Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NoCigi

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A thaiföldi fővárosban, Bangkokban bóklászva bukkantam erre a rendkívül alapfokú kínai építőkészletre, buddhista szerencsemedálok, régi képeslapok és fából faragott, méretes péniszek között. A furcsa angolsággal megfogalmazott tájékoztató szövegből kiderül, hogy a…..
NoCigi 2012.09.14 17:04:09
@Sam. Joe: A cikk írója nagyon is ráérzett arra, hogy ez gyerekeknek szóló cigaretta reklám. A Ferraris lovat nem véletlen nem rakták ki. Nem véletlen rakták ki a cigaretta márkát.
Aki ilyet vesz a gyerekének az felelőtlen. A drog az drog. A dohánytermékektől többen halnak meg mint bármely más drogtól. A dohányipar nem véletlen fejlődik a világ túloldalán és nem véletlen, hogy ott növekedik a dohányzás miatt elpusztult emberek száma!!!
A Lehel Csarnokban nem lehet biciklit tolni se, bár ez sehol nincs kiiírva. Botrány! Tisztelt Üzemeltető! A mai reggel folyamán, 2012.04.04.-én kerékpárral közelítettem meg a csarnokot, majd a csarnok egyik Váci úti oldalsó bejáratánál leszállva, a kerékpárt magam mellett…..
A Hatodik Elem Szélvész 2011.11.11 00:00:00
A hazai szélerőművek tragikomédiájaPár napja új szerkesztőtársunk megajándékozott minket egy érdekes eszmefuttatással. Az energia egyre inkább olyan témának számít a közéletben (a politikai vitáktól a kocsmai beszélgetésekig), ami nemcsak érdekli az embereket, hanem szépen…..
Subba 2. Kerület: Jesz! 2011.11.03 13:11:00
MDF csökevény JESZ  nagyon nem szeretné ha "Naughty Girl" Dorinának is olaszban kellene táncolnia! (Mindent bevett hogy itthon maradhason mikrobiológia szakon!) ..
A dohányzás: rossz szokás s igazuk volt a tizenhatodik század uralkodóinak, amikor minden eszközzel meggátolni törekedtek, hogy a dohány élvezete az európai országokban elterjedjen. A legszigorúbb büntetések sem riasztották vissza az embereket s a méreg diadalmaskodott. Először a…..
NoCigi 2011.07.08 19:57:43
@sTormy:
ÁNTSZ és más egészségügyi szervezetek hivatalos álláspontja az, hogy a dohányfüst 4000 mérgező vegyületet tartalmaz amelyből 50 szigorúan rákkeltő anyag. Ezekből az egyik a polónium210 radioaktív sugárzó anyag amely a dohánylevélben koncentrálódik és égetéskor a levegőbe jut. FONTOS: A dohányfüstben levő egészségkárosító anyagoknak nincs biztonságos szintje: nincs olyan kis mennyiségük, aminek a belégzése ne lenne ártalmas!
www.cikiacigi.hu/nagyok/mivana.html

Amikor összehasonlítod az autó elhaladását a dohányzással, akkor megfeledkezel arról, hogy az illemtan arról szól, hogy ha vendégségbe mész, akkor ne gyújts rá. A katalizátoros autókból kijövő gázok szagát egyáltalán nem érzed ami persze nem azt jelenti, hogy nincs benne mérgező anyag, de ebből kikövetkeztethető, hogy kevesebb a mérgező anyag a katalizátoros autó kipufogó gázában. Egyiket sem szívnám. Az autó elhajt a dohányzó viszont közvetlenül mérgez és elvárja, hogy akit Ő zavar az menjen félre és ne Ő aki másokat mérgez és zavar. A cikk pontosan e pofátlan magatartás ellen agitál.

És nem az a hülye aki felhívja a figyelmet arra, hogy a dohányzás teljesen hülyeség. Bolond világ van, hogy vannak még akik a dohányzás mellett kiállnak és lehülyézik azokat, akik nem szeretik szívni közterületen mások füstjét.

