Regisztráció Blogot indítok
Adatok
titkosberni

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Úgy érzem, fejben kell helyrejönnöm" – mondja Mihály Árpád, a Sapa Fehérvár AV19 csatára. A székely támadó az előző szezonban ontotta a gólokat, csak egy egységgel teljesített a meccs/pont átlag alatt az EBEL-ben, csapata legeredményesebbje volt. Az idén…..
Jégkorong Fehérvár-KAC 5-6 2010.10.08 22:38:31
Háromszor egyenlített a Sapa fehérvár AV19 a Klagenfurt ellen ma este, de a hosszabbításban a vendégek nyerték a mérkőzést. Előnyből Craig szerzett vezetést, majd a hetedik percben Mihály Árpádot is elvesztette a csapat, akit végleges kiállítással sújtottak a játékvezetők.…..
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
titkosberni 2010.06.17 18:02:46
A kölyök korosztály 2009/10.évi magyar bajnoka a Zalai Titánok, míg az ifjúságiaknál a Bp. Stars nyerte az aranyat. A döntő rangjához méltó küzdelemben dőlt el mindkét bajnoki cím sorsa. A juniorok bronzérméért pedig bejelentkezett a szerb csapat.A 14 éven aluliak…..
titkosberni 2010.03.08 15:28:11
@hokisok: Te miről beszélsz? Miért vagytok velünk elfoglalva? Olvasom ugyan, amiket ide írtok..titeket minősít..de szerencsére, már semmi közünk egymáshoz. ..Ha bármi fájdalmad, hívj fel! 06 30 4 700 007
Ahogy egy évvel korábban, úgy most is legyőzték a svéd juniorok az orosz válogatottat az U20-as világbajnokságon. Az első harmadban kettővel elhúztak az északiak, a második gólt ráadásul emberhátrányban ütötték. Petrov révén a második menet közepén még felzárkóztak az…..
titkosberni 2009.12.30 13:21:04
@kiralyfi:
.." az ellenfelet fizikailag és mentálisan is fel kell őrölni."

No comment. Csak így tovább, Volán UP!
Mihály Árpádot meghívtam a válogatottba, terveim szerint a Pannon Hoki Kupán Olaszország ellen be is mutatkozik Magyarország színeiben, mondta blogunknak Ted Sator. A szövetségi kapitányt azután kerestük meg, hogy a kiváló csatár hét eleji interjúnkban elmondta: ha rajta múlna,…..
Az EBEL-elsőt fogadja a Sapa Fehérvár AV19 vasárnap este. A Linz formájáról mindent elmond, hogy a legutóbbi hét mérkőzését megnyerte, mindet a rendes játékidőben. A salzburgi kirándulás után ismét nehéz feladat következik, de az mindenképpen biztató lehet, hogy a Red Bull…..
titkosberni 2009.10.20 12:15:51
@drlaa:
Köszönünk mindent...Nátán nagyon maga alatt van..
de kemény fából faragott kiskrapek..remélem hamar túl lesz a történteken..sajnálom, hogy a harmadik bűntetlen ütközés után nem vittem inkább haza..

Árpi valóban elmondhatatlanul jó ember!!!!!!!!

