Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Herbály Dorottya

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RG Stúdió több száz magyarországi kis- és középvállalat valamint multinacionális cég bevonásával készített kutatást a magyarországi céges Facebook-jelenlétről. Kiderült, hogy akik jól tudnak hirdetni, azok általában eredményesebbek az online marketingben is. De nem elég csak a…..
Mindenki kicsit más, de a nyár a jobbnál jobb programok ideje, és Budapesten mindenki megtalálhatja a neki valót. Hogy kicsit könnyebb legyen az eligazodás itt van pár tipp erre a hétre.   Gasztro Nyári Gourment Hetek a Gundelben ( Gundel Étterem, június 6.-19.) Egy picit búrzsújkodni szabad.…..
A médiapiac folyamatos változásai, az újságírók és médiaszakemberek vándorlásai nem új dolgok, ám ahhoz, hogy értsük a jelenlegi médiapiacot, ismerni kell a múltat is. Ennek bemutatására vállalkozott a Magyar Online és Digitális Médiatörténet (MODEM) a MOM 20/20 - A magyar online média 20 éve című…..
A Evolution & Mobile Hungary konferencia második napján az előadások két szélsőség között mozogtak: az erősen szakmaitól a top shop szerű "csak most, csak neked, életed lehetősége..." szintűig. A résztvevők arról hallhattak, hogy a mobilappok hogyan használhatók az egészségügyben és a…..
Idén negyedik alkalommal rendezték meg az Evolution – Mobile Hungary konferenciát, ahol ismertették a 2015-ös reklámköltési adatokat is. Emellett a konferencia első napján a médiapiac legújabb trendjeit a szakma kiemelkedő alakjai mutatták be több teremben. A szakmai előadások mellett celebeket is…..
Metha hazánk egyik legmeghatározóbb alakja az elektronikus zenei szcénában. Dj, producer, 15 éve jelen van az itthoni partiéletben. Vj-ként indult, mára saját kiadót alapított Be Massive néven. Új albumának megjelenése kapcsán találkoztunk az idei év első We need UNDERGROUND bulija előtt, hogy…..
Hamarosan ÁFA-kötelesek lehetnek a külföldről vásárolt digitális termékek, például az e-könyvek, appok, filmek és játékok Ausztráliában. Ha megszavazzák a törvénymódosítást, az a januártól már hazánkban is elérhető Netflixet is erősen érinteni fogja. Épp ezért a bejelentés óta úgynevezett…..
Tüntetésekkel és csoportos lemondásokkal reagálnak az ún. kis médiatörvényre Lengyelországban. Az új jobboldali kormány a „nemzeti médiává" alakítaná az eddig kereskedelmi alapokon nyugvó közmédiát, úgy, hogy az közben „sokszínű, objektív és hiteles is legyen". A probléma csak az, hogy az Európai…..
Ma a legsikeresebb popsztárok nemcsak énekesek. Hogy igazán sikeresek legyenek, egyedi márkát kell kiépíteniük, hogy bármikor bárki felismerje őket. Jó példa erre Katy Perry. Vagy ott kell lenniük minden közösségi platformon, mint a One Directionnek. Nem ők az egyetlenek, akiktől…..
Az élet múlandó, ám az internetnek hála örökké jelen leszünk a kibertérben. A Mashable a Twitteren állítanaméltó emléket a párizsi terrortámadás áldozatainak. Valóban méltó emlék vagy inkább az áldozatok emlékének megsértése? A november 13-án történt párizsi…..
Hiába a kommunikáció két szomszédos szakterülete, az újságírás és a közönségkapcsolatok, mégis az újságírók és PR-esek közötti ellentét közismert dolog. Mivel céljaik különböznek, így a közös munka gyakran nem akadálymentes, de egy jó PR-es ügyesen áthidalja a…..
A KommOn BME Kommunikációs Szakkollégium szakmai estjén László Móni personal branding szakértő tartott előadást a blogolás mint a self-brending eszköze témakörben. A kötetlen beszélgetésen terítéken volt az énmárka-építés, a hitelesség kérdése, valamint a hazai blogpiac…..