3 év múlva az elektromos autók használata igencsak meg fog növekedni. Ezáltal a közvetlen (hangsúlyozom a közvetlen) levegőszennyezés meg fog szűnni, de a dohányosok még ezután is közvetlenül fújják majd a füstöt és lehülyézik azt akit ez zavar...
Magyarország. Ez igen.
NoCigi 2011.07.11 10:04:24
@sTormy: Te vonulsz félre? Persze elhiszem neked. Minden dohányzó ezt mondja. Ha meg szólnak neki, hogy mást zavar a füstje, akkor azt megsértődnek, mert ők toleránsak voltak és arrébb mentek 2-3 lépést pl. a megállókban. Aztán, hogy a szél arról fúj-e vagy sem, az már nem érdekes. Ő toleráns volt. A többiek meg szívják csak a füstöt. Ami mérgező! Ez biztos.

Az alkohol tilalomnak az lett a következménye, hogy legalább közterületen nem volt gyakori a részeg ember. Ha tiltanák a dohányzást, akkor legalább a közterületeken nem mérgeznék egymást közvetlenül (hansúlyozom, hogy közvetlenül!!) az emberek. A csikk is kevesebb lenne.
Képmutatás, hogy olyan drogokat tiltanak, amelyek miatt jóval kevesebb ember hal meg. Dohányozni meg mindenhol lehet. Ami persze nem igaz, mert az alkotmányban az egészség és környezet védelme benne van és a dohányzás e két alkotmányos jog és kötelezettség ellentéte. Tehát implicit módon tiltott.
DopeMan Papát ezentúl politikai elemzőként is vendégül láthatja bármelyik csatorna a Hír TV-től az ATV-ig. Most éppen a hamburger adóról eszmecserél... ..
NoCigi 2011.06.24 16:20:57
Hát igen az embereket tanítani kell arra, hogy hogyan éljenek egészségesen. Nagyon jól mondja Dopeman. A TV műsorok mintát mutatnak. DopemanTV nem igazán mutat jó példát a műsoraiban. Vagy ahhoz is szponzor kell, hogy jó példát mutasson az ember? Belülről nem jöhet a jó példa? Én csak a Sarka Katás rejtett felvételt láttam. Azon nem a 180ezres gázsi volt nekem riasztó. (HP -nek biztos, hogy az volt a gáz, hogy kikerült egy üzleti titok) A felvételen az volt a riasztó, hogy a dohányoztak a szereplők. 2 gyerekes anyuka is dohányzik és körülötte is dohányzott mindenki. Senkit nem zavart, hogy a dohányfüstben 4000 mérgező vegyület van és azt szívták és fújták ki-be. (A dohányfüstben megtalálható a Polónium210-es radioaktív anyag is. Litvinyenkót ezzel büntették Putyinék). Ennek ellenére egyik fasza csávó szólt rá az anyukára csak az volt a baj, hogy nem köszönt puszival...

Szóval az embereket tanítani kellene. Minél több reality műsorban mutatják a dohányzást elfogadott társadalmi normaként annál többet kell állami pénzből költeni oktatásra. A dohány a legerősebb függőséget okozó pszichaktív drog és a füstje károsítja az azt belélegzők egészségét.

Remélem legközelebb a DopemanTV is tanítja az embereket a jóra! Azaz a dohányzást nem mutatja vagy kiírja, hogy a képen látható dohányzó ember egy drogos aki a füstjével mérgezi a körülötte lévők egészségét!
A dohányiparnak 100 év kellett ahhoz, hogy a pszichoaktív drogjukat ennyire elterjesszék, hogy annyira "beleivodjék" a magyar társadalomba, hogyha bemész egy orvosi rendelőintézetbe, akkor a bejárat előtt az van kiírva, hogy dohányzásra kijelölt hely és nem pedig az, hogy az intézmény teljes területén dohányozni tilos.

