Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valmont

0 bejegyzést írt és 179 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hebronblog négyszáznyolcadik 2009.09.29 23:39:00
drága kefe,te nem ismertél engem, de én ismertelek téged, és amíg vasárnap nem találkoztunk, nem is tudtam mennyire. ismertelek apa történeteiből, és ismertelek a repülőgépeidből: a motorossárkányodból, amiben annyiszor ültem azelőtt, az autogiródból, amiről annyirszor…..
Az utóbbi egy két napban hihetetlenül nyenyere voltam. Kedvetlen és útálatos. Ami mindennél rosszabb, megint elkezdtem csúnyán beszélni. Nálam ez mindig időszakos, nem tart sokáig, de olyankor kiáll a kapanyél a számból. Igyekszem visszafogni magam és odafigyelni, hogy kinek mit…..
Szaffy Spagetti és spagetti pánt 2009.03.31 23:12:17
Ma este sikerült megfőzni életem egyik legrosszabb, már az ehetetlen szintet súroló spagettijét. Konklúzió: paradicsomkonzerv =/= paradicsom sűriítmény.Viszont megtaláltam az nyári szezonom új kedvencét. Egy hibája van csak. 325 Euró...
valmont 2009.04.01 21:27:36
Köszönöm, hogy minden reggel mosolyogva keltessz hogy akkor is kapok jó éjt puszit, ha elalszom a Sopranos közben és már félig nyitott szájjal szundikálokhogy mosolyogva fogadod, hogy egy hónap alatt már megint összetörtem egy komplett Ikeás borospohár készletet.hogy akkor…..
valmont 2009.02.24 12:35:50
Szaffy Névtábla 2008.07.02 07:24:00
Szülinapi ajándéknak szántam, de végülis tegnap "felavattuk". Meglepetés volt, nem tudott róla. Első blikkre nem tudtam megállapítani, hogy ez a már kicsit túl sok kategória, vagy csak sokkot kapott, de örül neki...Önző okai is voltak, hogy lecseréltettem az ajtón…..
Szaffy Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2008.06.26 09:11:00
Itt ülök 3 géppel körülvéve és a következő a helyzet:gép: Most lett újratelepítve. Nincs rajta internet. Nem ismeri fel a pendrive-ot. Nincs rá dvd író program telepítve. Ellenben rajta van az az egy db dokumentum, amit baromira el kellene valakinek küldenem.gép: Van rajta…..
Szaffy Félek 2008.06.02 17:14:00
Félek, hogy ez csak egy tündérmese és ha felébredek eltűnik.Félek, hogy ez túl tökéletes és túl szép, hogy igaz legyen.Félek, hogy túl gyorsan haladunk, de fájna ha nem tennénk.Félek, hogy megbánja a döntéseit és egy reggel rám néz és látni fogom a szemében, hogy…..
valmont 2008.06.03 09:48:11
Szaffy Sms 2008.05.15 08:41:00
Ma hajnalban, mikor orvul magára hagytam "pókerező" társaságunk kemény megját és éppen csak hazaéertem, pittyegni kezdett a telefonom. Vadul. Pontban 0:55-kor eszükbe jutottam. Édesek voltatok. Köszönöm mégegyszer.:)..
Ha belegondolok, nem tudom elítélni az apukát, aki a húsleves felett átnézve megpillantja fia barátnőjét, amint a melle közé kúszik be a levestészta. Szép pillanat ez az apa életében, akinek a mindene a fia, legszívesebben le is feküdne vele, hogy megtanítson minden trükket, hogy…..
Elárulom a titkot: borzalmas dolog magas lánynak lenni! Már hatodikban én voltam az egész osztályból (értsd: nemcsak a lányok között!) a legmagasabb, és a gimnáziumban is végig azon paráztam, hogy kivel fogok keringőzni a szalagavatón, aki magasabb lesz nálam magassarkúban. A…..
Nincs annál csodálatosabb és örömtelibb érzés, amikor az általunk branddé alakított lekoptató szöveggel találkozhatunk véres-húsos valóságban, ahol a szakítás emberáldozatokkal és könnyekkel jár. Mert így mindent könnyebb elviselni.Sziasztok:)!Ha már annyi netes történet…..
