Regisztráció Blogot indítok
Adatok
feltételes reflex

0 bejegyzést írt és 1087 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint bizonyára mindannyian hallottatok (sic!) már róla, az iWiW új, redizájnolt felületei a hét közepén élesedtek. Azt hiszem, nem lenne fair huszonötödszörre is túlságosan mélyen összehasonlítgatni az iWiW-et a Facebookkal. (Már ugye egyre kevésbé érdemes...) Aki belép ma az…..
   Öreg hiba, hogy nem ott vetettük be a dalai lámát, ahol igazán szükség lett volna rá: Erdélyben. Ebben az esetben a Tibettel kapcsolatos közkeletű előítéletek miatt mindenki, határokon innen és túl, átérezhette volna az amúgy tök felszínes analógiát a tibetiek…..
feltételes reflex 2010.10.01 17:10:53
feltételes reflex 2010.05.28 23:22:08
 És, így jár az, aki a napokban nem bírja nélkülözni a természetet, avagy nem irigylem azokat, akik gyalog járnak melóba.....
A Soproni a „Magyarország, én így szeretlek” után újabb, a hazaszeretet témájában mozgó reklámfilmet hozott ki. Friss, ropogós, tekintsük meg, aztán folytatjuk: Én személy szerint szerettem az előző reklámot, annak ellenére, hogy sokaknak voltak vele problémái, a…..
"küldök par kepet - a barataim motivaltak - benjaminrol. annyit szeretnek azert elmondani, hogy en nem vagyok macskabarat, de most együtt elek ket ilyen allattal. miauval, es benjaminnal. szoval gözöm nincs a cukisag faktorrol, csak azt fotozom le ami szamomra fura" - írta nekünk…..
Kicsit megkésve kaptam a kezembe a Nők Lapja mellékletét, amely az internethez ad tippeket.A kiadvány tíz évvel ezelőtt haladó és értelmes kis füzetecske lett volna, de 2008-ban, amikor hozzátűzték az újsághoz, hervasztóan maradi. A Nők Lapja, ill. az ismertető szerzői – a…..
feltételes reflex 2010.01.12 05:18:18
@eino.:

"Ui.: már anyum sem veszi a lapjukat; én régebben is csak akkor tettem, amikor orvoshoz, kórházba kellett menni. Ugyan politikáról alig van benne szó (a nőknek minek az...), mégis erősen érződik rajta a ballib kötődés. Interjúalanyok, ajánlott irodalom stb. . Lehet cáfolni, csak nem érdemes."

hiába, na, a híres női megérzés...

vááá
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Ismeritek azokat a világfájdalmat hordozó embereket, akikbe már annyira beleégett ez az érzés, hogy csendben, görnyedten tűrnek, összeszorított foggal, holott valószínűleg csak egy fizetésemelés, egy vállveregetés vagy egy kiadós szex hiányzik az életükből?Ilyen lehetett az a…..
feltételes reflex 2009.10.20 02:37:14
feltételes reflex 2009.10.20 02:37:47
  Mi az: fekete pólós metálosok is táncolnak, külföldiek bámulnak, és alig lehet bejutni? Válasz: kéthetente csütörtökönként a Gödör, az Erzsébet téren. Tátott szájú külföldiek, nézelődő és csatlakozó kívülállók, új és régi szimpatizánsok, táncosok…..
feltételes reflex 2009.10.16 11:55:12
@Avatar: ez 10/10 pontos kérdés volt.
hát igen, ilyen ez a fránya " nemzetellenes liberalizmus" - még a táncházmozgalomnak is teret ad, sőt.

többi komment (szőrös-nem szőrös problematika): LOL
Engedtessék meg nekem, hogy utaljak nosferato örökbecsű és überelhetetlen darabjára, a modoros ősanyára. Óriási lépést tett afelé, hogy felismerjük, és mi, nők elkerüljük az ősanyasággal együttjáró becsavarodást, megőrülést. Ugyanakkor a jelenségnek még maradtak…..
feltételes reflex 2009.10.08 19:24:19
@Juci RKC:

affene se tudja, ami a nyilvános szoptatást illeti...
más kultúrákban, országokban pl. teljesen természetes, szóval lehet, hogy csak a mi társadalmunk prűd ehhez kicsit. (máshová már írtam ugyanerről, de más kultúrák emlegetésekor szeretném tisztázni, hogy ez nem csak a cigányok, vagy távoli kultúrák, esetleg eldugott szigeteken élő törzsek etc. sajátja, ugyanígy természetes dolog a nyilvános szoptatás sok helyen a nyugati országokban is)
A legfontosabb, hogy ártani nem árt vele. Engem ugyan rettenesen taszít, de ez meg az én egyéni szoc.problémám, legfeljebb nem nézek oda...hiszen biztos van, amivel meg én zavarok másokat.