Az adózási megoldást a dohánytermékekhez hasonlóan vetették be. Azonban ha drágábbak lesznek a dohányzásnál kevésbé mérgező termékek, akkor közgazdaságilag bebizonyítható, hogy a dohány termékeket megint csak többen fogják venni mivel az ár különbség kisebb lesz. A drog meg jobban hajtja a fogyasztást mint akármi más.
Mindig is filmnagyhatalom voltunk. Ez onnan is látszik, hogy Budapestnek szerves része egy olyan díszletkomplexum, mint a KÖKI, ahol csak azért nem forgathattak volna atomháború utáni sci-fiket tucatszámra, mert a nézők nevetségesen valószerűtlennek találták volna az egészet.…..
Tisztelt MT! Egy rövid történetet írok le, melyhez a segítségüket kérem.2011. május 16.-ig egy 3betűs "magyar" töltőállomáson dolgoztam Fejér megye egy kis városában shop-eladóként, ill. kútkezelőként. Április 19.-én délután 3 óra körül úgymond "aktív…..
NoCigi 2011.05.24 17:12:15
@Alikam:
"Érdekes, pont a MOL százhalombattai telepén dolgoztam egyszer egy napot, és volt ott egy takaros kis szoba ablakkal, ott lehetett pöfékelni, de kint is. Pedig az egész egy baszott nagy finomító. "

Ezért történnek a nagy robbanásos balesetek. Sok hülye dohányos mindig azt mondja, hogy "ugyan má' mér' robbanna? Eddig sem robbant."

Ez a százhalombattai telephely igen veszélyes lehet.
A balesetek mindig a felelőtlen emberek miatt vannak.
Ezért problémás a Paksi atomerőmű is.
NoCigi 2011.05.24 17:19:29
www.hc.hu/
A hungarocasing cégnél az egész telepen nem lehet dohányozni pedig nem hinném, hogy kevésbé tűzveszélyes mint egy benzinkút. Az embereknek a bejárat előtt kell dohányozniuk. Nagyon helyes. Jövőre még 5 méterrel tovább kell állniuk. Itt látszik, hogy az emberek milyen betegesen rá vannak kattanva a drogra. Kigyalogolnak, hogy megálljanak és pöffékeljenek...
„Miért nekünk, csajoknak kell megnevelni a fiúkat, miért nem nevelte meg őket az anyjuk?” – teszi fel a válaszért kiabáló kérdést mai Levélírónk, aki a láncdohányos pasiját igyekszik betörni, ám ő minden alkalommal fittyet hány a lány erőfeszítéseire.…..
NoCigi 2011.04.11 20:15:30
@Budapesti Brigaderos:
Köszönöm, hogy van türelmed az ilyen szerencsétlenekhez, akiket megtéveszt a dohányipar bagatelizáló politikája.