Újra itt a nyár, de állítólag csak délutánig, mert akkor jön a jégeső, úgyhogy addig olvassunk egy tanulságos történetet a pisilés és a párkapcsolat viszonyáról. Mert egyes elméletek szerint a nőt mindig szemmel kell tartani, egy percig el nem engedni, mert csak bajt hoz. a…..
Kezd visszatérni a blog régi hangulata: felrajzoltuk a szakítások összes lehetséges mintázatát, úgyhogy mostmár valóban csak a lezáró mondatok gyűjtése van hátra. A délelőtti poszt hosszú, komoly kapcsolatot zárt le hülyén, a délutánra egy rövid, velőset kaptok. Vajon ittak…..
Szaffy Fel bátor parázslók! 2008.04.18 08:39:44
Kedves Család!Jelentem tegnap Totyával elintéztük a Parázsos előfoglalásunkat, tehát helyünk lesz megint. Kérdés van-e rá igény így a sztrájk miatt... Egy biztos én ott leszek. Sőt lehet, hogy az öcsikém is le fog nézni egy kicsit. Tehát lányok, asszonyok, fiúk, férfiak…..
valmont 2008.04.18 14:27:31
Mi ez a London-őrület? Mér megy mindenki oda? Ha lenne már szakítós térkép, akkor ki lehetne mutatni, hogy London a szakítósok városa. Grátisz reptéri jelenet könnyekkel.London egyszer. London kétszer. Anglia harmincnégyóránál. Én életem egyik…..
Túl szép volt, hogy igaz legyen: borzalmas első randi, aztán mégis reményteljes folytatás jóéjtpuszikkal és plüssállatkákkal. A Valentin-napi meglepetéshétvégére azonban a borzalmas húsvét következett, ami egy üres helyet képez a történetben, nem tudjuk mi történt ekkor,…..
"Hogy a faszba akarnék 21 évesen gyereket" - írja a levélíró, aki egy kezdő angol nyelvkönyvből szedte ki a karaktereket, Sandyt és Johnt. (De miért nem Hot Dog és Cool Cat?) A sztori egyébként súlyos, mert minden szereplő menekül előre, hátha akkor minden megoldódik.…..
Mindenféle felvezetés nélkül olvassátok, good morning sunshine.Ritkán fér össze a vonzó külső és az erény (Iuvenalis) Délutáni alvásból felkelve a fürdőben kezdtem sminkelni. Szokatlanul szépnek, szebbnek kellett lennem; biztonságérzetet ad. Cipő, kabát, parfüm, utolsó…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
A héten még egy normális szakítós történetet sem sikerült kiraknom, mert nem küldtök olyat. Most is úgy szakítanak a résztvevők, hogy nem csak hogy nem is jöttek össze, a lány két randi után feladta. Pikantéria: a szereplők rockzenészek és ázsiaiak.Kedves Szakítós! Az én…..
A feladványok hete folytatódik a szakítósblogon, ide sem tudok címkét tenni: ki szakítson kivel? Mindkettőt elhagyták, mindkettőnek fáj, egymással vigasztalódtak, most meg egymástól nem tudnak szabadulni. Hajrá kedves kommentelők, itt a nagy alkalom, szétfúrhattok…..
valmont 2008.03.25 14:08:02
Rögtön egy feladvánnyal indul a munkahét: most itt akkor ki szakít kivel? Nem is tudtam címkézni rendesen. És ha ezt gyorsan megválaszoljátok: hogy kerül a tanga a kilincsre? a bólogatós kutya az autóba? a képek az iwiwre? Hi! Remélem, viszont láthatom a blogon ezt a…..
Ez egy üzenet. Ha minden héten megjavíthatnánk egy kapcsolatot, akkor ez lenne az, mert szegény nő szeret. És nincs rosszabb ennél. Sziasztok! Az én sztorim nem hétköznapi..számomra legalábbis! Történt 10 éve, hogy megismertem, megszerettem..blablabla..volt rózsaszin köd,…..