Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edebácsi

0 bejegyzést írt és 210 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..
edebácsi 2007.01.23 16:04:29
Subba Gecimédia - Mónika őszinte 2007.01.22 14:57:00
Szép azzal szembesülni, hogy még a hülyéknek a tévében is van emberi oldala. Sőt, még Erdélyi Mónikának is. Ahogy levetkőzi azt az elviselhetetlen, álszent arcát, és ahogy konkrétan más hangon is kezd el beszélni, amint kiesik a szerepből, komolyan mondjuk, majdnem megszerettük.…..
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
w Az a szép zöld gyep 2007.01.22 08:00:00
Ebben a ciklusban – tételezzük most fel, hogy nem lesz időközben kormányváltás – Gyurcsány Ferenc és érdekköre alighanem kénytelen lesz meglépni a marihuána és származékai legalizálását. Tudom, hogy ez elvileg az SZDSZ témája lenne, klasszikus liberális toposz. De…..
Ötmilliárd forintot fizetett a Parlament a képviselőknek négy év alatt, költségtérítés címén. Dehogyis, nem a Parlament, hanem mi. Számla nélkül, bemondásra, pofára. Ilyenkor érzem, hogy nem kellett volna elkoptatni az ízes magyar trágárságokat. Mert akkor most mit lehet…..
Nézzük és lássuk, kik bukkantak elő a népszerű, ám túlterhelt adatbázis eheti mocsarából.- Endrényi Éva. Nem mond semmit? Pedig hosszú ideig Kovács László szeretője volt. Igazi úrinőnek tűnik a képek alapján. - Modell Ádinak szöges a szakálla. - A közepesnél is…..
edebácsi 2007.01.19 16:07:42
Subba Boldog új szextendőt! 2007.01.18 16:59:00
Csiszár Jenő soha nem volt a Subba szíve csücske, ugyanakkor mi is valljuk, hogy van, ami annyira rossz, hogy az már jó...
w Maci volt II. 2007.01.18 07:00:00
Ledöntötték Wass Albert szobrát Solymáron. Kényelmes megoldás, hogy a MAGUKFAJTÁK tették, úgyhogy aki inkább a maga kis zsákvilágát ápolná ma, az ne olvasson tovább. Az se, aki hős cheguevarista felkelőket sejdít a bűncselekmény mögött, és titkon örvendezik; utóbbi viszont…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
edebácsi 2007.01.17 15:05:08
Eszembe jutott még valami. Egy-két éve, azt hiszem egy szolnoki ált. iskolában felmérést végeztek, hogy a 12-14 éves lányok kihez szeretnének hasonlítani, ki a példaképük. Aztán hamar lelombozódtak a pöcsfej szociológusok, amikor kiderült, a kiscsajok majd 70(!) százaléka Michelle Wild-ot tartotta követendő példának. Vagyis az éppen csak felserdült pinainasok, akik egy részéből azért anyuka lesz, meg óvónéni, könyvelő, balettáncos (kőfaragó nem biztos). És szopós, meg seggbedugós kurvák akarnak lenni. Ez azért jó, nem? És mi lehet az oka, azon kívül, hogy ma kurvának lenni a viszonylag könnyen szerzett luxust jelenti, nem az éhhaláltóli menekülést, mint a klasszikus irodalomban? Mitől remélheti még egy ilyen gittagyú kis muff, ha nem a szopás
-seggnyalástól, hogy annyit keressen, mint egy mondjuk középvezető közgazdász? Az okok közül pedig ne felejtsük ki a gennytévéket, akik az ordas ribancokat celebekké tették és reklámozzák, meg mondjuk azt a mellékesnek tűnő tényt sem, hogy jónéhány leendő pedagógus szopással-dugással keresi a betevőt az egyetemi évek alatt (tessék csak megnézni a netes szexhirdetéseket!). Egy apróság még: egyszer Baktalórántházán, az országúton megkérdeztem egy aranyszínű forrónadrágban, utászcsizmában grasszáló kis pinát, hogy nem lenne-e inkább jobb valamit dolgozni, mint az izzadt, büdös török kamionosok faszát szopni óvszer nélkül? Azt válaszolta, hogy egy négyórás takarítónői állásért is százan kepesztenek, a mimálbér feléért...
