Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Salvador

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Lopók között szegényember 2007.11.19 10:00:00
Talán a nagymamákhoz is eljutott a Nagy Warezrazzia híre. Megrohanták az ávósok a szerverszobákat, elhurcolták a jajveszékelő gépeket kihallgatásra. Az intézkedés nyomában, mint rendesen, ott hetvenkedett az ASVA, az Artisjus, meg a BSA. Mivel e szervezetek jobbára értelmetlenül…..
"A szakértői vélemény tartalmaz olyan elemeket, amelyek szerint a hölgy nem arról híres, amiről az angolkisasszonyok" – mondta egyebek mellett Magyar György péntek este a Klubrádió Kontra című, a Zsanett-sztoriról szóló műsorában. Az Index felvetésére – egy…..
Salvador 2007.06.05 02:47:09
rekontra, malacfül:

én pedig abban szeretnék az előttem szólókhoz csatlakozni, hogy az ártatlanság vélelme igenis mindenkit megillet. A rendőröket is, akármit állít Zsanett. És ez nem azt jelenti, hogy Zsanett hazudik, hanem azt hogy egyelőre SENKINEK sincs igaza, illetve nem tudjuk, hogy kinek van. Mielőtt nagyon belemegyünk a társadalmi felháborodásba, azért hoznék néhány példát:

1. Ha van halálbüntetés, Kaisert már felkötötték volna. Mert tévedtek az ügyében. Ez persze nem jelenti, hogy ártatlan, csak azt hogy konkrétan akkor nem volt bűnös (legalábbis egyelőre úgy tűnik)

2. TGM legutoljára akkor jogvédett, amikor Józsikát úgymond újfasiszták leszúrták a buszon. Enyhén más volt a valóság, és ez megint NEM azt jelenti, hogy ne lenne rasszizmus mo.-on nagyon is van... csak abban a konkrét ügyben nem ez játszott szerepet.

Szóval ezért kell minden bizonyítékot megvizsgálni.. mert a nagy felháborodással nem sokra megyünk, sőt pofára is eshetünk. Amíg az eljárásnak vége nincs addig nem tudunk biztosat.
És végezetül, de részben ismétlésképpen: ha a rendőrök ártatlanok, az sem jelenti, hogy nemi erőszak és nőkkel szembeni diszkrimináció nincs az országban. A konkrét esetet el kell választani társadalmi jelenségektől, szerintem. Ha pedig Zsanettnek van igaza, a rendőrök úgyis megkapják a büntetésüket (már csak azért is mert az ügyet felkapta a média - egyébként könnyű lenne eltussolni): ha bűnösök, elítélik őket. Ennél többet lehet kérni? Nem. Akkor meg miért nem lehet addig várni?
AZ APEH tájékoztatása szerint elszámolhatják a költségeiket az egyéni vállalkozóként bejelentkezett prostituáltak, írja a Népszabadság. A probléma csak az, hogy a szolgáltatásról számlát is kell adniuk. A Zugügyvéd mindig is elképedt az ilyen eszement ötletek hallatán.…..
w Tűzszínű pizsama 2007.03.14 06:30:00
Fölkúrtam a fejlécbe az árpádsávot, hujhuj. Nesztek. Gondolom, majd jön valami übermagyar, és elmeséli, miért nem való nekem. Addig is megpróbálom kitalálni. Nem fogok a nyilaskereszttel szarozni, jóhiszemű leszek. Nem azért lengetik, megmondták, és ezek becsületes…..
Salvador 2007.03.14 14:58:12
Nemrég mutatták nekem ezt a kis linket:

