Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sch.old

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha egyszer találkoztál Clint Eastwooddal, azt többé nem feleded el. Valószínűleg így lehet ez a valóságban is: 193 centiméteres magasságával, szikár vonásaival és mindig fürkésző kék szemeivel tuti, hogy beleégeti magát az ember retinájába, és eme megjelenéshez határozott…..
sch.old 2015.06.01 12:55:58
A zenei érdeklődése és érzékenysége is csúcsokra vitte. Az egyik a Bird
www.imdb.com/title/tt0094747/?ref_=fn_al_tt_1
Charlie Parker életéről és/vagy haláláról. Ez a kedvencem tőle.

A másik a Martin Scorsese kommandóban (akiknek kiosztotta az archívumot - The Story Of The Blues) a Piano Blues, amit rendezett

www.imdb.com/title/tt1065624/?ref_=fn_al_tt_1

és ahol olyan elszántan zongorázik Dave Brubeck mellett (is).

Isten éltesse!
Ma 4 éve, egy borgőzös estén alapítottuk meg a Kettős Mérce blogot. Bár, aki rendszeresen olvas minket, az nagyjából tudhatja, mit gondolunk a világ dolgairól, de mi most mégis valamifajta ars poeticát szeretnénk a következőkben megfogalmazni. Egy ars poeticát, aminek…..
sch.old 2012.04.30 21:14:17
sch.old 2012.04.30 21:15:31
@sch.old: Hehe :)
Stephen Hawking mondotta egyszer: "Nem érdekel különösebben, milyen jelzőket aggatnak rám az újságírók, ez csak a médiafelhajtás része. Nekik egy Einstein-szerű figurára van szükségük; de hogy olyanok hasonlítanak Einsteinhez, akik egy szót sem értenek sem az ő, sem az én…..
sch.old 2012.01.14 20:58:44
@Autofocus: Köszönöm. Mindenem a szellemesség. Ami bejárja - tervem szerint - Európát. Ahogy hasontársaidnak is írtam: a többi fikció. Jó benne lubickolni, magam sem vetem persze meg a gondolatgőzfürdőt, utána persze olvasok, az a hideg finn út. A lényeg: először forró, aztán hideg. Tudom, hogy ez nem az a fórum, de lássuk be: csak a kettő közötti idő, ami számít.
sch.old 2012.01.14 22:21:49
@Pipas: Mitől adósodtak el a cégek? Annyira? Kezd izgi lenni, most írd meg, de majd mennem kell. Fontos! Holnap ugyan dolgozom, de cigiszünetben bizti lesz annyi időm, hogy ... á mennem kell aludni. Bocs. De írd m
Mai kulcsmondatunk az, hogy "akkor mér' jársz piacra?" Ezt mondta egy zöldséges Krisztiánnak a Rózsadomb tövében, szemérmetlen lehúzás közben. A válasz a címben feltett kérdésre pedig az, hogy ólmot vagy vasat tesznek a mérlegre. Sztori alant: Egy igazán kellemetlen,…..
Birka nép Újra munkatáborok 2009.08.23 08:46:00
Tegnap a Munkahelyi terrorban azt írtam az egyik hozzászólásomban, hogy az ügynöki munkánál is van lejjebb.Günter Wallraff (akkor még nyugat)német újságíró a 80-as években - mikor már túl volt a portugál jobboldal puccsterveinek és a Springer-sajtó mocskos hírcsinálásának…..
Képszerkesztőnk, Bálint történetét olvashatják az alábbiakban: "Az van, hogy hétvégén lent voltunk Gyugyon, és a nagy viharban lefújt egy fiókát a fészekből. tök aranyos, meg minden, a fészket nem találtuk, egyébként sem tudtuk volna visszatenni. Felhívtam egy…..
Nem túlzás, alig hittünk a szemünknek, amikor megpillantottuk a sarki kisbolt kínálatában a címben szereplő, 170 forintért vesztegetett folyadékot. A grapefruitméretű barna gömbök már messziről felkeltették érdeklődésünket (először azt gondoltuk, hogy nocsak barnaüveges…..