Regisztráció Blogot indítok
Adatok
grtszb

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben sosem gondolkodtam az időjáráson. Régebben nem hittem hogy évszakok csak kiváltságosokat illetnek meg. Régebben sosem hordtam dupla pulcsit az ágyban. Régebben nem éltem Hiberniában.  Amikor tavaly elhatároztam, hogy Írországba költözöm határozatlan időre, akkor a többség az időjárással…..
Amikor magabiztosan belépsz egy ír pubba, hogy végre vegyülhess a helyiekkel, azzal biztosan nem lesz gondod, hogy beszélgetőtársat találj, azzal viszont annál inkább, hogy kiigazodj az ír angol csodáiban az akcentustól kezdve a sajátos kifejezésekig. Az írek nem az idegeskedésről híresek, és az…..
grtszb 2017.04.25 22:19:47
A pályán 30 játékos rövidnadrágban és pólóban mit sem törődve az atlanti széllel. A fejükön sisak, hogy legalább ott védve legyenek a százzal feléjük száguldó gurkó labda elől. 70 perc tömény izgalom, gyors játék, törött ütők és egy öklömnyi bőrlaszti: ez a hurling. Vasárnap voltam életem…..
Pucsín Miért épp az írek? 2017.04.01 14:58:17
Írország mindig tartogat számomra valamit, amitől térdet csapkodva nevetek, vagy ami mélyen elgondolkodtat. Három témakörben szeretném megosztani veletek a híreket és érdekességeket a szigetről, és ahol minden kő és fűszál beszél, az emberek pedig még meghallgatják. Kult Az ír kultúra nagyon…..
A szabad vasárnapokra 2014 decembere óta készült az ország. Tavaly márciusban meg is jött a keresztény értékek, a család és a magyar gazdaság védelmére hivatott boltzár, hogy aztán idén áprilisban már be is dőljön. Így áldozták fel a politika oltárán a legrövidebb életű, de annál nagyobb port kavart…..
Donald Trump az Amerikai Egyesült Államok republikánus pártjának elnökjelöltségéért folytatott vitákban alázott már nőket, bevándorlókat, szegényeket, kisebbségeket, politikusokat és civileket; gyakorlatilag mindenki számára tartogatott valami bántót. Egyesek szerint a Trump-jelenség olyannyira…..
Egyre többen kritizálják a legnépszerűbb prezentációs programokat. Vajon miért nem kérdeznek a prezentációnk végén? Hogyan rázhatjuk fel előadásunk alatt a közönséget alfa állapotból? Megnéztük, miért jelenti a gondolkodó ember alkonyát a Powerpoint, és megmondjuk, hogyan tartson sikeres…..
A fotós társadalom egy része felháborodott, a marketingesek egy csoportja pedig összepacsizott a Burberry legújabb fogásán, amikor a cég a 16 éves Brooklyn Beckhamet kérte fel a legújabb kampányának fotózására. Van, aki nepotizmust kiáltott, de a cég vezérigazgatója szerint a választás oka, hogy…..
December óta tart a Hosszú Katinka és a Magyar Úszó Szövetség között húzódó vita. Hogyan lett egy nyilatkozatból akkora botrány, hogy még a miniszterelnököt is megszólaltatta? Mi a konfliktus, kik az áldozatok, és hogy kapcsolódik mindez a Katinka és férje, Shane Tusup által épített Iron Lady…..
Mint a népmesék hőse, az okos leány, aki hozott is ajándékot, meg nem is, Mark Zuckerberg úgy határozta el, hogy vagyona 99 százalékát az emberiség érdekében jótékony célokra adományozza. A bejelentés nagyot szólt, az év filantrokapitalistája és az egyik legidőszerűbb…..
A hétvégén sokakban elszakadt a cérna, amit a facebookos aktivitások és csoportalakulások nagyon jól mutatnak. Van, akinél az állam által elvárt új női ethosz több fronton való deklarálása után, másoknak a Telenor reklám véget nem érőnek tűnő ismétlése miatt telt be a…..
A Facebookot az emberek többsége magánszférának tekinti, ezért sokan a közösségi médiás megkereséseket, legyen szó egy kihagyhatatlan ajánlatról, vagy egy kíváncsi újságíróról, akinek a figyelmét egy poszt keltette fel, nem fogják figyelembe venni, sőt kifejezetten…..
„Ez egy háború. Terjed. És minden felhasználónak ki kell vennie a részét a harcból.” Ezzel zárja novemberben közzétett tanulmányát a Newscycle Solutions szoftverfejlesztő cég, amelyet a médiatársaságokat ért internetes behatolásokról készített. A harcias hangvétel pedig…..
Töröltethet-e képet a közszereplő, csak mert cikinek találja? Meddig mehet el az újságíró és mi az, ami már nem fér bele a közszereplésbe? A rendőr is ember, de letiltathat-e egy közérdekű képet emiatt? Az utóbbi hetek képtörölgetős eseményeit szemléztük. Október…..