Regisztráció Blogot indítok
Adatok
winniethepoooh

19 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is kezdeném a jó hírrel. Úgy néz ki mégiscsak lesz a sorozatnak 2. évada a Starz csatorna jóvoltából. Hiába a BBC elkaszálta, a Starz csatornán elég szép számú nézettséget összeszedett, úgyhogy berendelték a második évadot, ami ha minden igaz White Princess-ként…..
winniethepoooh 2016.02.24 21:05:12
@DSI Builder: örülök, hogy tetszett én bevallom őszintén nem olvastam MÉG a könyveket de sokan mondták már, hogy jó úgyhogy valószínűleg kap tőlem is egy esélyt:)
Margarettel hasonlóan voltam, mint te. Hogy lehet egy ilyen undorító szerepet ilyen jól eljátszani? Kell hozzá tehetség. Ezért is fura, hogy nem őt jelölték. Természetesen nem akarom leszólni a Jacquettát játszó színésznőt de ahhoz a szerephez nem kellett nagy tudás. Ráadásul kevesebbet is szerepelt.
winniethepoooh 2016.02.25 18:00:17
@DSI Builder: Pontosan. Kicsit furi volt hogy Tudor Henrik az egyik pillanatban még gyerek a másik részben meg már kész felnőtt. De ettől el lehet tekinteni. Én most a második évadra leszek kiváncsi, hogy abból mit fognak kihozni.
Andrés siet Cantaloába, hogy megmondja Juliónak, a nővére valóban gyilkosság áldozata lett. Akkor jön az ötlet, hogy vissza a hotelbe. Alicia irtó dühös lesz, de azért visszamegy ő is. Ayala nyomozó ismét megkezdi tevékenykedéseit a hotelben, ezúttal a bírói engedélyt…..
A királyi udvarban vagyunk, Richard király kapásból osztogatja a címeket hű(?) alattvalóinak, köztük Henry Staffordnak és Lord Stanleynek. Elisabeth és a lányok még mindig az apátságban duzzognak, ráadásul a kisebbik fiútól, Richardtól sem jött semmiféle levél, hogy mi a szar…..
Dona Teresa Cathalina sikolyára feleszmél, és a lányhoz siet. Meglátja Cristina holttestét, és azonnal ráparancsol Cathalinára, hogy tüstént takarítsa el a mocskot. Végre megtörtént, amit annyira vártam, Andrés többé nem hiszi el Belén hazugságait. Csúnyán összevesztek. A…..
Az évszám 1483, a helyszín Anglia. Egy kicsit előre ugrottunk időben. A kis Henrik Tudor megnőtt, akárcsak Jasper szakálla. A királyi udvarban Edward király és családja vacsoráznak. Edward elég szarul fest. Később kiderült, hogy láz gyötri. Súlyos beteg, és Richardot hívatja.…..
Szóval ott tartottunk, hogy Cristina mégsem halt meg, ami jó hír. Miután megmentette Juliót, elmesél neki mindent. Egyik este a szállodában Cristina talált egy levelet Diego irodájában. A levél miatt Dona Teresa elveszítheti a hotelt. És akkor itt most elmesélte a levél egész…..
Eugenia sajnálatos halála miatt a vadászatot is elhalasztják. Alicia figyelmezteti Juliót, hogy a nyomozó urak le fogják tartóztatni. Így egy jó tervet kieszelve kénytelen a hotelben bujkálni. A tábornok halott lányát siratja, mindezért Javiert okolja. „Egyik lányom halott, a…..
Ott tartottunk, hogy Eugenia le akarja lőni Javiert, de a férfi ügyesen kicselezte, és kitaszigálta az ajtón. A tábornok tudomást szerezvén a dologról, párbajra akarja hívni Javiert, amit Dona Teresa nem igazán támogat, de amúgy meg leszarja.  A nyomozó urak még mindig vallatják…..
Ott hagytuk abba, hogy ugye az előző részben megszületett Elisabeth kisfia. Nagyon úgy néz ki, hogy ebben a részben Isten a Yorkok mellé áll. Ezt bizonyítja az epizód elején George átállása. Warwick Isabeltől megtudja, hogy George visszasunnyogott Edwardhoz. Henrik király újra a…..
winniethepoooh 2015.12.15 20:16:25
@kovikee: ezzel nem vagy egyedül:)
winniethepoooh 2016.01.12 18:26:12
@bibii20: Érdekes párosítás:))
Az előző epizódhoz képest egy évvel később járunk, Elisabeth ismét állapotos. Edward ezt borozással és kurvázással ünnepli. Fivérei, mintha csak moziba lennének, úgy bámulják a jelenetet. Isznak egyet a királyné egészségére, aki ebben a percben ad életet egy kisfiúnak.…..
