Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mutantleg

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a legszárazabb szürkekardigános politikai elemző is képes mosolyra fakadni annak láttán, hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszere milyen vehemensen próbálja az ellenzéket visszacsalni az alkotmányozási folyamatba. Tényleg csak az hiányzik, hogy a kormánypárti frakciók…..
mutantleg 2011.03.09 14:05:48
@kovi1970:
Jó ég.

"A fidesz azon választók körében érte el a 2/3-os arányt akik elmentek szavazni"
Igen. Azok körében kell.

"trükk"
Biztosíthatlak róla hogy az előző kormány után ide nem kellett semmiféle trükk.

"Ugyanis nem ismerek olyat a környezetemben akik rájuk szavaztak volna."
Szikla szilárdságú érveid súlya alatt magam is megroppanok.

"Na most szerintem ez a 2/3 sem hatalmazta fel a fideszt az alkotmányozgatásra"
De. Akár hiszed, akár nem. Benne van a mostaniban hogy 2/3-al lehet.
Igen, 2/3 azokból akik elmentek szavazni. (Nem is olyan bonyolult a világ, mi?)

Tulajdonképpen örülhetnél hogy nem a mszp-szdsz nyert megint,
még maradnak kicsit és a "nép" eljut oda hogy egy szép napon
az egész bandát megfőzi pálinkának. Argentínában eljutottak idáig.
(Na jó, ott csak utánuk mentek külföldre is és rájuk gyújtották
a kis víkendházat amit összekuporgattak a lopkodásból, de alapjában hasonló helyzet)
A KBK legutóbbi voksolásán a gyógyszer-konteó hajszálnyival bár, de az élen végzett. Miután kihirdettem a végeredményt, elővettem a jegyzeteimet és a bekönyvjelzőzött forrásokat (és persze konzultáltam Velük), rájöttem, hogy a témát egyetlen posztban bemutatni kábé olyan…..
mutantleg 2010.09.23 09:50:56
Útánanéztem kicsit most dolgoknak, és nemtom hogy csak nekem tűnik úgy hogy miután a mikroszkópok elmentek teljesen az elektron mikroszkóp irányába -- aminek a hátránya hogy élő dolgot nem lehet vele vizsgálni (www.gizmag.com/quantum-electron-microscope/13056/)
akkor ezek szerint az első és utolsó olyat amivel természetes környezetbe lehetett megnézni ezeket a dolgokat ez a Rife emberke csinálta? (www.rife.de/what_has_become_of_the_rife_microscope.html)

Avagy akkor azért nem találják a rák okát mert egyszerűen szarok a mai mikroszkópok és nem lehet eléggé bezoomolni? Nem semmi..

És mindenre amit kitalált még csak most kezdenek megint rájönni:
www.livescience.com/health/080205-virus-shattering.html
A hét cikke a San Francisco Weekly riportja, amit a Farmville-t és még több sikeres Facebook-játékot gyártó Zyngáról szól. Jó hosszú, de érdemes elolvasni, elég mocskos dolgok derülnek ki belőle. A Zynga 2007-ben indult és három év alatt az egyik legsikeresebb cég lett: egy…..
Már nem tudni, pontosan mikor kezdődött az egész, csak az, hogyan: a világ egyik – nem véletlenül – legismertebb filmkritkusa, Roger Ebert néhány írásában mintegy mellékesen megjegyezte, hogy a videojátékokat nem lehet művészetnek tekinteni. Ez eléggé bosszanthatta…..
IDDQD Ki legyen Kratos élőben? 2010.03.19 12:22:54
Mostanában a csapból is God of War 3 folyik, egyébként teljesen megérdemelten, a teljes görög mitológia felpofozása, kibelezése, és változatos módszerekkel darálthússá alakítása harmadszor is legalább olyan szórakoztetó, mint az első két alkalommal volt. A videogamer.com…..
Ausztráliában kötelezővé tették a kerékpárosoknak a sisakhordást. Egy nem kifejezetten prohelmetista holland, Piet de Jong, miközben a Sydney Macquarie Egyetem matematikai tanszékén tevékenykedett, magánszorgalomból gyártott egy modellszámítást, hogy igazolja gyanúját, a…..