Csak egy csodás cím és egy hasonlóan nagyszerű beszélgetés. Nincs is ezen semmi néznivaló...
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
Odáig teljesen rendben van, hogy a fiatalok olyan előadókkal tapétázzák ki a szobájuk falát, akiket az idősebbek képtelenek megérteni. Majd kinövik. A német Tokio Hotel mégis különleges eset, hiszen ők azért egy kicsit tényleg furcsán néznek ki. És hogy valaki vegye a…..
edebácsi 2007.01.16 19:05:58
w Térj meg, Viktor! 2007.01.16 07:00:00
A tegnapi párttabló koccant kissé a Magyar Nemzetben megjelent rágalom- és fenyegetésfüzérrel, miszerint Schmidt Mária, Áder János (?!), valamint barátjuk, Gonosz Nagytőke pártot készül alapítani. Pont olyasmit, mint amivel Pokorni Zoltánt vádolta meg a Pravda pár hónapja:…..
w Tavaszi álom 2007.01.15 13:43:00
Nem csak az MSZP népszerűsége esik, hanem a pártoké általában - védekezik Lendvai Ildikó. A tromfból az hallatszik ki, hogy nincs miért aggódni, a politika egészében ciki, ezen belül ők csak egy picit jobban. A helyében ettõl nem nyugodnék meg. ..
edebácsi 2007.01.16 08:16:09
Nem történt semmi különös, csak Árpádunk nagyon érzékletesen jellemezte politikai pártjainkat. Hát ilyenek. (Bár nem sokan mondták, de biztosan magukban méricskélték azért, melyik párt seggébe hány centi lóf...t kívánt.) Nincs olyan érzésetek, hogy a mi választásra jogosult polgáraink tulajdonképpen nem szeretik a többpártrendszert? Sőt, kifejezetten utálják. (Ha eszembe jut, hogy ötven évvel ezelőtt sokan meghaltak, vagy megnyomorították az életüket azért, hogy ez bekövetkezzen, sírni tudnék...) A többség csak a saját kedvencét tartja elviselhetőnek, és legszívesebben megmondanák, milyen legyen a másik. (Ha emlékeztek, ilyen "többpártrendszer" volt az NDK-ban és Lengyelországban, és így működtették a bolsik az egyházakat is. Majd én megmondom, ki legyen pap, püspök, pártelnök, tag...) Egész egyszerűen nem vagyunk érettek a különböző politikai pártok elviselésére, ezért is követelik sokan a fehér kockát, meg az érvénytelen szavazatok módszerét. Ennek az is oka lehet, hogy a napi tapasztalatok szerint a pártok vezetői és tagjai biztosan hülyék és gazemberek, a szipatizánsai ("biztos pártválasztók!" meg többnyire. De azért csak agyalogjunk, mit lehetne csinálni. Amíg aztán csak eljön egy pillanat, amikor feláll egy ismeretlen pofa, megalakítja mondjuk az Alma Pártot, nem ismeri őket senki, de boldogan fellélegezünk, elzavarjuk az eddiegieket, és negyven százalékkal kormányra nyomjuk a baromarcúak következő ganitúráját. Ezt nevezik majd változásnak, és persze demokráciának. Menthetetlenek vagyunk...
Bizonyára nem csak engem érdekel, hogy vannak-e Magyarországon úgynevezett konzervatívok. Tehát hogy a Mikola-Orbán-Semjén-féle, a szociális demagógia és a vallási téboly közé feszített függőszínpad mellett létezik-e hazánkban egyáltalán az a politikai-filozófiai áramlat,…..
Rég találkoztunk kellően hülye névvel, de a Magyar Rendészet című szaklap sokat ígérő tanulmánya (reméljük vannak benne rajzok is!) szerzője nevével párosítva egészen frenetikus. ..
w Titkos férgek története 2007.01.12 06:01:00
Összeesküvés-elmélet - így legyintünk a sok hagymázas képzelgésre; főleg mert az internet elterjedésével minden féleszű szerencsétlen bedobhatja a közösbe a maga megoldását. Hogy az amerikaiak csinálták 9/11-et, a zsidók a második világháborút, a macskaeledelben addiktív…..