@Nard: Mielőtt beírsz valahová legyél szíves a tényeknek utána nézni! Ezért van annyi dohányos, mert nem nem tudnak elolvasni két sort sem...
NoCigi 2011.04.12 09:15:25
@Lacusru: Bizony bizony sok káros anyagot kibocsájtok életem során. Törekszem is arra, hogy még kevesebbet szennyezem a levegőt és a környezetem. Mivel lehet kiszűrni a legtöbb felesleges környezetszennyező anyagot az életünkből? Az első és legfontosabb, hogy olyan dolgokat hagyunk ki, amely a saját szervezetünknek árt. Ilyen dolog a dohányzás. Nem segíti a testet és a lelket sem és ráadásul nagyon-nagyon környezetszennyező. Ami legnagyobb probléma, hogy KÖZVETLENÜL szennyezi a környezetét (embereket és egyéb élőlényeket) a dohányzó ember ÉS KÖZVETVE IS NAGYON SOK KÁRT OKOZ A DOHÁNYZÁS. Jelen esetben a hölgynek komoly esélye van a tüdőrákra még akkor is ha ő nem dohányzik. A rákos és sugárzó részecskék a szellőztetés után is a lakásban maradnak. Ezért van az, hogy a dohányzó szülők gyerekei nagyobb eséllyel lesznek rákosok vagy szenvednek krónikus légzőszervi megbetegedéstől. A csecsemőhalál 90 %-ban dohányos szülők gyerekeinél fordul elő...
NoCigi 2011.04.12 22:29:43
@JAGMAN: Sajnos Magyarországon sok hasonlóan gondolkodó ember van. Mindig mással próbálnak mosakodni. Minden terheli a környezetet, ezért még jobban szennyezzük azt és közben mérgezzük a körülöttünk lévőket - gondolják a dohányzó emberek.
Vujity Tvrtko javaslata után, amely szerint az autókban is megtiltanák a dohányzást, a dohányosok egyre újabb területekről szorulnak ki. Vadászat, horgászás és curling közben is le kell majd mondani a füstölésről. A szigorú jogszabály megtiltaná a benzines öngyújtók…..
NoCigi 2011.03.07 16:28:54
@waszabi: Az egészségem meg az enyém és közterületen nem árthatsz az egészségemnek!

Az autódban sem csinálhatsz azt amit akarsz. Biztonsági övet be kell kötnöd!

A gyereked élete sem a tiéd!

A környezetvédelmi ombudsman álláspontját is olvasgatnod kellene!

A szabadság nem jelenti azt, hogy mások egészségét szabadon károsíthatod, mert TE DROGOSAN BESZIPKÁZVA ezt gondolod:
NoCigi 2011.03.07 16:37:15
@szrk: Ha a dohányosok nem gyújthatnak, akkor tökre idegbetegek lesznek. Angliában le is löttek egy biztonsági őrt.

Hány olyan eset lehet amiről nem tudunk és összefüggésben van a nikotinfüggőséggel.

Azaz a dohányzás megvonás teljesen ugyanolyan tüntekkel jár mint más drogok megvonása.

Nevetséges, hogy a dohányosok, hogy kiakadnak a drogos megfogalmazáson. Ha szégyenled, hogy drogos vagy akkor szokj le róla!
NoCigi 2011.03.07 16:52:07
@Nervus: Hello hello! Miről szól ez a bejegyzés?

Ébredj már fel! Nem ehhez a bejegyzéshez fogok írni az alkoholról és az autókról, mert az nem passzol ehhez a bejegyzéshez!

Tényleg nem normálisak a dohányos-drogosok!

Mindig másra mutogattok ha éppen veszélyben érzitek azt a nemlétező jogotokat amivel másokat szabadon mérgezhettek.

Ez a kormány gyáva! Ki fogják herélni a törvényt. Persze az előző még gyávább volt. Ezt el kell ismerni...

A dohányipar és a politikusok húznak hasznot a nikotinfüggő drogosokból...
 „Az érdeknek az erény éppoly alkalmas eszköze, mint a bűn.”  (La Rochefoucauld)   Hosszabb emlékezetű olvasók talán még emlékeznek az ún. harci kutya törvényre, melyben a derék honanyák és honatyák meg kívánták oldani az állattani taxonómia…..
NoCigi 2011.03.04 10:07:01
Ez az alzheimer kór izé egy kicsit mellényúlás.

Annie Girardot mond valamit?
Kicsit sokat dohányzott élete során. Még a filmjeiben is.
en.wikipedia.org/wiki/Annie_Girardot

Nagyon kedves nő volt. Bár lehet, hogy csak a szinkronhangja győzőtt meg.