Ebben a részben lesz aztán minden. Házasságkötés, szex, halál, ármány, minden ami, kell. Na de kezdjük az elején. Anne Neville tiszteletét teszi a királynál, és bocsánatáért esedezik. Természetesen megbocsát neki, és visszatérhet az udvarba nővéréhez, mint udvarhölgy. Ha ez…..
Ott hagytuk abba, hogy Diego lőtt. Na de kit? Az egyszer biztos, hogy a környéken mindenki hallotta a lövést. Még a nyomozók is. És a következő pillanatban Pascal fekszik holtan egy lyukkal a homloka kellős közepén. Na persze Diego megint megúszta, kapóra jött neki, hogy Pascal épp…..
Julio azzal tölti napjait, hogy nővére leveleit olvasgatja. Don Benjamin félbeszakítja, mert hát a reggeli nem fogja felszolgálni magát. Akkor nem lenne szükségünk pincérekre. Julio fogja magát, és elemel egy kést, hogy majd azzal szóra bírja Diegót. Szerencse vagy nem, de Alicia…..
Elisabethnek bűntudata van a vihar miatt. Idegességében az anyja haját is szerte kiabálja. Franciaországban vagyunk, Warwick a piacon nézelődik. Arról az álmáról, hogy George király lesz, kezdhet letenni. Száműzöttek lettek. Angliát ezentúl csak hírből hallhatják. Amíg a…..
Julio éppen levelét olvasgatja, mikor zajokat hall a konyha felől. Diego akarja eltüntetni a véres ruhát, amit ajándékba kapott. Na de Diego, az ajándékokat illik becsben tartani. Don Benjamin akadékoskodik, amiért Julio rossz helyre vitte a csokis mártogatóst, és emiatt egy vendég…..
Vegyes érzelmeim voltak ezzel a résszel kapcsolatban. Nagy meglepetésemre fordult a kocka. Na de vegyük sorra az eseményeket. Londonban járunk 1456-ban Elizabeth állapotosan imádkozik az oltár előtt, miközben Warwick és családja bosszankodnak. Mindenki készülődik a koronázási…..
A Towerben vagyunk, a perverz Elisabeth a bolond Henrik királyt kukkolja, persze nem felejt el, aggódni Edwardért. Eközben a nagypofájú Warwicknak még van képe a királyt a Rivers család ellen hergelni. Mondanom sem kell, hogy ettől Edward mennyire ment falnak. De legalább Warwick…..
Egy zajos pályaudvar köszönti a nézőket, ahol egy fiatal férfi a távolból figyel egy nőt. A férfi vonatra száll, és útközben ellop egy almát, vagy mi a tököm az. Egész véletlenül pont ugyanarra a vonatra szállt fel, amelyikre a nő is. A békésen szundikáló öreghölgy mellet…..
Ennyi. Minden jó véget ér, így a visszatérű rémálmokat okozó, degusztációs embermenüt szervírozó Hannibal is. De nézzük mit tartogat az utolsó fogás. Francis most is pont úgy rémísztgeti Rebát, mint az előző rész végén, merthogy onnan folytatjuk a sztorit. Ráparancsol a…..
Na, jó, oké, első pillantásra én is azt mondtam erre a Sherlock részre, hogy WTF, ez mi ez?! De azóta megnéztem már jó párszor, és arra jutottam, hogy ez bizony egy nagyon jól kidolgozott, humoros és izgalmas Sherlock rész, amelyben Benedict Cumberbatch egy szereppel mutathatja meg,…..
A napfényes Los Angelesben kezdünk egy jóga szentélyben. A guru épp a világmindenségről regél a kis tanítványoknak, akik a kitekert-kicsavart pózok segítségével eggyé válhatnak az univerzummal. A guru sorra dicséri a tanítványokat, köztük egy Noomi nevű barna hajú hölgyet. A…..
Február elsején indult a FOX magyarországi adása, és már rögtön itt is az egyik újonc, a Da Vinci démonai. Örvendezzünk kedves Hogyvótolvasók, mert van itt minden, mint a búcsúban: reneszánsz Olaszország, laza erkölcsök, zseniális feltaláló, ármány és kaland. Csak azt a…..
A sorozat a rózsák háborúja idején játszódik. A fantasztikus intró után egy látomással indítunk, melyben egy férfi menekül a király elől. Elizabeth felébredt, fogja két gyerekét és már rohannak is Edward királyhoz. Időközben Elizabeth felvilágosítja fiait, hogy a jó Henrik…..
winniethepoooh 2015.11.17 14:29:44
@nicu71: igen szerintem is, csak kár hogy a 2. évadot nem élhette meg:( köszi, hogy elolvastad:)