Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuntakintekitekinte

0 bejegyzést írt és 270 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért nem gondoltak arra, hogy az állítólagos csőcselékben öngyilkos robbantók is lehetnek?   Valamit nagyon, de nagyon nem értek. Jó, jó. Én is láttam az Euronews január 5-ei, keddi, késő esti riportjában a német lányt, aki öntudatának teljes komolyságával nyilatkozta, hogy egyéni…..
Kuntakintekitekinte 2016.01.06 15:29:19
@Krisz11:

Igen, pont a te egyszerű fajtádról emlékeztem meg. A te agyad arra van viktor által kondicionálva, hogy a távoli duzzasztógát hibájánál nem összefogni kell és mindenkit megmenteni a gát kijavításával, hanem a ház mellé emelni egy minigátat, amivel azt elérheted, hogy a saját kis szaros vagyonodat megmented, de körülötted minden és mindenki más elúszik. Igen, ennyire hülye vagy.
A pesterzsébeti FIDESZ mégis inkább stadionra költene és nem az Illatos út kármentesítésére? Vadul nekiment Orbánnak a kerületi fidesz-frakció. Szerintük az Illatos úti Vegyi Művek mégsem veszélyeztette az itt élőket, s minden kármentesítésre fordított forint kárba…..
Egészen érdekes kezdeményezéssel állt elő egy brit jótékonysági szervezet. A méltóságteljes búcsút támogató Compassion in Dying olyan honlapot indított, melyen az ezt fontosnak tartók jelezhetik, milyen körülmények között töltenék életük utolsó időszakát. A…..
Vagy mégsem az új? Olvasónk küldte be fotóját gépkocsijáról (érdekes módon a sárgával kitakart helyekre tükrözik a rendőrségnél a rendszámot, ami ugye nem látható a fényvisszaverés miatt), amellyel december 15-én közlekedett az M1-M7 autópálya közös bevezető szakaszán. Az új traffipax az autópálya…..
Polgárda A NER ismét bizonyított 2016.01.04 08:00:00
A mai az első kívánságkosártalan nap. Hiába várjuk majd, nem jön fél egykor az ismerős főcímdal. Ez már önmagában óriási öröm, és a sírvavigadás mítoszát szertefoszlató nemzetépítés sarokkövének ígérkezik. A szilveszterkor leadott hattyúdal viszont már önmagában a…..
Több fronton újraindult a küzdelem a két egykori szobatárs, Simicska Lajos megzabolázhatatlan oligarcha, és bosszúszomjas ellenfele, Orbán Viktor között. Kettejük ellentéte kakaskodással indult, ami átcsapott leplezetlen gecizésbe, most pedig az utcán folyik a hadakozás…..
Kuntakintekitekinte 2016.01.04 16:14:34
@pamut:

A fideSSjobbikot utálók közül csak a nagyon egyszerűek, kb. a fideSSdroidokkal egy szinten lévők szeretik simlicskát, mert orbán most aprítja.

