Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L. Evans

16 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem könnyű téma, de tegye fel a kezét az a harmincas ember, akinek több nagyapja van életben, mint nagyanyja. Ha szereted, ideje fogyókúrára fogni a túlsúlyos férjet. De nem mindegy, hogyan...
Az elhízás számos betegség mellett az idegrendszeri és agykárosodással járó betegségek kockázatát is növeli. Az utóbbi években számtalan kutatás született arról, milyen szerepet játszik az étkezés ezeknek a betegségeknek a megelőzésében illetve kezelésében. Summázzuk a lényeget. ..
L. Evans 2019.03.29 18:26:00
@math0: Elég rosszul tudod. Az elhízáson a sport nem segít diéta nélkül. Aki túl sokat eszik, elmegy sportolni, aztán még többet fog enni. A kettő együtt működhet, feltéve, ha egyáltalán van megfelelő sport az elhízott személy számára. Aki igazán el van hízva, annak a legtöbb sport nem opció, nem tudja, és nem is csinálhatja.

"nyugodtan lehet mindenféléket enni. szinte nulla jelentősége van." Biztos a dietetikusok is így gondolják, ezért van rá külön tudomány.
L. Evans 2019.03.29 18:28:31
@math0: Nem az a cél, hogy okosra edd magad, hanem hogy ne edd hülyére :).
L. Evans 2019.04.11 15:22:18
@math0: Nehéz a felfogásod, mint általában a hozzád hasonló arrogáns okostojásoknak.

Azokról van szó, akik már eleve elhízottak. Azokon a sport önmagában nem segít. Ha te sokat eszel, és sokat is sportolsz, akkor egyensúlyban vagy. Aki viszont el van hízva, több energiát visz be, mint amennyit felhasznál. Nyilván, mert erre van igénye. Ha a sportolás elkezdésével párhuzamosan nem kezd el odafigyelni az étrendjére, akkor nem fog lefogyni. Ez persze nem diéta-kampányok, hanem életmód függvénye.