Na mindenesetre Alzheimer kórban szenvedett. Egyébként szép élete lehetett és ahhoz képest, hogy dohányzott elég szép kort ért meg. De ez akkor is hazugság, hogy a dohányzók nem kapnak alzheimer kórt. Igen, mert nem érik meg a 80. születésnapjukat...
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
NoCigi 2011.03.02 00:10:28
@sixx a bolsevik: Hát elég nagy tudatlan vagy azért is választhattad meg a liberálisból lett díszmagyar konzervatív Viktort, aki most eléggé bolsevik hangokat üt meg.

Nem értem az összefüggést a liberális és bringás között.

De ha már ennyire politikába toltad ezt a cikket, akkor itt téged felvilágosítanálak arról, hogy a liberalizmus a szabadság jogok tiszteletben tartásnak egy fajta világnézetét jelenti amely azt röviden összegezve kb. annyit tesz, hogy az egyén döntése szabad a másik egyén egészségének és szabadság jogainak betartásával.

A videón látható felvonuláson elég durván károsították a bringázók egészségét. Szomorú, hogy Te ilyen véleményen vagy és az még szomorúbb, hogy többen is gondolkodnak úgy ahogy Te.

Az ilyen buta emberek miatt lehet egy parasztvakító emberből miniszterelnök, aki úgy mond megveti a liberalizmust (bár 1999-ig a FIDESZ a liberális únió tagja volt). Ezért Széll Kálmán liberális politikus biztos forog a sírjában. Érdekes hogy az Ő nevét tették rá erre a semmire sem jó kormányprogramra.

Szóval ide keverni az ideológiákat úgyanolyan értelmetlen dolog, mint a Vezéred programja.

Én csak remélni tudom, hogy maradandó sérülés nélkül megúszta mindenki ezt a balesetet.
NoCigi 2011.03.02 14:57:28
@Mon3:
A liberalizmus szerintem sem egyenlő az elvtelen szabadossággal és kozmopolitaságot hirdető nihilizmussal.

A bolsevik kollégád (és Viktor) vezére gondolják ezt másképp ahogy Te, ezért nyilatkozik negatívan a liberálisokról. (Összekeverve a liberálisokat azokkal akik a liberális értékeket szem elől vesztve magukat liberálisnak tartják illetve tartották. pl. SZDSZ)

Nézd meg a bolsevik elvtársad hozzászólását és oktasd ki őt legyél szíves!

A videón szereplő biciklisták nem ártottak senkinek és a bolsevik kollegád szavaiból az tünt ki, hogy megérdemelték, hogy elütötték őket:
"Eljött az ideje, hogy a liberális bringás tömegek fizessenek..."
 Orbán Viktor kezd európai politikai szupersztárrá válni – és már nem csak hírhedt politikusként. A Spiegel már referenciaként használja a nevét. Február 14-re keltezett számában a hetilap a Merkel kancellár elleni európai lázadásról szóló cikkében non plus…..
A Szkeptikus Társaság Közhasznú Egyesület is csatlakozott ahhoz a világméretű akcióhoz, amely a homeopátiáról kívánja lerántani a leplet. A “10:23 Homeopátia - Nincs benne semmi” kampányt a brit Merseyside Szkeptikus Társaság indította útjára 2010-ben. A…..
NoCigi 2011.01.21 12:54:07
@szempontpuska: Igazad van. Kihagytam egy szót. Vágó VALÓSZÍNŰLEG nem hisz a dohánytermékekben lévő mérgező anyagok létében. VALÓSZÍNŰLEG azért nem hisz ebben, mert nincs rá írva a csomagolásra, hogy mi van a dohánytermékekben. Például Polonium 210.
Szerintem aki dohányzik annak a szájából elég hiteltelenül hangzik bármilyen felszólalás a normális gondolkodás mellett.

Ugyanis csak a nem normálisok szívnak büdös, mérgező füstöt a tüdejükbe és azon keresztül juttatnak mérgező anyagokat a szervezetükbe.

Vágót átverték a dohánygyárak és ez ellen Ő sem küzd, de azt elvárja, hogy más meg ne vegyen olyan termékeket amely nem árt a szervezetüknek.