Ez az egész sztori inkább arról szól, hogy legyen min csámcsogni mindkét oldal birkáinak, miközben azért simlicska is szépen szakít az eddigi lopásai alapján, és a fideSS csürhe is lazán sepreget a háttérben az ország zsebéből, miközben mindkét oldal hülyéi simlicskával meg a menekültekkel foglalkoznak a valódi lopások helyett.
Kifejezetten ambivalens érzések kerítettek hatalmukba ezzel a házzal kapcsolatban. Az talán viszonylag egyértelműen megállapítható, hogy remek helyen van, méretes kerttel. Három szinten, több mint 300 négyzetméteren, hat szobával, 1,3 millió forintos négyzetméteráron. Ugyanakkor…..
A szereteről, mint iránytűről beszélt Áder János, Orbán Viktor köztársasági elnöke. Így beszél az, aki a gyűlölet éltetője, táplálója. Sírnivaló, amikor ez az ember a szeretetről beszél. Áder pártja, a Fidesz fröcsög minden hullámhosszon. Gyűlöletet kelt menekült,…..
UTOLSÓ VACSORA - A Cinken felmerült az ötlet, mi pedig nem haboztunk, és megemlékezünk azokról a borzalmas piákról, amikre csak a trú 90-es évekbeli gyerekek emlékezhetnek.     St. Hubertus, ismertebb nevén: Hubi Minden középsulis olcsó bebaszás alapkelléke volt. Édes is,…..
Nehéz elhinni, de mégis igaz, hogy a magyar társadalom a kilencvenes évek elején kitermelt magából két olyan embert, akik tudatosan felvállalták a bűnöző életformát és összeállva kegyetlen rablógyilkosságokat követtek el az ország területén. Donászi Aladár és Bene László gengszternek tekintette…..
Az első néhány vetítést követően bizonyos szabályszerűséget véltem felfedezni Az ébredő Erőt kritizálók körében. A csalódott nézők közös kiindulási pontjaik alapján könnyen beskatulyázhatók egy-egy csoportba, mivel mindig kicsit másabb megfogalmazásban ugyan, de újra…..
Kuntakintekitekinte 2015.12.24 12:59:37
@belekotty:
De. A semmiről. Én speciel csak arról alkotok véleményt, amit ismerek. Megnéztem egy darab Győzikét, megnéztem kb. 3 perc Big Brothert, oszt jónapot. Megvan a véleményem arról amit már ismerek. Hogyan alkotsz véleményt, ha nem tudod mit kell véleményezni? Ez amolyan fideSSes vélemény, majd valaki megmondja mi legyen a véleményed és azt hangoztatod.
Kis lépés az embernek, de nagy lépés az európai adatvédelmi rendszernek. Ezzel is nyugtázhatjuk, hogy 2015. december közepére megszületett az új adatvédelmi rendelet kompromisszumos szövege, amely a Bizottság, a Tanács és az Európai Parlament számára is elfogadható. Miért fontos ez? Többek között…..
A két terrorelhárítót feszélyezte a hirtelen beállt csend. Kifogytak a katonatörténetekből. Így, hogy a sorkötelezettséget réges-rég eltörölték, az őrség feléig eltartott a téma, de nem tovább. – Na mi legyen? – kérdezte egyikük – Barkochbázzunk? – Jól van! –…..
Amikor a Disney megvette a Lucasfilmet és vele a birtokába jutott minden idők legértékesebb sorozata, az internetet elárasztották a mémek, melyekben az egeres cég rajzfilmhősei eluralták a Star Wars univerzumot. A poénok mögötti aggodalmon sokan osztoztak, pedig nem attól kellett volna félni, hogy a…..
Pártunk és kormányunk gondoskodott arról, hogy az év vége felé a lényeges kérdések helyett egy bohózatról beszéljen az ország keményen dolgozó népe. Miközben Ákos kettős mércével méricskéli a férfi és női nemet, fogalmunk sincs arról, kik, milyen pénzekből vesznek…..
Üdvözlet Bánffyhunyadról: ez vár vajon a magyar városképekre? Ritka fejlemény: mintha egy libertárius fantaszta jutott volna döntéshozói helyzetbe az erős és lehetőleg még annál is erősebb államban hívő Orbán-kormányzatban. A pálinkafőzési liberalizáción és az…..
Kuntakintekitekinte 2015.12.20 19:37:22
@Parajpuding:

A szomszédjogra eddig is nagy ívben tojtak.
Istenem, ennél szánalmasabbak már nem leszünk, az biztos. A minisztériumokból begyűjtjük a kis mobilfimpliket, mert időközben utána számoltunk, és a teljes csomag felmondása sajnos kurva sokba kerülne, és hátha ez a germán multi azt hiszi, hogy a hálózatfejlesztést is fel…..
(SPOILERES KRITIKA!) Szomorúan kell bejelentenem: a Jedi ezúttal sajnos nem tért vissza. J.J. Abramsszel kapcsolatban sokszor elhangzott, hogy a Star Wars-saga azért van jó kezekben nála, mert ő maga is fanatikus rajongója a szériának. Vagy ha úgy tetszik, elkötelezett híve egy…..
Kuntakintekitekinte 2015.12.20 09:57:54
@Ingyonbingyom:

"De ki lehet az anyja, ha ennyire birtokolja az Erőt? "

Yoda ikertestvére?
Kuntakintekitekinte 2015.12.20 10:00:37
@Sir lovag:

Anyai ág. Leia apuci ki is volt?
Kuntakintekitekinte 2015.12.20 10:09:51
@Sir lovag:

Az előzmények alapján valószínűsíthető, hogy Han nem egy félrekufircolós fajta. Ha ezt vesszük alapul, akkor Ha és Leia alkot egy párost, és van gyerekük, ha ez ez a Kylo nevű figura akkor biza Leia felmenői alapján a gyermek automatikusan örökli a nagypapi vérét.
Így már összeállt a kép?
Fekete János az elmaradt kézfogás pillanatában Vendégszerzőnk, Szabó Gergely (Pénzriport) írása   Kádár Fekete hitele A magyar államadósság keletkezése (1973-1989) A rendszerváltás környékén vitatéma volt, hogy mitől nőtt meg az ország adóssága ennyire. Néhány…..
Kuntakintekitekinte 2015.12.19 12:42:40
@Pipas:

19 ezer milliárdról 25 ezer milliárdra 5 év alatt.

Közben lenyúlva 3000 milliárd a nyugdíjból, lenyúlva több ezer milliárd az EU pénzekből, lenyúlva több ezer milliárd a bank és egyéb sarcokból.

A hazug grafikonokkal csak az egybites, negatív IQ-s fideszdroidokat lehet hülyíteni. Mint pl. téged. A valóság mást mutat.
Kuntakintekitekinte 2015.12.19 12:46:56
@látjátok feleim szümtükkel:

"No inkább azon filozofáljanak itten maguk, hogy mijafenéből fogják kifizetni a három gyerek után a 10 millás ingyenes, és 10 millás kedvezményes kamatozású támogatást?"