Ami viszont mindig feldühít, az az, amikor emberek terrorizálják egymást; ezek közül is az egyik legszemetebb dolog a pszichés terror: folyamatosan bűntudatot, kevésség-, értéktelenség-, stb.-tudatot gyomlálni a másikba. Na ezt láttam, tapasztaltam az LLL meg a Riska&Co.-aktivistáktól. Persze, ők nem mindig tudják, hogy mit tesznek, de a jó ég mentsen meg mindenkit az ilyenektől.
Nekem ugyan nincs gyerekem, de ha egyszer mégiscsak lenne, tuti, h páros lábbal rúgnám el a közelemből az ilyeneket, ha csak egy szóval is rázendítenének a paráztatásra.
Ja, és többek között az ilyen ősteheneknek is köszönhető, hogy nagyon sokan elriadnak az egész dologtól, _ámblokk cuzámmen_;)
feltételes reflex 2009.10.08 19:25:59
@feltételes reflex: gyomlálni=palántálni, bazzeg, reflex!
Tüntetésbe futott bele szerdán a nyolcadik kerületi rendőrkapitányságot elhagyó K. Gergő, akit kampányplakátok rongálása miatt idéztek be. A tüntetők „Kihúzta a struccom fejét a homokból”, „Szórakoztatni bűn” és „Szappanbuborék-tolvaj!”…..
feltételes reflex 2009.10.07 18:50:30
@akakukk: a jognak alapvetően semmi köze a morálhoz, úgyhogy ezen kár busongani.
Sárdobáló Felejthetetlen 2009.10.07 15:00:00
Jó magyar szokás szerint tegnap megint gyászoltunk. Gyászoltunk öt németet, két örményt, egy horvátot, egy szerbet és négy magyart. Akiket azért végeztek ki, mert magyarok voltak. Gyászoltunk tizenhárom hivatásos katonatisztet, akik magasabb rendfokozatért és fizetésért…..
feltételes reflex 2009.10.07 17:22:32
(@Talon: ma sokan azt is gondolják, hogy vannak magyarok és "hígmagyarok" - utóbbiak "bűne" pedig, hogy csak nem értenek egyet az előbbiekkel...többek között abban sem, hogy embereket származásuk, nyelvük, vallásuk alapján kategorizálni kellene; "jó" vagy "rossz" feliratú fakkokba tenni, aszerint, hogy a "mi fajtánk"-e vagy sem...)
feltételes reflex 2009.10.07 17:25:48
@indapasssucks: akkoriban, amikor mi tanultunk Róluk, azért ezek a nüanszok nem voltak ismertetve...
feltételes reflex 2009.10.07 18:07:03
@Misa76: azért ez nem ilyen eccerű, Sörtörőnek igaza van...
Zsuzsanna fel van háborodva azon, hogy nálunk a borravaló elvárt és kötelező, a külföldieknek meg szinte felszámolják előzetes figyelmeztetés nélkül. Férjének olasz családja előtt égett be a For Sale étteremben, ahol a magyar rendszerhez nem szokott olasz após elfelejtett…..
feltételes reflex 2009.10.02 12:35:43
@Trojai: eddig a beírásodig azt hittem, csak hülye vagy. de már látom, hogy bunkó is.

ennyi, szevasz.
feltételes reflex 2009.10.02 12:55:14
@Fulzsenszio:

jaaa, akkor most mi haverok vagyunk? ez gyorsan ment!;DD

piszkálja a fene, ezt még bottal se, miután ismeretlenül simán lekurváz egy nőt.
de biztos mazochista, ezért többet hozzá se szólok :)
Alapvetően egy pábtól nem várható el szerintem, hogy fasza étlapja legyen, különösen akkor, hogyha olyan vetítős sörös cuccaik vannak, mint a félméteres vagy méteres sörsor, ami a kisebb asztalokon el sem fér, és a japó arcoknak objektívet kell cserélniük, hogy le tudják…..
feltételes reflex 2009.10.01 01:08:26
@vajetörp: mivel a Tarda-blogon vagyunk, így megengedem magamnak, hogy nemes egyszerűséggel válaszoljak a felvetésedre: A faszt.
Az ember 40 körül pördül meg a tengelye körül, sőt az élet 65 éves kor után kezdődik, legalábbis ezt mondják az okosok, nekem meg nincs okom kételkedni bennük.
Szerintem te se tedd :))
feltételes reflex 2009.10.01 01:12:55
@ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget: hát, nekem már csak az iszappakolás marad, bár szeretem én is az ilyen rövidgatyás fílingeket.
a múlkor egy teljes hetet töltöttem el ilyesmiben, mezítláb, koszosan a gyümölcslétől (fára másztam, tudniillik)

