Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Underbunder

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ApexNews Az első bekapcsolás 2018.09.25 13:21:08
Az autó végre közel került ahhoz, hogy lekerüljön saját lábára, de előtte még a biztonság kedvéért felbakolva is leteszteltük a működést. Csak néhány végső teszt van hátra, mielőtt Andy megtenné első elektromos métereit, legalábbis ebben reménykedtünk.....
A németek a varsói felkelést magyar katonákkal akarták leveretni. A II. tartalékos hadtest kis híján megfordította Magyarország sorsát. Tettükről most látványos film készült. SS-tiszt vitája a magyar katonákkal. (Fotó: Magyar korridor - Varsó 1944 című film)..
Underbunder 2016.03.18 22:21:47
@Punxsutawney Mormota: Ööö Jalta? A londoni emigráns lengyel kormány, ami egyszer csak nem volt az? A varsói felkelés támogató repüléseit is a RAF lengyel századai kezdeményezték, és mivel a briteknek kellettek hasznos ágyutölteléknek a lengyelek, nem tiltották le. A varsói felkelők legnagyobb hibája az volt, hogy az Armia Krajowa kötelékében harcoltak, a szuverén lengyel kormány fenngatósága alatt. Meg kellett halniuk. Vö. brit diplomácia :" Ezeknek az embereknek igazuk van, végezzenek velük gyorsan."
Sikerült a múlt héten eljutnom Cataniába, és mi más is lehetett volna első dolgom Szicília második legnagyobb városában, minthogy felkeressem a korábbi legértelmetlenebb európai metrókat bemutató poszt egyik különdíjas szereplőjét, a szinte mindig utasok nélkül rohangáló cataniait. A Porto és Borgo…..
Underbunder 2016.03.18 22:09:16
@DrSWAG_InstaProfessorOfYolo: nem tudtam hogy helikopter vagyok, kösz az infót. Sokat fizettél a poszt olvasásáért, mert akkor érthető konstruktív felháborodásod. Tudod ez a web2 dolog is van vagy 20 éves, de nem kötelező érteni. Emberek lelkesedésből ingyen irogatnak valamiről, és lehet kommentelni, aminek fő célja az infomegosztás, kiegészítés. Ha érdekes, elolvasod. Ha kevés, utánolvasol, nagy az internet. Ha jó fej vagy, megosztod így szerzett ismereteidet. Ha nem, akkor sírsz és fikázol.