Honnan veszed, hogy "az étel és az okosság között nulla a korreláció"? Vagy csak olyanról okoskodsz, amihez nem értesz?
Az izzadás nem a legnagyobb ellenségünk a nyár folyamán. Jó barátunk is lehet, ha megszelidítjük!..
L. Evans 2017.06.29 15:20:56
@Pák Balázs: Nyilván lecseréled ha teleizzadtad. Akkor is, ha természetes, akkor is ha műszál. :D Azért edzés után egy ruhacsere az alap, mielőtt visszatérsz a polgári élethez!
Ha kóstoltál már instant zabkásából rosszat, akkor nem kérdés számodra, miért is íródott ez a cikk. Az instant zabkása gondolata roppant csábító azok számára, akik odafigyelnének az egészségükre, de csak néhány percük van a reggelire vagy a vacsorára...
L. Evans 2017.06.28 12:11:12
@Dorinda41: Instant, mert ráöntöd a forróvizet, és pár perc után eheted is. A bolti instant zabkásában nagyjából ugyanezek vannak, és ugyanígy működik. Azt sem kezelik elő semmilyen más módon. (Tehát annyira parasztvakítás, mint az itt leírtak. :) ) Ki kell próbálni!
Végre megjelentek a dinnyék a zöldségeseknél és az áruházakban. Egy igazi egészséges finomság, az előnyeit alig bírjuk felsorolni. Azt azonban kevesen tudják, mi történik akkor, ha edzés előtt dinnyét eszünk...
Ha végre eldöntöttük, hogy áttérünk az egészséges életmódra, a tápanyagdús, eredeti élelmiszerekre, elhatározásunk könnyen derékba törhet az első hó végén. De ha jól felkészülünk, szűkre szabott büdzsével is tudunk egészségesen étkezni!..
Ha úgy vagy a csukamályolajjal, mint Kanga Zsebibabája, akkor sem kell D vitamin hiányban szenvedned. Az alábbi válogatásban biztos te is találsz olyan ételt, amit be tudsz illeszteni a hétköznapi menükbe!..
Nem hízlal. Nem drága. Nem kell mikrózni. Nem lehet megunni. Előre el lehet készíteni. Százféleképpen lehet variálni. A neve: barna rizs...
L. Evans 2017.05.16 13:23:12
@Gyurikutya: Köszönjük, ezt a hasznos tanácsot viszem a cikkbe.
L. Evans 2017.05.16 13:24:22
@we dont want arabs here..So what: Ha már kialakult a túlsúly, akkor ez bizony kevés! Diéta is kell.
A vitamin, C vitamin, rostok, friss lehelet, tiszta fogak. Ideje bevezetned egy egészséges és finom szokás: rágcsálj répát, bármikor, bármihez!..
Feltéve, ha nem üt el senki. De ne üssük el tréfával a dolgot, komoly kutatási eredményekről van szó!..
Egy néhány évvel korábbi magyar kutatás szerint a háziorvost felkereső felnőtt páciensek 7,66 százaléka volt cukorbeteg, úgy, hogy erről tudomása sem volt. További 38 százalék már a cukorbetegség előállapotában, a prediabéteszben szenvedett. A cukorbetegség alattomos betegség, hiszen gyakran…..
A vashiány sok problémával jár, ezért a legtöbben már tudatosan próbáljuk elkerülni. De nem mindegy, hogyan!..
Ahogy fontos edzés előtt néhány órával megfelelően étkezni, ugyanúgy fontos utána is beiktatni egy proteinben gazdag étkezést, hogy az izmok regenerálódhassanak. Most a paleo konyhából válogattunk egészséges, finom nasikat...
Nos, meg lehet tippelni: mi történik azzal, aki ezt a pszichedelikus műalkotást megeszi? Egy biztos: rögtön megy a fotó az Instára...
Dietetikai ajánlások szerint a napi táplálékunk FELÉT zöldségeknek és gyümölcsöknek kell kitenniük. Hogy lehet ezt megoldani?..
Ha nagyon kifáradsz a házimunkában, az nem véletlen. Ugyanis rengeteg kalóriát égetsz közben, mutatjuk is, mennyit!..
Michelle Obama és Jamie Oliver nem tévedhet, ha arról van szó, hogyan is étkezzünk egészségesen és finoman. ..
L. Evans 2017.03.22 17:33:54
@Mr Eggs: Nem szebb az aszparágusz? Támogassuk a magyar nyelv sokszínűségét, kinek ez, kinek az. :)
Azért nyilván otthon van a kérdésben, mert egy (ex) first lady, hízásra hajlamos alkattal, akinek erősen figyelnie kell az egészséges étkezésre, ha reprezentatív külsővel akar villogni.
Odavagy a sütikért? Kedvenc ízeidet most alakbarát formában is élvezheted. Ráadásul csupa olyan hozzávalóból, amelyek a bőrödet is ragyogóvá teszik...
Kutatásokkal igazolták, hogy nem csak a tányér mérete, hanem a színe is befolyásolja, hogy mekkora adagokat szedünk és fogyasztunk el. értékes információk azoknak, akik szeretnének odafigyelni saját, vagy családtagjaik testsúlyára...
Várva várjuk a tavaszt, a napsütést, a virágokat, a friss szellőt... És amikor mindez végre megérkezik, bedugul az orrunk, fulladunk, viszket a szemünk, lecsökken az energiaszintünk... Mi történt? Hogyan kaphatnánk össze magunkat? ..
NeuroNews Kitörés a csendből... 2015.11.07 16:18:11
Az elmúlt években számos vegetatív állapotban lévő beteg esete gerjesztett publikus vitát arról, hogy ilyen helyzetben mi a beteg érdeke és vágya: az életben tartás vagy az eutanázia? A vitákat gyorsan el lehetne dönteni, ha az érintettek válaszolni tudnának az életbevágó…..