Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Narancsszínű karlendítés

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ilyen a világon nincs című, többfelvonásos bohózatunk mai szereplői a közmédia és az azt (is) felügyelő Médiatanács (beugrik Karas Mónika). Az élet írta darab azzal kezdődött, hogy annak idején törvénybe, mit törvénybe, MÉDIATÖRVÉNYBE foglalták, hogy A közszolgálati médiaszolgáltatás célja a…..
Narancsszínű karlendítés 2016.11.04 12:08:39
Tudom, 98%, meg hárommillió-háromszázezer ember. Tudom, persze. Csak a torka véres a kormányzati rizsának. Érvénytelen. Kudarc. Személyesen Orbán Viktor kudarca. A saját maga által kialakított népszavazási rendszerben egy viszonylag népszerű kérdésben vallott kudarcot a mi egykoron csodált…..
Narancsszínű karlendítés 2016.10.18 12:59:47
@Ballib cenzúrázók réme 18:
A Fidess székház felgyújtása után is hasonló jeleneteket láthatunk majd.
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
Az otthonteremtés lehetőségének bővítése és a lakásállomány növelése. Ezeket a célokat tűzte ki maga elé a kormány, amikor megálmodta a Nemzeti Otthonteremtési Közösséget. Ezáltal nem csak egy újabb betűszóval gazdagodhat szókincsünk a CSOK után, de a remények és az ígéretek szerint sokak lakáshoz…..
Narancsszínű karlendítés 2016.03.21 07:06:29
A cikkekben szereplő (fogyasztói csoportokat szervező kft)nemrég még a hiteleseket csúnyán átbaszó cégként szerepelt.
A narancskomcsi elvtársak feltalálták a fakereket?Értitek?-fogyasztói csoport!Nem úgy volt,hogy ez a Dél-Amerikából indult pilótajáték szerű képződményt tűzzel-vassal irtani kell,és nem lehet többet ilyen szisztéma alapján működő cégeket alapítani?Mi van azzal,aki a 10.év végére kapja meg a jussát?+infláció+működési költségek?
A 90-es években beléptem a P.H Kft-hez és az első sorsoláson kihúztak.Pár hónapig fizettem is a részleteket,csak amikor kiderült(és a szerződést kötő iroda elfelejtett megemlíteni),hogy a havi részleteket minden év elején a hivatalos inflációs rátához igazítják-vagyis annyival lesz több a havi törlesztőrészlet(az első évben 10% körüli volt az emelkedés)+ a szüleim által jelzálog-fedezetként felajánlott családi házat 1/3 áron értékelte fel a miáltalunk fizetett,de őáltaluk kiküldött ingatlanbecslő női élőlény, akkor befejeztük a havidíjak fizetését,és pár hónap nemfizetés után megelégelték a felszólító levelek küldözését,és találtak egy madarat,aki átvette a pozíciómat,és minden addigi befizetésemet kifizette,csak azt az összeget buktam el,amit a szerződéskötéskor a kecskeméti irodájukban fizettem be,de akkor az a 22000Ft is soknak számított.Ez a konstrukció jól működött a dél-amerikai országokban,ahol annak idején nagyon magas volt az infláció,de amikor a buzinessz bejön a képbe,akkor.....
Narancsszínű karlendítés 2016.05.20 08:50:51
Tegnap készültek az alábbi felvételek a Shanghai-Chongqing autópálya Siduhe hídjáról, Badong megye Yesanguan városánál a Enshi Tujia és Miao autonóm prefektúrában Hubei tartományban. Az 1,2 km hosszú Siduhe híd 90 méter magas szerkezete 560 méter magasan feszül a völgy felett. Fotók: Xinhua /…..
Narancsszínű karlendítés 2016.05.14 20:15:57
Kevés dolog jellemzi jobban a mezei választópolgárt, mint az arányérzék döbbenetes, totális hiánya. Ilyen szellemi környezetben nyugodtan átírhatjuk a közkeletű mondást ("Csak nagyot érdemes hazudni"), így: csak nagyot érdemes lopni. Grafikonon ábrázoltuk a Fidesz elmúlt 6 évének néhány…..
Narancsszínű karlendítés 2016.05.14 20:10:12
@jolankovacs: Most iratkoztam be bitófaács és kosár(kötél)fonó tanfolyamra...
Az arca rezzenéstelen, de mi minden játszódhat le közben a fejében. Úgy volt, hogy ezt soha nem tudjuk meg, mert csak hallgatott. De aztán mégis megtudtuk...
Narancsszínű karlendítés 2016.04.26 16:24:42
Proszektúra Terrormatek 2016.03.23 10:39:07
Tételezzük fel, mi lett volna, ha egy brüsszelihez hasonló szörnyű terrortámadás a mi országunkban történik, ahol a hazugságok, akarom mondani, a reformok működnek, ebben az országban, amelyik az alaptörvény rendelkezése folytán már évek óta elveszítette köztársaság jellegét, s amelyiknek egy olyan…..
Egy volt fidelitasos véleménye szerint az ifjúsági szervezetben nem történik valós káderképzés, és vannak, akik csak azért jelentkeznek oda, hogy jó politikai kapcsolatokhoz jussanak, könnyebben érvényesüljenek.  Korábban a kormánypárt ifjúsági szervezetének tagjai fontos pozíciókat tölthettek be:…..
Narancsszínű karlendítés 2016.03.23 21:30:09
PKP közösség Rádió 2016.02.06 11:19:10
A hét egyik reggelén itt a délvidéken autóztam rádiót hallgatva. Milyen jó volt épkézláb reggeli műsort hallgatni! A Szabadkai Magyar Rádiót hallgattam, s köszönöm azt, hogy ismét embernek érezhettem magam, nem agitálandó tárgynak...
Proszektúra Az álszent CÖF-CÖKA 2016.01.30 11:46:32
Mint tudjuk, 15 embert mentett fel a Veszprémi Törvényszék a vörösiszap perben, bűncselekmény hiányában. Na, most ehhez képest a CÖF-CÖKA egy nappal később kiadott közleményében úgy fogalmazott, hogy „fontosnak tartaná, ha jogorvoslati eljárás keretében tisztáznák, hogy az ítélet valóban törvényes…..
Narancsszínű karlendítés 2016.01.31 20:19:43
Talán emlékszik még rá mindenki, hogy nem is olyan régen pert nyertem első fokon az MTVA-val szemben. Az MTVA ugyanis kifogásolta, hogy merészeltem az állami médiáról azt állítani, miszerint rendszeresen híreket gyártanak, híreket hamisítanak, híreket magyaráznak. A pert annak rendje és módja…..
Narancsszínű karlendítés 2016.01.20 18:48:58
A most következő, szokatlanul komor hangulatú bejegyzés apropója egy gyászos évforduló: 15 éve, azaz 2000. november 11-én történt Ausztria legsúlyosabb felvonó-katasztrófája. Előzmények A 910 méteren fekvő völgyből Kitzsteinhorn gleccsersípályája aljához, azaz a központi, 2500 méter magasan…..
Narancsszínű karlendítés 2015.11.12 08:43:16
Arról senki nem tehet, ha meleg. Azért illesse bírálat, ha akár politikusként, akár hétköznapi emberként gátlástalan! Annak idején nem kiáltottam be Ungár Klárának: kettős mércével mér, amikor Kocsis Máté vélt vagy valóságos szexuális identitását emlegette fel…..