Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macrowave

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vélhetően már írják a cikket Rogánék kiváló független újságírók arról, hogy Soros a Google-t IS uralva megfosztja amúgy tök nehezen összekapart hirdetési bevételeitől kishazánk kiváló entellektüel híroldalát, a 888-at. Ugyanis nagyon úgy néz ki, hogy az idegesítő hirdetéseket irtó projekt áldozatai…..
macrowave 2018.04.19 11:19:58
dehogyis. ne ülj fel az orbánéknak, nincs Bécsben semmi baj.
www.express.co.uk/news/world/758881/Austrians-fear-migrant-gang-attacks-daily-Vienna
ne is olvasd el, kár az időért, a habony iratta, a képeket meg Rezsiszilárd hamisitotta a Szijjarto laptopján fotoshoppal. csak azért linkeltem lássa mindenki hova jutott a gyűlölet propaganda, már külfödlön is elterjedt a fityisz riogatása.
Miklós alábbi sztorija sokakat ráébreszthet arra, hogy milyen kiszolgáltatottá válhat az, aki nem a készpénzes fizetési módot választja amikor tankol. Történetünk főszereplője még szerencsésnek is mondhatja magát, hogy ilyen könnyen megúszta. Évek óta ugyanarra a…..
"Lakosainak száma 1.200 fő körüli (100 %-a magyar származású)." - küldte el a nézsai Tavirózsa Lakópark hirdetésének szövegét Balázs. Azt kár vitatni, hogy egy ingatlan árát és a vásárlók döntését befolyásolhatja a környék lakosságának etnikai összetétele.…..
A pápát egy reklámban felhasználni már önmagában is necces dolog, de ha azt úgy teszik, mint a POCHO könyváruház sajtóhirdetésében, akkor már kifejezetten botrányszagú. A Ratzinger életútját nem kicsit leegyszerűsítve és csúsztatva bemutató, a nagy fordulatokat egyes…..
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..
w Szerény javaslat 2007.02.27 08:00:00
Mint tudjuk, a világ legnyomorultabb helye Közép-Afrika. Nincs mit enni, sőt inni se, viszont nagyon süt a nap, rengeteg igen fájdalmas betegség terjed, és nemhogy kórház, de fájdalomcsillapító sincs. Vannak viszont lovas és terepjárós milíciák, amelyek – államrend híján…..
w Heads Up! 2007.02.12 06:00:00
Hányásába fúlt nemzet vagyunk. A magyar állampolgár eleve elég tudatlan. A tömegek pletykalapokból és a kereskedelmi tévék álhíradóiból tájékozódnak, de külföldi híreket a magát műveltnek tartó közép- és felső osztály se szívesen fogyaszt – már azon kívül,…..
w Dzsentriköztársaság 2007.01.11 13:00:00
Na, ez meg közben megjelent, ni. Még tavaly írtam a Levegő Munkacsoport folyóiratának, a Lélegzetnek. Sok újdonságot a törzsolvasó nem talál benne, régi nóta bene. Lehetett volna kicsit élesebben ekézni őket magukat, mámint a magyar környezetvédőket, azt meg kell hagyni. A…..
w Van egy Lufti a hálószobában 2006.12.10 00:08:00
Hétvégékre homályzónát ígértem, fringe theory-kat, marginális hiedelmeket. Mielőtt a szcientológusokat tűznénk nyársra, teszek egy kört ufótémában. A mítoszt magát nem ismertetem, eléggé közismertek az elemei Roswelltől az amerikai kormányba beépült idegeneken át a Gaiát…..
w A bank és a balfasz 2006.11.14 07:16:00
Na jézusmária, véget ér a magyar bankok aranykora. Jön a megszorítás meg a gázár, nem vesznek fel az emberek annyi hitelt, mint eddig. Kár, hogy erre a kényszer, és nem a józan ész készteti őket. Kedves olvasó, eljött az idő a szembenézésre. Lakáshitel oké, jobban megéri,…..
macrowave 2006.11.14 17:01:37
Elhangzott, hogy USÁban is hitelből élnek az emberek. Ez igaz, csakhogy! Az USA asszimetrikus helyzetéből adódóan maga is hitelből él (mint polg'rai, akett[ nyilv'n 0sszewfügg). Ez azé van, mert megcsinálhatja azt amit senki más nem: egyszerre van óriási kereskedelmi mérleg hiánya és költségvetési hiánya egyszerre (ikerdeficit, ez az amit senkinek nem szabad, elvileg). Az USA mégis megcsinálhatja, mert:

- óriási belső piaca van, és ez a piac fogyasztása pörgeti a gazdaságot. Direkt jó ha mindenkinek kuurva nagy hitelei vannak mert van amiből fogyasszon. És ez a nagy fogyasztás azt eredményezi, hogy több japán, kínai és koreai meg egyéb cucc jön be az államokba mint amit oda eladnak. (Mert pl. van miből, meg mer olcsóbb meg jobb mint a hazai, ezért sokat vesznek). EBBŐL van az export-import hiány.

