Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ferinek nem

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az, hogy hogyan indul a reggelünk, jelentősen meghatározza egész napunk minőségét. Ha szeretnénk produktívak lenni, anélkül, hogy feláldoznánk az egészségünket, akkor érdemes beépíteni a reggeli rutinunkba az alábbi tippeket...
ferinek nem 2017.01.27 18:49:27
Kemény év volt 2016, jó hogy vége, az egyetlen gond, hogy 17 még veszélyesebbnek néz ki. Magyarország a gazdasági adatok rövid távú javulása ellenére még lentebb csúszott, mert a maffiaállamra épülő irányított demokrácia rendszere a nélkül épült tovább, hogy a legkisebb társadalmi ellenállásba…..
Ha nem is jött be a tipped, hogy vajon melyik ország lakosai lehetnek a legboldogabbak, akkor sem valószínű, hogy meglepődsz majd az alábbi toplistán. A GHI, vagyis Global Happiness Index szerint ugyanis a norvégok a világon a legboldogabbak. Az említett indexen 69,83 pontot kapott…..
Egy szerzetes azt kérdezte Fuketsutól:- Szavak nélkül és csend nélkül hogyan tudod kifejezni a valóságot?- Sohasem felejtem a tavaszt Dél-Kínában. A madarak megszámlálhatatlan pompázó virág közt énekelnek. ..
Zen Koanok Gyűjteménye. 2008.06.04 08:23:41
Egy harcmûvészetet tanuló ifjú egy kérdéssel fordult tanítójához. " Szeretném továbbfejleszteni harci tudásomat. Szeretnék egy másik mestertõl tanulni, hogy egy másik fajta stílust sajátíthassak el. Mit gondolsz errõl?" "A vadász, aki két nyulat kerget,"…..
 A Mester rendszerint lebeszélte az embereket arról, hogy kolostorban éljenek:- Ahhoz, hogy hasznod legyen a könyvekből, nem kell könyvtárban laknod -mondogatta.Még erőteljesebben is megfogalmazta:- Anélkül is olvashatsz könyveket, hogy valaha is betedd a lábad egy könyvtárba; s…..
Daiji azt mondta tanítványainak: - Testvérek! Jobb egy lépéssel mélyebbre jutni a Dharmában, mint tíz lépésnyit szétszórni belőle. Többet ér egy arasznyi belső kultúra, mint tíz arasznyiról prédikálni. - Arról prédikálok, amit nem tudok csinálni; Azt csinálom, amiről nem…..
Nem tudtad rendesen kialudni magad? Egész nap a monitort bambulod? Az alábbi videóban egy nagyon egyszerű, és olcsó megoldást láthattok arra, hogyan lehet eltüntetni szemünk alól a karikákat. Akinek nem lett volna teljesen egyértelmű: a trükk annyi, hogy kevés kókuszolajba…..
Egy-két alapvető szempontot írok le itt: 1. Olyan, hogy állami pénz, nem létezik. Közpénz van, még pontosabban az adófizetők (természetes személyek és gazdálkodó szervezetek) pénze, amelynek kezelésével ezek megbízzák az államot. Minden látszat ellenére ezért a magyar állam által kezelt pénz nem…..
Nem nyugati, nyugatos. Európán belül nyugatiak nem lehetünk, egyrészt, mert földrajzilag sem ott vagyunk, másrészt mert a magyar kultúra nagy átlaga (a Keletnek és a Nyugatnak egyformán a befolyási övezetében élő) köztes kultúra, kimaradt a fejlődésünkből az a legalább kétszáz éves polgári…..
Vannak olyan sorozatgyilkosok, akik anyagi haszonszerzés miatt követik el aljas tetteiket. Ilyen volt például Ember Zoltán vagy Filó Margit. Vannak olyanok, akik nem tisztelik az emberéletet és saját sötét céljaik elérése érdekében lelkifurdalás nélkül átgázolnak mindenen és…..
Bréking: globális környezetvédő aktivista ökológiai lábnyomára bukkantak! Ha valami ironikus, az az, ha húsz-harminc-negyvenezer okostojás repkedi körbe a világot Párizsba utazva, hogy együtt aggódjanak a klímáért és mindent megtegyenek a klímát terhelő jelenségek…..