..is
Több cikket írtunk már a magyar utánpótlásról. Ezek általában nagy vihart kavartak. Áttekintő jelleggel még nem foglalkoztunk a helyzettel. Ezúttal foglalkozunk.A jégkorong utánpótlás-nevelés kérdése blogunkon markánsan először a Hári János svédországi sikereiről…..
titkosberni 2009.08.19 20:02:50
@hokisok: Egy az anyanyelvük veled, velem..
igaz sokszor azt gondolom, ha olvaslak titeket, zalai szülőket, hogy valóban nem beszélünk egy nyelvet.
Nem értem a gyűlöletet bennetek.
Idegenlégió? ..erdélyi..budapesti..
Ha egy kicsit átnézel vagy átérzel..lehet, sokkal többet áldozunk, hogy Zalaegerszegen sportolhasson a gyerekünk..nem mondom, mit jelent és havonta mennyibe kerül átlépni a Zalaegerszeg táblát..közben elviselni, félretenni és eltűrni a folyamatos mocskolódást.
Sajnálom, hogy nem veszitek észre, hogy a saját gyertekeitekkel is kiszúrtok, ugyanabba a bizonytalanságba viszitek magatokat, és közben egy sikeres csapatot tesztek tönkre.
Elszomorít ez a butaság. Ha majd nem lesz kit utálnotok, egymást szeditek szét?
A valós, vélt sérelmeket "fésztufész" kellene megbeszélni, nem itt a blogon újra és újra..inkább ez a szégyen.
Árpi kezében az eredmény, ilyen körülmények között is 13-2 re nyertek a gyerekek a mai edzőmeccsen.
titkosberni 2009.08.20 23:44:21
@ztitans: Én a gyűlölködést nem értem..meg.
idegenlégió..erdélyi..budapesti..
..és Árpi folyamatos befeketítése itt.
Nem ő tette tönkre a csapatot,
ezt neked is pontosan tudnod kell..kellene.
Nem hiszem, hogy kevésbé lenne fontos számunkra az iskolai bizonyítvány..ennek a városnak nyert tanulmányi versenyeket és még soha nem volt gyomorgörcse a meccsek előtt.
Nem ő az egyetlen gyerek az Árpinál, akinek kitűnő a bizonyítványa..
Nem ő az egyetlen, aki ragaszkodik hozzá..és követné akárhová.
Beszélgettem egy apukával (a nem Árpi mellett döntők közül..ez is kész vicc, hogy határvonalat húztatok és A-B csapatnak kell nevezni magunkat..
..a csak zalaegerszegiek..és az idegenlégiós nem csak zalaegerszegiek..a "gyomorgörcsnélküliek" vs. "eredménycentrikusok"..) és el tudtam fogadni a véleményét..pedig különbözik az enyémtől.
Nektek is gyakorolni kellene.. félretenni a sérelmeket és elfogadni egymást.
Nem szeretnék itt a blogon levelezgetni,..senkivel. Remélem a zalai szülőkben is van annyi, hogy nem folytatják..Az erdélyi gyerekek kikezdése háborított fel annyira, hogy írjak..
Ha ennyi a kérdőjeled..nyugodtan hívj fel. A telefonszámom:
06 30 4 700 007
titkosberni 2009.09.19 21:20:44
@MeLa:
Sajnos még nem kapcsolták vissza..egy a tavalyinál kisebb teljesítményű aggregátort ajánlottak fel, ami viszont nem elég jégkészítéshez és a működtetése is Eon-engedélyhez kötött..és a megszerzése tavaly sem egy nap vot..
Péntek délután bokáig ért a víz..így azt hiszem a meleg idő miatt már teljesen leolvadt..
Az aggregátor hangját sem hallottam..még.
A magyar csapatok egy győzelemmel és egy vereséggel kezdték a sosnowieci tornát. Az FTC 8-3-ra kikapott a házigazdától, a Sapa Fehérvár AV 19 hatvan percnél döntetlenre állt, de a 2-2 után büntetőkkel legyőzte a szlovák élvonal újoncát, az iglói csapatot. A Ferencváros…..
titkosberni 2009.08.19 20:18:16
titkosberni 2009.08.19 22:44:12
@Leo945: Köszönöm! @ekanai: Köszönöm!
@bereszsolt:
..igen, Hajrá Mihály Árpi! :))
Az elsöprő olvasói igény alapján adok-veszek-keres-kínál rovatot indítunk. Hátha mindenki megtalálja, amit keres egyfelől, hátha elsózhatja fölös portékáját másfelől. Kinőtt, használt felszerelésektől kezdve a megunt asztalihoki-asztalig bármit hirdethetnek olvasóink, ami…..
Azt gondoljuk, a jégkorongblognak az indulása óta eltelt időben sikerült összehoznia a kedvenc sportunkért rajongók táborát. Olvasóinkból közösség lett – nagyon kevés blog lehet büszke ilyesmire. Viták természetesen vannak, kell is, hogy legyenek, de öröm, hogy ritkán…..
Kercsó Árpád távozása már egy hete sejthető volt. A fegyelmi eljárás megindítását követően a mester Székelyföldön tárgyalt a folytatásról. Ennek a híre közvetett módon eljutott a zalai klub irányítóihoz, akik a jelzést egyértelmű döntésként értelmezték. Sajnálatos…..
titkosberni 2009.02.02 10:06:13
@b23: Vedd meg a lakásunk és már itt sem vagyunk!
titkosberni 2009.02.02 11:38:14
@KCs: Vicces, hogy megjelensz..pont most..:D
Van egy még át nem adott üzenetem neked.

Csaba, inkább mosd meg a hajad!

..ezt te biztos érted.
A káposztásmegyeri Ice Centerben a mai napon találkozik először a kölyök korosztály tehetséggondozási kerete. 2008 októberében lezajlott az 1995-ben és az 1996-ban született jégkorongozók felmérése, ennek alapján rengeteg kis hokist hívtak meg az első összetartásra a…..
titkosberni 2009.01.29 05:00:51
Az MJSZ az edzőbizottság előterjesztését elfogadva kinevezte az összes válogatottunk szakvezetőjét. Csupán egyetlen poszton történt változás: az ifjúságiaknál.Nem meglepetés, hogy a válogatottak sikereit követően csaknem minden kapitány a helyén maradhat. Egyedül Pék György…..