Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aleksziev

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudjuk, hol nyaralsz idén nyáron - legalábbis ha a cél az, hogy olcsón lehessen tuti helyekre eljutni. Alant mutatunk öt úti célt, ahová idén repülhetünk először nemcsak közvetlenül, de baráti áron - meg egyet, amely szintén új és nagyon király, de sajnos nem lesz jóáras. A titok annyi, hogy…..
aleksziev 2019.01.22 17:56:25
@aesdé: en ket eve az Avistol bereltem Malagaban, azzal full jo tapasztalatom volt. Most januarban bevallaltam az Interrentet, mert Szerbiaban jo tapasztalatom volt vele, viszont Malagaban a Goldcar uzemelteti es ezzel el is mondtam mindent. A faszi nem volt hajlando atnezni az autot leadaskor hiaba nyaggattam szo szerint 20 percig, erre cserebe kikuldtek egy szamlat 3 nappal kesöbb 200 eur karrol es levontak 320 eur-t a bankszamlamrol. szoval egyelöre futkosok utanuk, mert igy a biztosito se fizet.

szoval keruld az interrent/goldcar parost. az avis viszont jo volt anno :)
Régóta mondogatjuk, hogy ha minden rendben megy, a Wizz szolgáltatása általában teljesen rendben van, ha viszont probléma merül fel, az utas készülhet a legrosszabbra. Itt egy újabb történet, amiben a légitársaság hozzáállása egészen érthetetlen és nem túlzás, hogy visszataszító.  Íme a pórul járt…..
aleksziev 2018.03.04 10:47:55
@Jobban tudja: En is erre gondoltam, hha jol tud alkudni, akkor lehet, h talal olyan bolgar taxist, aki 3-4-500 euroert elviszi Budapestre...
Amikor eldöntöttük, hogy belevágunk a baba projectbe egy percig sem gondoltuk, hogy probléma lehet, hogy albérletben élünk. Párommal mind a ketten úgy gondoljuk, hogy az albérlet nem egy rossz dolog. Ha kinőjük a lakást, ahogy most is történt, akkor költözünk egy nagyobba. Ha az új munkahely messze…..
Kedves Magyar Telekom! Magyar nőként köszönjük, hogy megvéd bennünket Kovács Ákostól, és a nemi egyenjogúsággal összeegyeztethetetlen kijelentéseitől. Az alábbiakban szeretnénk feltenni néhány kérdést, hogy jobban megértsük, miért is jó ez nekünk. Önök…..
aleksziev 2015.12.18 11:05:49
De messze van meg Europa.... Erdekes, hogy a cikkiro szerint a nöi egyenjogusag azt jelenti, hogy a ferfiak gyereket szulnek, valoszinuleg kihagyott egy-ket bioszorat.

Egyebkent Mo-n a multik a leginkabb csaladbarat es nöbarat munkaltatok, a konzervativ anyuka vajon milyen feltetelekkel dolgozna a Kiss es tarsa bt.-nel Karakocsörcsögön?

Altalanossagban elmondhato, hogy az allasinterjukon a multiknal erinti a legkevesebb kerdes a csaladi allapotot es jövöbeli maganeleti terveket. Es igen, segitik a kismamak visszatereset a munkaba.
Itt van egyebkent, h a magyar telekom mit tesz a munkavallaloiert:
www.hrportal.hu/download/hroscar_2010/HR_Oscar_csapat_Telekom_publikus.pdf

a 25 ferfi 3 nö valoban nem jo arany, de meg mindig jobb, mint a kormany összetetele, vagy a 25 legbefolyasosabb magyar listaja (figyelo)

A ceg nem KULDHETI a ferfiakat gyed-re, fejlettebb orszagokban a törvenyek kuldik öket gyedre. Nem is tudom, hogy a kedves konzervativ anyuka miert varna ezt el a cegtöl, hiszen a nemzeti kormany allaspontja szerint a nök maradjanak otthon, a ferfiak meg dolgozzanak. Remelem, hogy nem derul ki a cikkiro kilete, meg a vegen elbocsatanak a nemzeti allasabol mert ellent mert mondani a *melyen tisztelt konzervativ hazelnök urnak es dalcsinalonak*.

Tovabbi jo konzervativkodast, remelem a kedves konzervativ anyuka meg nem esett at a csalad vak komondoran (nem is kivanom neki).