Ez a félművelt ember meg ugyanúgy pénzt költ mérgező anyagra. Egy különbség azért van. Passzív homeopátia nem mérgez, de még az aktív sem. A passzív dohányzás - amire Vágó István a dohányzásával kényszeríti a körülötte lévőket - viszont öl.

A dohányzás visszaszorítása jobb és szebb feladat lenne...

Dr. Lenkei is pont azért hiteltelen mert dohányzik. Úgy küzd a vegyipar ellen, hogy közben a vegyipar által kezelt dohánytermékeket fogyasztja...
no emisszió Kocsmaszint 2010.12.29 09:35:34
Vannak hagyományai a magyar közlekedéstörténetben annak, hogy kocsmákban kell jegyet venni tömegközlekedési eszközökre. Gondoljunk csak a postakocsi-állomásokkal egybenőtt csárdákra, vagy a régi evezős, vitorlás balatoni révkompok kikötőiben üzemelő becsületsüllyesztőkre,…..
NoCigi 2010.12.30 10:16:01
@Dubito: Olaszországban legalább a kocsmákban nem lehet dohányozni. Igy ha esetleg a kocsmában kell várakoznod nincs akkora esélyed a tüdőrákra mint nálunk. Ez persze ez nem a MÁV hibája hanem az ÁNTSZ-é. Mivel a jelenlegi nemdohányzókat védő törvény megfelelő elszívő berendezést ír elő, de az a jelenlegi tudományos álláspont szerint nem létezik, ezért már most büntethetné a dohányzást a zárt helyeken. A MÁV azonban már most sem engedélyezhetné a dohányzást a várótermeiben. Igaz, hogy ismerek olyan járatot, ahol ki van írva, hogy dohányozni tilos mégis a fülkében is dohányoznak...
Meg lehet nézni a külföldi állomásokat, hogy milyen tiszták. Talán a miskolci pályaudvar is lehetne jó példa. 3 éve legalábbis meglepődtem, hogy ott milyen kultúrált állapototk vannak.
Nézzük meg a Keleti vagy Nyugati vagy Déli pályaudvarokatat. Hányni lehetne ott. A nyomokból itélve sokan meg is teszik...
NoCigi 2010.12.31 21:52:50
@Spikk: A tudósok azok akik a dohányfüst témát nem a kocsma asztalnál két sör között beszélték meg és nem olyanok, akik még a dohánytermékek dobozára írt információkat sem tudják hasznosítani. A bútor bolt ötlet ládájába én is beírtam, mert zavart a dohányfüst az étteremben és ráadásul a gyerek részleg is az étterem mellett volt. Magyarok na. A cigaretta amerikai találmány, de ott már jobb helyeken pl. Hawaii-on tiltják még kültéren is.
Nem ült oda senki a cigisek közé. Biztos vagyok benne, hogy Te egy volt dohányos voltál vagy a rokonaid dohányoznak melletted és ezért nem érzed a különbséget a jó és a rossz levegő között. Ne feledd, hogy a szálló por koncentráció a dohányfüstös levegőben mindig meghaladja az egészségügyi határértéket! Hogyan és mi értelme van szmogriadó esetén a tömegközlekedés igénybe vételének ha a mérgező dohányosokat kell kerülgetni, mert még a kiugrott dohányzók, állítólag ma már nemdohányzó emberek is azt mondják, hogy kerülgessük a dohányosokat. A dohányzók se eregessék a füstöt főleg a tömegközlekedés környékén. Februártól végre a BKV megállókban már nem nekem kell kerülgetnem a bűzölgő dohányosokat és nem lesz annyi eldobott cigarettás papír sem. Már várom, hogy a MÁV pályaudvarokon is bevezessék ugyanezt a szabályt. Főleg, hogy tűz és robbanásveszélyes vonatok is megfordulnak az állomásokon...
NoCigi 2011.01.01 11:27:11
@Spikk:
Az autók nem állnak be a kocsmába és a buszmegállóba sem. Azonban zavar az, hogy a BKV buszokon szabályosan mérgező a levegő, mert a kipufogógáz bemegy az utastérbe(!!!).
Az újabb autók károsanyag kibocsátása már kisebb(!) mint a dohányzó emberé (egy adott időn belül). Várom már amikor hidrogén vagy elektromos járművek mennek az utakon. Nem szeretem amikor kiülök egy vendéglő teraszára a jó levegő miatt és ott pöfékelnek mellettem. Nem szeretem, hogy még a lángososnál is előbb teszik ki a hamutálcát a dohányzás tilos tábla helyett holott nem is árul cigarettát. Nem szeretem azt sem, hogy amikor futok egy parkban vagy egy játszótéren vagyok, akkor mellettem és a gyerekem mellett füstölnek hiába lenne jó levegő a parkban ezt a kényelmes és "toleráns" dohányzók elrontják. A dohányzó közvetlenül mérgez. Ami zavar, hogy annyi dohányzó van Magyarországon, hogy azt már igenis kényelmetlen kerülgetni. Vasútállomáson miközben várakozok, BKV megállóban, aluljárók bejáratánál, a munkahelyem bejáratainál, a munkahelyem teraszain én élvezném a jó levegőt de nem lehet mert kerülgetni kell a dohányzókat és kerülnöm kell a kijelölt dohányzó helyiségek közeli folyosókat, mert nagyon büdös van ott. Az előbbi felsorolás egy átlagos nap. Magyarországon az előbb felsorolt helyeken mindenki nap mint nap megfordul, ezért el lehet mondani, hogy mindenki a passzív dohányzás áldozata. A jogbiztonság fontos. Fontos, hogy te megkapd a jogaid az utakon és fontos, hogy az egészséges levegőhöz való alkotmányos jogaimat ne sérthesse meg senki közvetlenül (a dohányfüsttel amikor mellettem dohányoznak) és közvetetten (más légszennyező tevékenység). A közvetlenül mérgezés tetten érhető és azt lehet szabályozni a közvetett mérgezést nehezebb tetten érni, de az ellen is kell küzdeni. Az első lépés azért legyen közvetlen jogsértés szankcionálása és az alkotmányos jog védelme. Ezért kellenek a nemdohányzók egészségét korrekten védő törvények (amik nincsenek) és helyi szabályok (amelyek szerencsésebb településeken) már egyre többen vannak. Szerintem.

