Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeeVee

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy véget ért az egyik legsziruposabb és leggiccsesebb ránk erőltetett ünnep (Bálint nap) elgondolkodtam azon, hogy miért vannak ezek az u.n. „női ünnepek". Kezdődik februárban az egész ezzel a Valentin nappal, ami nem más, mint egy rózsaszín vattacukorba csomagolt ízléstelenség. Mert ugye ez…..
VeeVee 2017.02.17 03:24:21
@zombigyilkos: Végre egy értelmes felfogású ember!! Teljes mértékben egyetértek. Elegem van a p.na piedesztálra emeléséből pedig nekem is az van. De már gyűlölöm az egészet és ez már az egész ország agyát megfertőzte. Pl férfi és nő ugyan azt a bűncselekményt követik el tárgyalás előtt férfi előzetesbe nő szabadlábon védekezhet. Tárgyalás után nő felfüggesztett szabadságvesztés férfi tényleges börtönbüntetés. Vagy pl mostanság egyre többen szaladgálnak teljesen meztelenül BP-n férfi:mocskos perverz disznó mutogatja direkt a f.rkát rendőrök kijönnek beviszik örsre. Meztelenül szaladgáló nő:szegény biztosan beteg, vagy rosszul van. Milyen szemetek az emberek h nem kérdezik meg mi baja. Kimegy a rendőrség megkérdezik mi baja majd illedelmesen vigyázva rá mint egy hímestojásra beviszik a kórházba mert édes kicsi szegényke csupán rosszul van azért teszi közszemlére a pin.ját. Ezer meg egy példám van még de nem sorolom. Elég ha az ember figyeli a híreket
Gyakorlatilag az internet elterjedése óta téma, hogy milyen hatással van a szexualitásra a világháló. Egy merevedési zavarokkal foglalkozó szakértő szerint félő, hogy akár minden tizedik férfinál gondokat okozhat, ha túl sok pornót néz...
Az RTL ma délelőtt mutatta meg a sajtónak az új X-Faktor-évad első adását, amiről majd akkor írunk, ha a kedves olvasók is túl vannak rajta, azaz vasárnap reggel, meg eleve, tartalmi konkrétumokat nem írhatunk, mert aláírtunk egy papírt, és geciség is lenne. Amit viszont bátran le lehet írni, az,…..
VeeVee 2016.09.22 15:55:18
@Bekkara: Bölcsész? Minden 3. egyetemi hallgató bölcsésznek megy, kb mintha a kutyát tanítanánk meg hogyan kell enni.. Vicces
A Comment blog írt arról tegnap, hogy a Viasat szexista módon promózta új sorozatát, a Supergirlt. A csatorna gyorsan reagált, időben bocsánatot kért, majd meg is szüntette ezeket a hirdetéseket, bennem azonban - az elmúlt hét egyéb történéseinek hatására is - friss lányos apaként elindultak a…..
Sokan kihagyjak, sokan muszájból csinálják, kevesen szeretik, páran imádják, Bakhar Nabieva pedig túlzásba viszi. Ő az a kivétel, aki nő létére képes volt túlzásba vinni a lábedzést. Olyannyira, hogy az alakja aránytalanná vált és testalkata inkább hasonlít egy kerékpárversenyzőhöz, mintsem egy…..
A nyár a külsőségeket tekintve olyan az emberek számára, mint a tavasz a lakásfelújítás fanatikusainak. Egyik napról a másikra becsöngetnek az agyban a gondolatok, miszerint ideje lenne kurva jól kinézni, aztán a tükör elveszi az ember életkedvét is, hiszen az onnan visszaköszönő hurkák ledolgozása…..
Odamentem az információs pulthoz, hogy kérdezzek valamit, a kishölgy, aki a számítógépnél ült megrémülve elbújt, közben odahívtak egy orvost, aki szó szerint kizavart a kórház területéről.  Tisztelt Praxis!   Hasonlót én is átéltem a Hondvédkórházzal kapcsolatban. Egy sürgősségi vizsgálat után…..
Bent az iskolában. A tanároknak azt mondták, a jogegyenlőségről lesz előadás, vetkőzés lett a vége. Részletek és videó a tovább mögött!..
