Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csongik@

3 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha-ha... Ádi küldte át a linket, megnézvén mosolyogtam sokszor:D A kamera (elvileg) a REC című film vetítése alatt örökítette meg a közönség reakcióit, az ijedős jelenetek vannak e videóban egy csokorba gyűjtve. Fantasztikus képsorok... Olyannyira egyszerre reagál a tömeg, mint…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.06 11:52:00
Na. Megvan a következő játék, amit be fogok mutatni. Egy olyan, amit szerintem senki sem fog ismerni. Jobb is. Ilyen... hogy is mondjam... Az ember kínjában röhög, mert nem fogja fel mi történik! Ebből nehéz lesz videót csinálni, de már vannak ötleteim.Hála a jó égnek épp lázas…..
Bonyi (ki szorgos olvasója blogomnak) az emos bejegyzéseken felbátorodván fotózni kezdte a Tokio Hoteles relikviákat Osztrákiában. Ez persze már nem egy amolyan cipős bejegyzés, ami kommentjeiben lehet vitázni azon, hogy a "th nem emo meg a nothanx se" vagy ki a…..
"-" 2008.03.08 18:23:00
Dice Stack :Ez egy olyan casino bol eredő "sport" amihez legfőképp ügyesség kell (meg pár kaszinó kocka, meg egy pohár) Ime egy-két  videó sorrendbe gyakorlotság szerint: ..
-l- Anti cigány Vers 2008.03.06 15:23:00
Látom a szép szó nem megoldás Inkákább jöjjön vlami másTalán egy Skinhead aki üt aztán kérdez Igaza van , a fájdalmat érezd !Te mocskos szipus féregLátom vágyidat drogokon éledAzt is lopott pénzböl veszedÚgy látom neked ez az életed Ennyit érsz számomra, szemembe…..
Nincs számomra világ mi éltet,Nincs számomra érzés mi szerelmet ad érte,Számomra szerelem nélkül nincs élet,Mi számomra aggya a létet.Nélküled nem élhetem életemS igy számomra nincs létezésemNem kérem hogy add nekem testedCsak egy éjszakát mig enyém a lelked.to be…..