Mindenesetre mindenféle füstmentes boldog új évet neked is!
Piri kiborult, mert a neszmélyi Hilltop borászat éttermében  "takarodjatok" stílusban kezdtek üvöltözni velük, amiért bevittek két kutyát. Piri nem azzal van baja önmagában, ha egy helyről a tulaj kitiltja a kutyákat, hanem a stílussal, bár azt sem érti, egy ilyen…..
A mostani mezőny legalább fele, de lehet, hogy a kétharmada nevetve lenne világbajnok a nyolcvanas vagy a kilencvenes években? Vélemények az azonos című írásunkról...
A vásárló Pesterzsébeti uszoda 2009.08.04 08:41:00
Szolidan húzódik meg a Gubacsi-lakótelep a kisebbik Dunaág partján - a néhány utcából álló, nagyrészt izolált (egyetlen út vezet be és ki) részt a kőkemény szocreál és a boldog békeidők hangulatának különös keveréke lengi be. a lakótelep mögé azonban már befutott a…..
Ezt az úgynevezett backdoor üzenetet New Yorkban találta a Lux Living. A kedves lakótárs arra kéri füves szomszédját, hogy máshol szívjon inkább, mert az ablaka felé távozik a füst és beáll tőle, bár nem szeretne. Miért nem légkondicionál? Bár a füves szomszéd is…..