Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wiseacre

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Wiseacre vagyok, TM idő 1. március 26-án. Ez a reggel más volt mint a többi. Nem sütött a nap sem, épp csak pislákolt valamicskét, a madarak is csak félve csicseregtek, mintha megszeppent volna minden élő, s az élettelenek is halkabbak lettek volna. Legugoltam egy kő mellé és csak néztem ahogy nő,…..
Időspirál 6. fejezet - Új kezdet 2017.04.19 20:52:10
Wiseacre vagyok, TM idő 1. március 15-én. Sokáig tartott míg sikerült rendet tenni magunk körül. Olyan volt ez, mintha újra akartunk volna születni, hogy képesek legyünk azzal a tudattal élni, amit nem szerettünk volna megkapni. Ilyenkor igazolódik be igazán, hogy egyedül mennyire nehéz lehet. Ezek…..
Wiseacre vagyok, TM idő 17. február 25. Mi is az időutazás.... Elteltek hetek, hónapok, néhány év, és bizony súlyos gondolatok kavarogtak az agyunkban. Nehéz mindezt a szavakba önteni, mert nagyon sok minden csak érzés, fájdalom, öröm, vagy egyszerűen egy szellő foszlány, mintha szürke felhőként…..
Wiseacre vagyok, TM idő 1. február 21-én. Száll a por, szivárványt játszik a falon, fény szűrődik át az ablak egy szegletén. Ózon illata lengi be a szobát, valahol egy szikra kihuny, éledezik egy lámpa, inkább pislákolva, talán fel sem akar izzani. Nincs jártányi erőnk, csak ülünk, épp csak…..
Wiseacre vagyok, TM idő 1. február 21-én. Ez az, amit nem lett volna szabad .... Mindig megfogadom, hogy szép kerek mondatokban, jól elmagyarázva írom le, mi is történt velünk az adott küldetésen. Most is igyekszem majd így tenni, de láthatjátok majd, hogy a történések folyama egyszerűen elsodor…..
Wiseacre vagyok, TM idő 17. január 09. Mi is az időutazás.... Az eltelt bő másfél évtized alatt sok megpróbáltatáson mentünk keresztül. Voltak fizikai, lelki, de még szellemi konfliktusok is, amikor elképesztő mélységeket vagy akár csúcsokat jártunk meg. Nem hinném, hogy a szavak visszaadhatják, s…..
Wiseacre vagyok, TM idő 01. február 19. Itt számolok be legelső időutazásunkról. Fura, hiszen ez a kis pillanat szinte csak egy apró időugrás volt, a maga nemében nem is nevezhetnénk időutazásnak, mégis, meggyőzött minket alapvető tényekről, szabályokról, melyek a későbbiekben alaptézisekké váltak…..
2016. december 02-a van, a naplóm ekkor kezdődik, melyben a nyilvánosság elé tárom felfedezésem. Tizenhat évvel ezelőtt kezdődött minden.... A gondolat maga már sokkal régebben motoszkált agyamban, s az évek múlásával szépen testet öltött, kikristályosodott és technikailag megvalósíthatóvá vált…..