Abból az egymillió dolgozóból, akik most is eltartják az országot. Még jobban megsarcolják őket, vitya megint úgy ad, hogy a többszörösét elveszi, az egybites fideSSjobbikos selejtek meg buta grafikonokat posztolgatnak és elhiszik, hogy eljött a Kánaán.
Kuntakintekitekinte 2015.12.19 22:15:27
@Pipas:

Agyhalottkám, devizahitelt a zemberek vettek fel, leszarom ha beledöglenek, miért nem gondolkodtak a plazma és a "nekem jár a BMW és a 130 négyzetméter lakóparki kéró".
Agyhalottkám, a devizahitelt a mocskos csúti rohadék gané, azaz a vezéred parancsára a polgármesterek vettek fel, épült belőlet töméntelen semmilyen hasznot nem hozó szökőkutas főtér, ahol a hozzád hasonló negatív IQ-s barom csápolhat az éppen arra járó főtitkár elvtársnak. Ezt az állam "fizette" ki a normális emberek adójából, számodra ez úgy csapódott le, hogy a csúti génselejt megmentette az önkorikat, a valóságban a te anyád gyógyítására is szánható pénzt síbolták így ki az államból pl. a kórházak, az oktatás elől.
Baromira nem vagy képben, de mondogasd még a balfaszságaid, mulattatnak.
Kuntakintekitekinte 2015.12.18 18:43:31
Az átlagolvasóhoz: Megfoghatatlan, hogyan jutott odáig ez a magyarságára valaha oly büszke nép, hogy a jelen időben egyre gyakrabban kell szégyellnünk magyarságunkat. Szégyellni azért, ahogyan a nem magyarokkal bánunk, s azért is, ahogyan velünk bánnak saját honfitársaink.Te…..
Újabb írást kaptunk Egy Mezei Autóbuszvezetőtől. Hogyan látszanak a kerékpárosok egy busz volánja mögül? Oszlassunk el egy tévhitet: az autóbuszvezetők általánosságban nem utálják a kerékpárosokat. Azonban néha tényleg nagyon haragszanak rájuk. Nem, nem azért mert…..
Kuntakintekitekinte 2015.12.18 11:20:34
@SomiTomi:

Neked és a másik agyhalottnak, amelyik nem érti a magyar szavakat. Annyira buta vagy, hogy igazolod amit írtam:

"ha ez hirtelen fékezés nélkül megtehető "
És itt lép be az a fránya egyéni elbírálás. Ha hirtelen fékezéssel kell megállni, akkor biza tovább kell menni. Mivel másokat nem veszélyeztethetek. Ez is benne van a KRESZ-ben. Erről szól az a paragrafus amit beidéztél, és igazoltad vele azt amit írtam. Gratulálok, nem véletlenül agyhalottak a kerékpárosok, láthatóan a szavak megértése okoz számotokra problémát, ha meg a teljes mondatról van szó akkor már végképp beadjátok a kulcsot és álltok mint Bálám szamara.
Kuntakintekitekinte 2015.12.18 11:25:54
@min:

Nem lehet ott az a probléma, hogy a forgalomszervező volt idióta? Mennyivel szebb, hogy a Nyugati után a csuklósnak be kell fordulni a Podmaniczkyibe? Nem a buszos tehet arról, ha a közlekedésszervező mérnök sík idióta.
M3 vége rémlik? Amikor megépült a busznak volt cirka 30 métere, hogy 3 sávot váltson. Ott sem a sofőr tehet arról, hogy időnként keresztbe állt a három sávon.
Kuntakintekitekinte 2015.12.18 11:30:41
@krampamterrier:

És hová teszed a már most is a kihasználtságon felül üzemelő járatoknál az autóból kikerült embereket? Lesz majd nálunk is paszírozó ember, mint a japánoknál? Mennyivel lesz jobb, ha a tömegközlekedésre váltó autósok miatt a buszok lógnak egymás seggébe?
--------
Valami hozzáértő matematikus egyszer kiszámolhatná, hogy melyik a jobb. Az autó amivel bemegyek, hazajövök, vagy a buszjáratok tömkelege, ami napi szinten 20 órás rendelkezésre állással szolgálja ki, hogy 10 percen belül felülhessek az egyikre, és érintek oda vissza minimum 8 darabot belőlük.
Jön Orbán újabb fővárosi megszorítócsomagja: nem várt eredményt hozott ugyanis a Tarlós-Lázár bokszgála. A meccsen ugyanis szétpofozták az eddig békésen szemlélődő nézőket: a főváros – kormány BKV finanszírozási csörtét úgy zárják le, hogy százmilliós…..
Kuntakintekitekinte 2015.12.17 10:30:22
@kvadrillio:

Nyugi, majd a nemzet gázszerelője megveszi. Föld lesz hozzá, most lopják össze.
Kuntakintekitekinte 2015.12.17 10:32:49
@Pipas:

Két házat újítottam fel, a teljes költséget úgy 10 ezres különbözettel számoltam ki. Nem olyan nagy dolog pontosan kiszámolni valamit.
Egy dologgal csúsztam el, a haver a két hétre ígért tetőfelújítást két hónapig baszakodta.