Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Promie Motz

330 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vörös Ötös Elkölzöztem 2019.09.25 21:29:15
vorosotos.xwing.hu..
Volt kivételesen egy órám (éljen a betegszabi), de már 2 hete egy játékot sem tudtam összehozni egyéb elfoglaltságaim miatt, így most egyedül jártatom a számat arról, hogy SZERINTETEK milyen a második kiadás, ami egy éves, és a friss FAQ változtatáson is átszaladok. Eddig megtalált hibák: Mivel…..
Van egy kis dilemma a szívemben. A Lázadás és az Ellenállás hasonló helyet foglal el, de aztán két hasonló listából mégis a Lázadót szoktam választani. A Rebel csapatok júliusi pontváltozás okozta teljes szétrázása eltántorított a frakciótól.  Az ellenálló hősök közül Finnt, a Podot nem szeretem a…..
Mire erre rákattintotok, remélhetőleg a YT befejezte avideók feldolgozását. Fogadjátok a tegnapi meccseket szeretettel!..
Újabb világverseny, újabb eredmény, amivel nem vagyok elégedett. Hupsz, spoiler! Most már mindegy. Ez a beszámoló nem egy sikersztori lesz. Hanem a kocka és saját magam szídása, felváltva. Aki nem olvassa sokat a blogot, az nem tudja, de mindenáron kerülöm, hogy a kockára fogjam egy-egy meccsem…..
Szentandrássy Dani, Vámos Csaba és Bodnár Attila segíti Rafyt és engem abban, hogy kielemezzük, mi is történt az XTC-n és az egyéni EB-n...
Senki se kérdezte, hogy szükség van-e rá, de megtettem. Az EB-re készülés helyett közben a Decimator a Revell Interceptor kitjéből megkapta a szárnyakat, és még pár elemet, véletlenszerűen és előre nem tervezett módon. Amint igazán megszeretek egy hajót, hozzányúlok és igyekszek neki valami…..
Mármint, én nekem rémlett a dolog, csak jóval kevesebbet tudtam rá készülni, mint szerettem volna, és írni meg végképp nem tudtam a dolgokról. A pontváltozás után nem sokat játszottam, az utolsó, júliusi Ligán 1-4-re égettem magam RZ-2-es A-Wignekkel. Utána, egy Rafyval folytatott beszélgetés…..
  Rafay János csapatkapitány írt pár kedves szót, bemutatást a válogatottunkról. A múlt heti Red Squadron Podcast adásban beszélgettünk többek között az XTC, X-Wing Team Championship esemény elbonyolításáról, a magyarok listáiról, és a célkitúzésről...
Egy kicsit nem figyeltünk, és elröppent a nyár! De cserébe nyakunkon az X-Wing Csapatverseny és az Európa Bajnokság. A magyar csapat kapitányával, Rafyval beszélgetünk, esélyeket latolgatunk, listákat és metajátékot elemzünk. 1:00 Észak Amerikai Bajnokság 25:00 (Európai) Csapat Bajnokság…..
Az Első Rend hányattatása akkor indult meg igazán, ahogy az X-Wing második kiadásában önálló frakcióvá nőtték ki magukat, csak éppen hajók nem érkeztek hozzájuk. Az Ellenállás akkor csak 3 hajóval "büszkélkedhetett" (T-70 X-Wing, Starfortress, Rey Falconja), amikor az Első Rend 4 hajóval próbált…..
Szerencsétekre még az előző Ligán való remek szereplésem előtt rögzítettem ezt a videót, a szerkesztést mostanra halasztva. Azóta a fanboy üzemmód kicsit alábbhagyott, de még mindig nagyon szeretem ezt a hajót, szóval fogadjátok szeretettel. Amikor a hajó akcióit sorolom föl, azt mondom, ezek a…..
Vettem egy Rezsi Transzportot, így végre volt mit bontani! Jövő hétre jön még egy RZ-2-es A-Wing bontás is...
