Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dobozon Kívül

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadd el magad úgy, ahogy vagy. Egy igazi nőn van némi zsír. A kutyák játszanak csontokkal. Ezek a leggyakoribb bullshit-ek, amelyeket az elhízott emberek mondanak. Tegye fel a kezét, aki nem szeretné, hogy kívánja a párja? Aki nem szeretné, hogy a másik nem megforduljon utána az utcán? Akinek nem…..
Egyszer majd elmegyek egy kalandos utazásra Tibetbe. Egyszer elhívom randira azt a lányt, akivel már hónapok óta nézzük egymást a buszon. Egyszer azt mondom a főnökömnek, hogy nem tűröm tovább ezt a bánásmódon, és felmondok. Nézd meg ezt a videót, mert lehet, ez fog észhez téríteni:   Aki nem…..
Vitában már számos alkalommal hallottam azt idősebbektől - vagy legalábbis nálam idősebbtől -, hogy tiszteljem a korát. Ez a legnagyobb baromság, amit mondani tud. És egyben szegénységi bizonyítvány is. Nincs mit tisztelni valakinek a korán. Ez egy adottság. Ha valaki sokáig…..
Meglepődsz igaz? Hiszen te felmész, húzogatod az embereket jobbra-balra. Beszélgetsz, ismerkedsz. Vannak helyes pasik, lehet válogatni. De miért van az, hogy match-elsz valakivel, és mégsem ír? Vagy ha ír, akkor is egyből jön a kihagyhatatlan ajánlataival? Nos... erről részben te is…..