Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kadarc

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikkben a Bug Out Bag-gel (BOB) foglalkozom, azaz magyarul a menekülőzsákkal. Miért van szükségünk menekülőzsákra?Túlélési tippek után kutakodva jövünk rá sokszor, hogy vannak kezelhetetlen helyzetek az életben, amikor már nem tudjuk befolyásolni a történéseket. Ez…..
Én még soha nem voltam Michelin csillagos étteremben, és sajnos több mint valószínű, hogy a közeljövőben sem fog sor kerülni arra, hogy meglátogathatok egyet. A kulináris élvezetek szentélyeibe azonban nagyon szeretek bekukucskálni és ámuldozni az ott felszolgált ételeken és…..
Magony Zsuzsanna 2006-ben végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen textil- és öltözéktervező iparművészként. Munkái középpontjában a mozgás áll, olyan öltözékeket tervez, melyek rugalmasan alkalmazkodnak a funkcionális elváráskhoz, mozognak, alakulnak. A képeken látható,…..
Csudálatos linket kapott a Homár Gergőtől. A Testbike oldalán jelentős mennyiségű anyázás jött össze a Tescoban kapható gazdaságos biciklinek látszó tárgy kapcsán. Ezekből válogattunk össze néhányat véletlenszerűen:Hátrányok: Első napon szétszakadt a pedál, egy héten…..
"Ariel reklám - 1 napig játszották, aztán levetették...NAGYON BETEG!!!" subjecttel kaptuk meg ezt a videót a halálra rémült Attilától, aki teljesen komolyan vette a dolgot:Ezt a reklámot kaptam a napokban. Meg kell osztanom Veletek. Régen belefért, hogy leforgassanak egy…..
Már megint egy Nokia-kampány lágyította meg a Homár kemény páncélját (tavaly ugye három hasonló is volt). Most az N82 kapcsán sikerült kedvesen halálba alázni a műholdas helymeghatározás könyörtelen harcosait. Az aktuális kampány arca ugyanis Stavros, a fikcionális…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
kadarc 2008.03.20 11:58:07
A Bricostore udvarára esőben kizárt naiv ügyfél békülékeny levelet kapott egy nagy csomag neocitránnyi fájdalomdíjjal együtt: A Bricosotre hamut szór a fejére, ahogy a mellékelt kép/levél mutatja. Ezek szerint én voltam az első - és remélhetőleg az utolsó - szerencsétlen, aki…..
Eleve vízi állat vagyok + kannibalisztikus okokból horgászom + sokat főzök + a család apai fele a Dunaújváros és Mohács közti Halászléövezetből származik, úgyhogy én aztán tényleg tudom, hogy amit Magyarországon halászlé címén adnak, az a nutrasianyesedéknek is a megrohadt…..
Stöcki óbudai lakótelepi házának kapujára a közös képviselő, a III. kerület Adenauerbe oltott Robert Schumannja ragasztotta ki ezt a csodálatos üzenetet. Megkérdeztem Stöckit, hogy ha a házuk nyugati irányba elindulna, hány kilométer megtétele után érezné azt egyértelműen,…..