hanem azért szerintem csak elrontott téged ez a Balaton, valami megbicsaklott ott a Ramones-értelmezés környékén.
akkor nesze:

www.youtube.com/watch?v=SCFMBk8rGy0&feature=fvsr
Mi, akik sokat megfordulunk lavinaveszélyes területeken, azt hiszem igen gyakran gondolunk arra, hogy milyen élmény lehet elsodortatva lenni, eltemetődni. Tartunk is tőle, de valahol lelkünk egy eldugott zugában izgat is minket, hogy milyen az ellenfél. Az alábbi video nyújt némi…..
feltételes reflex 2009.09.30 18:42:12
@hkristof: életemben összesen egy hetet ha síeltem:D de a hó meg a hegy, az mindig hiányzik, a hegyhez pedig alázat kell, annyit tudok, gyalogosan is:))
feltételes reflex 2009.09.30 18:59:09
@viktor.agoston: abszolút elhiszem. főleg ha az ember tudja is, hogy hogyan kell:)
(sajna nekem már egy kicsit késő megtanulni a síelést ilyen profi szinten, azt hiszem. de azért egy hegytetőn mindig ott van a szabadságfíling így is, úgy is...)
feltételes reflex 2009.09.30 20:27:51
@viktor.agoston: ez jól hangzik, nem lehet túl messze sem...anno Poprad környékén voltam, első(!)nap simán lementem egy kb 2-3 km-s kanyargós erdei úton, pedig az már jegesedett is rendesen (talán korábbi, egyéb természetű jeges tapasztalataim miatt :))), de aztán az utolsó napra tökéletesen működni kezdett a hályogkovács-szindróma. azaz nyilván annyit már megszagoltam addigra a dologból, hogy aznap már egyetlenegyszer sem bírtam esés nélkül lemenni az akkori (nehezebb) pályán, és nem hiszem, hogy ez csak a pálya miatt volt, inkább az én fejemben történt valami...ezért (is) hiszek a "minden fejben dől el" -tézisnek.
úgy sejtem, akkor kellett volna még egy hetet ráhúzni a dologra:) de sajnos hazajöttünk, én meg valahogy azóta se próbálkoztam újra a dologgal...

amit viszont Ti csináltok, az tényleg sokkal érdekesebbnek tűnik, mint elcsapatni valakit a pályán, esetleg pont magamat... :)
Nem recskazta halalra magat, a Camino legbizarrabb zarandokszallasat vezeti az isten hata mogott, Molinaseca-ban. Es mar 2000-ben tudta, ki lesz az uj papa II. Janos Pal halala utan! Carradine-t Spanyolorszagban mindenki Albertonak szolitja, bar eleg vicces akcentussal beszeli az angolt (de…..
Modorosblog Az ételfüggő 2009.09.29 07:30:00
Szegény gasztrobloggerek ismét magukra ismerhetnek itt-ott, de akinek nem inge... Ételfüggőség pedig tényleg létezik, a magyar interneten is találunk róla bőven információt. A megszokott szenvedélybetegségeknél - mint az alkohol vagy a cigaretta - könnyebb dolgunk van, mert magát a…..
feltételes reflex 2009.09.30 00:59:14
jót röhögtem a poszton, hajrá.
még gondolkodom a pontos megfogalmazáson, de azt hiszem, amit a Modoros összefoglal, az alapvetően nem szól másról, mint amit a művelt angol is tanácsol: Get a life.

@Ön: a pörköltszafttal meglocsolt rizzsel szvsz semmi baj nincs; nézd már, legalább jó ízekre vágyik a csaj, legfeljebb csak nincs kedve sokat rág(ód)ni a kaján :))))

_mindamellett tényleg rémes_, amikor valaki olyan "igénytelen fajta", soha egy jót enni nem lehet vele, soha semminek nem örül...tapasztalataim szerint aki tudja élvezni az elétálalt ételt, alapvetően embernek is jobb, mint a fintorgó, folyton diétázó, egy jóleső zabálást soha nem élvező savanyújóska. Tisztelet a kivételnek; azoknak, akik a maguk étkezéseivel összhangban, koherensen léteznek - vagyis nem érhető tetten náluk semmiféle kompenzálás vagy egyéb gebasz az evés terén. Így szerintem teljesen oké lehet egy vega is vagy a pörköltszaftos-rizses barátnéd is akár (bár nem én ismerem őt) vagy egy hordóméretű nagyevő, vidám, az életet élvezni tudó, de egyébként egészséges ember is.
feltételes reflex 2009.09.30 13:34:03
@noirp: megvagyok, csak elhavazva másfelé. örülök, hogy látlak :)