Egy újabb Ligát tudhatunk magunk mögött! Éleződik a verseny, Rafy elhúzni látszik, de ahogy csak a legjobb 5 eredmény számít, még egy újoncnak is van matematikai esélye nyerni, a középmezőnytől és fölfelé pedig mindenki tisztes eséllyel indul, mint esetleges Liga győztes. Az elmúlt évek folyamán…..
Lezajlott a VII. Ligaforduló 27 játékossal, és sikerült 5 mérkőzést rögzíteni a nap folyamán. A technika most egészen jól működött. Igazán tematikus mérkőzéssel indítottunk, ahol Havasi Áron magyar bajnok dupla jedijei csaptak össze János droid seregével. A második mérkőzésre én is odakerültem az…..
A Star Wars: X-Wing figurás játék gyártója, a Fantasy Flight Games bejelentette a fanboyok vágyálmát, a játék második kiadásához az úgynevezett Epic játékmódot, ahol az X-Szárnyú kötelékünket a Tantive IV-gyel egészíthetjük ki, hogy el tudjon menekülni a GR-75-ös Transzportunk az ellenséges Inferno…..
Kovács Bence, az Első Rend fanatikus Ász pilótája első, nagy terjedelmű X-Winges beszámolójában mesél a győri, VI. Arrabona versenyről, ahol eddigi rekordot állítottak fel a 24 indulóval. Fogadjátok sok szeretettel! (A gif-ek és képeket saját szakállra tettem ki. Enjoy!) Sziasztok! Már régóta…..
Egy új, félévenként megjelenő szegmensben visszatekintek majd mindig egy-egy pontváltozás után az előző szezonra, kiértékelem kicsit a listákat és a saját teljesítményem. 2019 január vége és 2019 júniusa között "kerek" 75 mérkőzést játszottam le, melyekből közel 65 volt verseny. A két napos UK…..
Baromi nagy anyag a pontváltoztatás, éppen ezért egy hosszú, ámde jól tördelt adást vettünk fel (linkekkel az egyes témák kezdetéhez), hogy a hallgatók tudjanak kedvük szerint mazsolázni. Kuzmin és Rafy segítségével átnéztük a 7 frakciót és az általános fejlesztéseket. És ne felejtsétek el, ez egy…..
Megoszlanak a vélmemények az FFG egy posztját illetően, de szerintem június 25-én kikerülnek az új pontok, amik 1-2 héten belül érvénybe is lépnek. (ez ma már biztosnak tűnik. Szinte egy hónapja kezdtem el a cikket)  Így kis kitekintést teszünk a legjobban teljesítő fejlesztések és pilóták…..
Most feltettem egy kérdést Facebookon, hogy mire vagytok a leginkább kíváncsiak, tartalom tekintetében. A kommentár nélküli X-Winges mérkőzések elég hátul kullognak a ranglistán, de azért gondoltam, csak kiteszem a most vasárnapi Ligaforduló mérkőzéseit (4 db videó)...
Rafyval és Kuzminnal beszélgettünk a HXTC-ről. A taktikák kibeszélése mellett valamiért nagyon sokat dícsértünk engem, meg szó volt a csapat európa bajnokságról, az XTC-ről is. Aki meg nem youTube-on akarja nézni, azoknak itt van mp3-ban is. HXTC listák és eredmények. Vörös Ötös, készenlétben!..
Lezajlott a HXTC! Köszönöm mindenkinek, aki jött az eseményre! Nagyjából a nyeremények is elkészültek, pár fókuszt tokent leszámítva, amikről átmenetileg lemondott egy-egy csapat a többiek javára. Nagyon köszönöm a megértéseteket! Sokat akart a szarka, na.  A videókról, hang, háttérzaj változó…..
Ausztráliába úgy tűnik, megérkezett  a Wave 4 és vele együtt az eddig sok titkot tartalmazó resistance transport        Frissítve: Dani találta Update 2, pár pilóta, akik elvileg már szerepeltek.       ..
Ha átjut a birodalmi útzáron, egyszer talán megérkezik hozzánk is az FFG STAR WARS: Outer Rim társasjátéka. Miért fontos ez nekünk, X-Wingeseknek? ..