Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Viktorrules

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jófogás az egyik legnagyobb hazai online piactér. Az ember hajlamos azt gondolni, hogy ez valamiféle biztosítékot és védelmet jelent a magánbizniszek ingoványos területén. Hát nem egészen.  Tisztelt Tékozló Homár szerkesztőség! Az alábbi problémával azért fordulok hozzátok, mivel sokat…..
Viktorrules 2017.02.13 14:40:59
@Carradine a gardróbszekrényben: Köszi a gyorssegélyt, de nem tartozom magyarázattal senkinek, hogy miért használt tárgyakat veszek és miért használt bútorokkal rendeztem be a házamat is. A feleségem és én is közalkalmazotti fizetésből élünk és nem tudunk mindent újonnan beszerezni, mert most újítottuk fel minden pénzünkből egy régi házat és be is rendeztük, most fog születni a kisfiunk is. Ha be tudunk szerezni egy 10.000 Ft-os lázmérőt 3500 Ft-ért, ami nem volt kibontva sem (egyébként az sem lett volna baj, mert homlok- és füllázmérőről van szó, amivel a kisbaba fürdővizét is lehet mérni), akkor megpróbálom megvenni.
Mindenesetre köszönöm a felajánlást, de nem élnék vele :)
Viktorrules 2017.02.13 14:43:11
@Kutyahoroszkóp: Örülök, hogy sikerült jókedvre derítenem valakit a történetemmel :)
A patinás hely a Léránt pince Badacsonyban, nagy kár, ha tényleg furkósbottal hadonászva kommunikálnak a vendéggel, az "Én nem fogok bocsánatot kérni egy nőtől" megközelítés meg nem bukolikus, hanem egyszerűen pronyó. Természetesen megkérdezzük Lérántékat is az esetről. Sziasztok, Augusztus…..
Viktorrules 2016.09.08 11:23:07
@atpijkamo116: Úgy tűnik, nem érted a helyzetet. A posztoló és a válaszlevél szerint sem maradt nyitva a budiajtó, a villannyal sem volt semmi gond, egyszerűen csak megelőzés gyanánt jól rászólt a felnőtt nőre az öreg, hogy mit hogyan csináljon a wc-n. Ja, és geci anyázás sem volt, legalábbis én ilyet nem olvastam :D

Akármit írtok, ne fürdessétek már a vendéglátókat, hát nehogy már vendégként mindent el kelljen tűrnöm és még fizessek is :D
Viktorrules 2016.09.08 11:38:07
@atpijkamo116: Udvarias kéréstől sírta volna el magát a hölgy? Mindegy, akármit mondtok, ha valaki megsértené az én feleségem, aki minden bizonnyal tudja használni a mellékhelyiséget, én is szóvá fogom tenni. A levélíró sem üvöltözött, meg kikelt magából, még a válaszlevél írója szerint sem, csak leparasztozta. Már ezt sem szabad? Hát micsoda szólásszabadság van itten?
Viktorrules 2016.09.08 11:51:55
@Ez a név jelenik meg a blogokban, kommentekben.*2:
Nem dohányzom, amúgy meg elég sötét egy figura lehetsz :D