Az Indexen írtunk nemrég arról a felfedezésről, hogy a Sparban kapható makóinak tűnő fokhagyma Kínából származik. Olvasónk ennek kapcsán kérdést intézett a Sparhoz. A válasszal azt csinálhatja, amit akar. Oké, értjük, hogy itt a Makó megnevezés márkanevet és nem származási helyet jelöl, ez kiderül…..
A tavaszi, szeles idő miatt sokaknak kiszárad a bőre, erre bármilyen hihetetlen, de a tejföl lehet a megoldás. A megszokottal szemben azonban nem megenni kell a tejterméket, hanem a kiszáradt bőrfelületbe kell dörzsölni a hatásért. Tíz percig a bőrön kell pihentetni a tejfölt, majd…..
Tavalyi szavazásunkon, ha csak egy hajszállal is, de az éppen 40 éves Apple zászlóshajója, az iPhone 6 végzett a dobogó csúcsán. Idén ismét nekifutunk és megpróbáljuk eldönteni, melyik okostelefon a csúcsok csúcsa és melyik készülékre vágynak legtöbben! Ne feledjétek, a döntés ezúttal is a Ti…..
VeeVee 2016.04.03 13:52:05
A gyerekek imádják a gyorséttermi sültkrumplit - az otthoni sokszor nem is jó nekik. Spurman megszerezte Magyarország kedvenc sültkrumplijának receptjét. Hozzávalók egy nagy adaghoz: Két hosszúkás krumpli Mogyoróolaj (annyi, hogy ellepje a krumplit) 2 kanál kukorica…..
Először úgy döntöttem, nem szállok be az Uber-taxis vitába. Aztán eszembe jutott jó néhány olyan élmény, ami miatt ma már inkább az éjszakai BKK-járatokat választom, vagy igyekszem elérni az utolsó metrót. Mert hogy egyelőre sem a taxisoknak, sem a nyilvánvaló adókerülőknek nem fizetek, az…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Tisztelt Munkahelyi Terror! A tulajdonos felvette egyik barátjának egy barátját cégünkhöz…..
VeeVee 2016.01.13 00:56:44
Praxis Nyári tüdőgyulladás 2015.12.18 07:27:58
Szeretném láttatni, hogy mindazok a problémák mellett, amik vannak az egészségügyünkben, lehet másként is. Mert nem csak a pénzen múlik a dolog, sőt! Aki anyagi kifogásokra hivatkozva embertelen, az ne mutogasson sehova, mert csupán egy jó ürügyet talált, a probléma gyökere…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot.   Tisztelt Szerkesztőség!     "Sajnos" nekem is csak szokványos…..
A mostani generáció felelőtlen, a lányok mindenkivel ***nak, mint a nyulak, nem gondolnak a következményekre és hogy meg is érdemlik, hogy az egész életük tönkre menjen.  Kedves Praxis blog!   27 éves fejemmel nem rendelkezem nagy tapasztalattal a magyar egészségüggyel…..
A tolvajok szerencséjére és a becsületes emberek pechére a lopást nem úgy büntetik manapság mint 1. Laci királyunk idejében. Ha tyúklopásért akasztás járna akkor bringalopásért is minimum halál és még legyen valami baja a gazembernek. Félre a tréfát, baromi rossz hírem van…..
A nő kiszállt a kocsiból, kissé megigazította a ruháját és fogta magát, bement egy vendéglátó ipari egységbe. Tisztelt blog!   Legtöbb esetben úgy vettem észre, hogy csak az érem egyik oldalát közelítik meg oldalukon, én most a másikat is szeretném kissé…..
Fogós ravasz feladat! A Konyhafőnök zsűrijének tán még Gordon Ramsay se tudna igazán jót főzni, erre én meg itten nagy merészen belevágok! De akinek nincsen önbizalma az mirelit raviolit szervírozzon az extravagáns világhírű zsűrinek és azonnal röpül a HK-ból. Ez a második…..
VeeVee 2015.11.13 13:56:58
@Seafalcon: Értem én. Távol álljon tőlem hogy kötözködjek, csak megjegyeztem. De ha már itt tartunk nem vagyok egy konyhaművész én sem. Mi a tököm az a mángold? :D