje tudjuk. Az óceánnak erről a partjáról nehezen érthető az a konokság, amellyel a fegyverviselési jogukhoz ragaszkodnak ott a vadnyugaton. Ennek a mániának a hatása természetesen a reklámokon is lecsapódik. A múltkor az ágyra…..
addict Gyilkoljunk az ágyból! 2007.10.19 15:48:00
Az eddig is sem volt titok, hogy az amerikaiak nem normálisak. Beteges fegyvermániájuk is mindenki előtt ismert, egy valamire való amerikai háztartás ma már nem képzelhető el shotgun nélkül. Persze jó dolog egy puskával játszadozni, minden gyerek erről álmodik, de rengeteg…..
Van olyan helyzet az ember életében, még a legkifinomultabb, legintelligensebb utcaseprő pályafutásában is, amikor egyszerűen nem lehet kibírni anélkül, hogy az ember fel ne üvöltsön és bele ne kiabálja a világba azt, amit tényleg gondol, és nem valami eufemizmust, hogy a macska…..
.rewerse. 2008.04.24 15:53:51
Kedvenc bársonyos hangon suttogva üvöltő tévészínészünk, Kiefer Sutherland kanadai származású, és mivel nagyon rendes ember, így besegít "kis" hazája sitcomiparának is, mégpedig úgy, hogy a Corner Gas című sorozat ötödik évadában bevállalt egy előre be nem…..
A CBS promósai vágták össze ezt a kis videót nekünk, amiből kiderül, milyen lenne a Helyszínelők főcíme, ha a sorozatból mondjuk sitcomot készítenének. ..
.rewerse. 2008.04.21 16:11:43
Space cake-et készítettünk a múlt pénteken is. A legutóbbi remek darab- nem megfelelő tárolás miatt - a szemetesben végezte. Magamnak is mondom, hogy a sütit hűtőszekrényben kell tárolni. A mostani előkészületek során úgy döntöttünk, hogy kétféle sütit készítünk, abból…..
.rewerse. 2008.04.21 14:08:55
A Dwarf Complete nevű japán csodát is többen beküldtétek már, ami nem meglepő, mert a cucc remek kis kalandjáték príma logikai fejtörőkkel. Negyven tárgyat kell összeszedni egy labirintusban, illetve a tárgyakhoz vezető többi tárgyat (kulcsok, akadályokat szétbontó csákány,…..
Suzuki Swift 1994  1,3 GLXCsúcs járgány aki nem hiszi szerezen be egy ilyet cserélje ki a kopo alkatrészeket. A 13 colos felnit hajitsa le 14 re simán alámegy.legalább egy 175 elöre hátra mé befér a 195 elöre csak 185 ig És én garantálom hogy olyan élvezetben lesz része mint…..
Ezt az egy szót motyogom magam elé, amióta végigtoltam a You Have To Burn The Rope (= El Kell Égetned A Kötelet) című játékot. Csak hanggal érdemes játszani, és nem árt, ha az ember tud egy kicsit angolul. Többet nem is árulok el, mindenki nézze meg maga. Ha esetleg túl nehéznek…..
.rewerse. 2008.04.11 12:52:04
A Digitalspy írta tegnap, hogy annak idején Hugh Laurie úgy vállalta el a sorozat pilotjának főszerepét, hogy egy percig sem bízott a sorozat többi epizódjénak berendelésében. Elég furcsa olvasni, hogy mennyire szkeptikus volt azzal a szereppel kapcsolatban, ami tulajdonképpen a…..
Bizony van ám, mégpedig a bolgár Music Idol, amit ironikusan Bulgarian Idolnak tituláltunk tegnap, de volt olyan kommentelő, aki ezt nem értette. A mai videó nekünk bearanyozta a reggelünket. Trifon Aleksandrovot a Szigetre! (Az alcím is ironikus, ha már, arra célozva, hogy ennél…..
.rewerse. 2008.03.20 20:19:16
Autósszótár Wankel-motor 2007.06.04 16:44:00
Dr. Felix Wankel zseniális találmánya, egy olyan benzinmotor, amiben nincsenek dugattyúk, hanem egy amerikaimogyoró-héj formájú térben forgó, háromszög-jellegű tárcsa végzi a munkát. Működési elve lényegesen szebb a hagyományos dugattyúlökdösős (Otto)…..
Autósszótár ABS 2007.01.17 17:59:00
Blokkolásgátló. Ha a kerekeket állóra fékezzük, és csikorogva csúszunk egy fenyegető útszéli fa felé, akkor hiába tekergetjük a kormányt, nem tudjuk irányítani az autót. Az ABS nem engedi blokkolni a kerekeket, mert rövidke pillanatokra csökkenti a fékerőt, és hagyja egy…..
.rewerse. 2008.03.13 13:39:51
Ártatlan hülyetermék-kóstolásnak indult, és lehet, hogy a tavaszi szezon nagy botrányába nyúltunk bele. Attila a múlt héten hozta föl a szerkesztőségbe a sarki kisboltban vett, focilabda alakú palackba csomagolt, Center nevű gagyisört, amit nagyhirtelen jól le is teszteltünk. Erre…..
És igen, még mindig lehet újat mutatni a lövegtornyos játékokban! A Canyon Defense nem egy bonyolult darab a műfajban (például a tornyokat nem lehet fejleszteni), viszont határozottan szimpatikus, ahogy elhúz a stratégiai játékok felé. Lövegek mellett ugyanis nagyobb…..