- És persze ha sok a hitel amit a bankok fedeznek, akiket a nemzeti bank fedez, és ekkor jön a képbe az államháztaráts hiánya, mert biza az is óriási, és persze nem csak az eladósodás miatt van, hanem mert túlköltekezünk, pl. háborúkkal, ami meg azért kell hogy ne legyen munkanélküliség és a gazdaságban lévő pénzt is felszívjuk, tehát infláció se legyen!! (ezt se sokan tudták eddig megoldani)

-ÉS EKKOR: megmondjuk Japánnak és a többinek, hogy OK be akarsz jönni az olcsó cuccoddal? piac kell? el akarod adni a termékeidet?? Jó, jöhetsz, ha az emiatt keletkező import-export többletedből USA államkötvényt veszel! (meg vannak állapodva ugyanis ebben). Aminek a kamatát persze a FED mondja meg, és persze dollárba kell azt venni, hamár a fél világ abban számol el egymással is. Azaz az export-hiényommal fedezem a büdzsé hiányt!!!!

Na EZ az amit csak egyetlen ország kényszerítehet gazdasági (és katonai) fölényével az össze többire. A többiek ezt nem tehetik, és igen a többieknek NEM JÓ ha eladósódik az egész ország, és ezért kezdenek most pampogni a mindenkik, mert a NAGYON sok bebukott hitel a bankoknak se, az országnak sem jó, bizony!
macrowave 2006.11.14 17:04:17
Elhangzott, hogy USÁban is hitelből élnek az emberek. Ez igaz, csakhogy! Az USA asszimetrikus helyzetéből adódóan maga is hitelből él, mert megcsinálhatja azt amit senki más nem: egyszerre van órisás kereskedelmi mérleg hiánya és költségvetési hiánya (ikerdeficit, ez az amit senkinek nem szabad). Az USA mégis megcsinálhatja, mert:

- óriási belső piaca van, és ez a piac fogyasztása pörgeti a gazdaságot. Direkt jó ha mindenkinek kuurva nagy hitelei vannak mert van amiből fogyasszon. És ez a nagy fogyasztás azt eredményezi, hogy több japán, kínai és koreai meg egyéb cucc jön be az államokba mint amit oda eladnak. (Mert pl. van miből, meg mer olcsóbb meg jobb mint a hazai, ezért sokat vesznek). EBBŐL van az export-import hiány.

-És persze ha sok a hitel amit a bankok fedeznek, akiket a nemzeti bank fedez akkor jön a képbe az államháztaráts hiánya, mert biza az is óriási, persze nemcsak ezért, hanem mert túlköltekezünk a háborúk miatt, ami viszont arra kell, hogy ne legyen munkanlküliség meg infláció se legyen egyszerre (elvileg nem lehetne mindekettőt alacsonyan tartani), merthát sokan dolgoznak a seregnek, sok megrendelést ad stb.

-ÉS EKKOR: megmondjuk Japánnak és a többinke, ohgy OK be akarsz jönni az olcsó cuccoddal? piac kell? el akarod adni a termékeidet?? Jó jöhetsz, ha az emiatt keletkező import-export többletedből USA államkötvényt veszel! (meg vannka állapodva ugyanis). Aminek a kamatát persze a FED mondja meg, és persze dollárba kell azt venni, hamár a fél világ abban számol el egymással is. Azaz az export-hiényommal fedezem a büdzsé hiányt!!!!

Na EZ az amit csak egy ország kényszerítehet gazdasági (és katonai) fölényévelk az össze többire. A többiek ezt nem tehetik, és igen a többieknek NEM JÓ ha eladósódik az egész ország, és ezért kezdenek pampogni, mert a NAGYON sok bebukott hitel a bankoknak se, az országnak sem jó, bizony!
macrowave 2006.11.14 17:05:51