Belterjes dagonya, kihűlt lábvíz, gátlástalan önpromó, nézőmaximalizáló, bűnös testiség. Nagyjából ezekkel a kulcsszavakkal lehetne jellemezni az év legnagyobb durranásának beharangozott Hungary's Got Talent második élő show-ját.   Horgas Eszter ezúttal nem pakolta ki a…..
Beismerem, fogalmam sincs, Hajdu János, az évi tízmilliárdos költségvetésű TEK főigazgató főtábornoka ért-e a harangöntéshez. De, ha nem is konyít hozzá, ez nem olyan nagy baj, hiszen nem ez a mestersége. Sokkal nagyobb a probléma azonban, ha ahhoz nem ért, amivel megbízták. A…..
Kataton Panda TEKetlenkedés 2015.11.26 13:12:01
A TEK ismét lyukra futott. Nem először, és feltehetően nem is utoljára, a legkínosabb eseteket a 444.hu gyűjtötte csokorba (http://444.hu/2015/11/25/a-tek-131-legrosszabb-huzasa). Az újabb eseten, eseteken akár nevethetnénk is, ahogy azt teszi fél Európa, és állítólag még India…..
Példátlan támadássorozat érte Párizst november 13-án este, amely legalább 128 ember életébe került; a sebesültek száma 200 körülire tehető. Az öldöklés a Bataclan koncerttermében kezdődött, melynek több tucat ember esett áldozatul. A többi lövöldözés – melyek…..
JogÁsz KGBéla 2015.11.15 11:26:56
Mindig elgondolkodom azon, vajon a mai ifjú generáció érti-e ezt a nyelvi poént. Tudja-e egyáltalán, mi az a KGB? A Szovjetúnió hírhedt állambiztonsági feladatokat ellátó szerve volt 1954 és 1991 között. Kép: wikipedia.org A címben szereplő Béla a Jobbik EU parlamenti…..
Nem tudom, ki hogy van vele, engem csak a tévés tehetségkutató-maratonok legeleje és legvége tud lekötni. Az elején nyerítve lehet röhögni egy rakás fahangú, szerencsétlen idiótán, ráadásul mindezt anélkül, hogy politikailag inkorrektnek bélyegeznének, hiszen az összes…..
Egyelőre, mert a másodfokú eljárás még hátravan. A "fagyállós" gazda ügyében született elsőfokú ítélet órákig tartó indoklásának végén a bírónő "erkölcsileg teljes mértékben osztozik a vádlott felháborodásában", de ehhez sajnos hozzáteszi a széplelkek ismerősen…..
Semmitől sem riadnak vissza a szupermarketek, ha bevételről van szó. Különböző titkos trükkökkel igyekeznek rávenni arra, hogy még többet költs náluk. Mutatom, hogy mire érdemes figyelni. Hatalmas bevásárlókocsik, kosarak A bevásárlókocsik, kosarak méretének növekedése…..
A Hollywooddal összeesküdött társadalom két szexinek tűnő pszichológiai fogalmat ültetett a mai emberek közös tudatába – ezek a pszichopata és a szociopata néven futó fogalmak. 3 perces olvasnivaló - Dr. John M. Grohol – Pszichológus cikke alapján. Erre a cikkre a…..
Sztrapák Ferenc volt az első újságíró, akit még kecskeméti gimnazistaként ismertem meg. Mielőtt nyugdíjba ment volna a 24 Óra című tatabányai napilap főszerkesztői székéből, meglátogattam. A közeli kisvárosba, Tatára autóztunk, hogy megmutassa hangulatos lakhelyét. A…..
Talán sokan nem tudjátok, de elárulom nektek, hogy ma van a TAKARÉKOSSÁG világnapja, ami azért is igazán jó hír, mert a mai napon van a SZÜLETÉSNAPOM is!! Ennek apropóján pedig mára összegyűjtöttem nektek az 5 legtutibb spórolós tippemet, amiket nem lehet elégszer…..
ferinek nem 2015.11.01 12:41:33
@Hóhér az utolsó barátod: az átlag magyar nem 160 cm, szomorú is lenne
Semmi kedved a tömeghez a boltokban, ráadásul dühít, hogy egy csomó pénzt költhetsz gyertyákra az ünnepek alatt? Spórold meg a sorban állást és készítsd el magad. Csupán néhány filléres kanócot kell hozzá beszerezned.Első lépésként gyűjtsd össze a lakásban található…..
ferinek nem 2015.10.31 19:50:13