www.horogkereszt.com/m15bp.gif

Itt a piros-fehér pizsama, az SS-jelvény, a fogaskerék és a karlendítés egész jól elfér egymás mellet, egy horogkereszt.com elnevezésű oldalon, természetesen békés demonstráció avagy alkotmányozó nemzetgyűlés keretében. De bizonyíték az ugyan még mindig nincs rá, hogy a pizsamások nyilasok volnának... biztos ezt is valami komcsi rajzolta a Köztársaság tér alatti titkos bunkerekben, hogy rossz hírét keltse a' magyarnak.
w Ölni és élni hagyni 2007.02.23 05:00:00
Felszínre bucskázott a móri komplikációk nyomán a halálbüntetés-vita. Az ellene - illetve  visszaállítása ellen - érvelők most ugyemegmondtam arckifejezéssel jegyzik meg, hogy ha nem törölték volna el, akkor az ártatlan Kaiser már nem élne, pedig nem is ő volt. Árnyalja…..
w Rasszizmus és antifasizmus 2007.02.07 14:26:00
Hiába a szikár definíciók, a politizáló közbeszéd hajlamos a szavakat összevissza használni. Pim Fortuyn esetében például a rasszista kifejezést. Mivel Fortuyn többnyire az iszlámról általában mondott véleményt, megbélyegzett egy kisebbséget, ergó rasszista. Érdekes…..
comment:com Az igazi Pákó 2006.05.26 08:21:00
Mindannyian emlékszünk Fekete Pákó fényes szereplésére a Fábry-show-ban, amikor a nagy fekete farkáról beszélt, valamint arról, hogy minden nőt megdug. És volt a sztárboxos sztori is, amikor Pákó annyira belelovallta magát a bokszoló-szerepbe, hogy össze-vissza üzengetett…..
Drága olvasók, Könyvet olvasni fárasztó, zenét hallgatni idegesítő. Na de mi van akkor, ha Ön egy heverőn üldögél kínzó szexuális fantáziáinak tárgya mellett, aki egyszer csak talányos arccal azt mondja: „Csináld azt, amit Tutajos a szürkeharcsával!”…..
comment:com A hónap zsidózása 2006.05.16 13:03:00
Az utóbbi idők legélesebb zsidózását olvastuk tegnap, és még csak nem is Bencsik András beszélt idegenszívűekről a Demokrata beköszöntőjében, sőt nem is Lovas István számolt be a legújabb külföldi kutatásokról, amelyek szerint a Holokauszt csak egy véletlen, és…..
Salvador 2006.05.16 21:55:08
PIC és Leon!

PIC, ezt írod: "sajnos a zsidó nép fennmaradása érdekében rasszista és kirekesztő lett". Ez a dolgok leegyszerűsítése. Ad 1, olyat nem hallottál még, hogy azért hiúsult meg egy házasság, mert egy keresztény zsidót akart elvenni? Esetleg fehér romát, feketét? Másfelől olyanról pedig nem hallottál, hogy születnek vegyes házasságok is? Mert én sokról tudok. Én nem akarok azt mondani, hogy nincsenek kirekesztő, nacionalista zsidók, de melyik népben nincsenek ilyen elemek? Azt mondani, hogy egy nép teljes egészében "rasszista és kirekesztő lett", a dolgok feketén-fehéren értelmezése.
Ad2. "Ha falat építesz akkor bizony döntened kell, hogy melyik oldalon élsz." Hát ez már tényleg elég lol. Tudtommal eddig csak a zsidók köré építettek falat azok, akik ki akarták őket rekeszteni (a középkorban Európa-szerte csaknem mindenhol), nem önmagukat zárták el. Az élő példa: Magyarországon a zsidóságot a 19. században emancipálták, így olyan jogokat kaptak, mint hogy pl. városba költözhettek, ingatlant szerezhettek (1840). Ezután természetesen nemhogy nem "rekesztették ki magukat", hanem elkezdtek asszimilálódni a magyar lakossághoz.

Leon: Ha az állításodon nem változtatsz, akkor abban többek között az van benne, hogy az emberiség külön fajokra osztható. Ez tényszerűen nem igaz. Ezt az elméletet a nácik, valamint azok szokták hangoztatni, akiknek iskolázottsága -hogy úgy mondjam- hagy némi kívánnivalót maga után.
Emellett nyilvánvalóan azt is állítottad, hogy a zsidók "gazdasági szövetségeket" hoznak létre etnikai alapon. Ez viszont a szezon és a fazon keverése. Akkor lenne igaz az állítás, ha egy üzlet megkötésekor egy zsidó fél előnyben részesítené egy másik zsidó ajánlatát egy nem zsidó által adott jobb ajánlattal szemben. Erre azonban nincs bizonyíték, és nem is valószínű, hogy ilyen lenne. Bár hasonló természetesen elképzelhető: ezt protekcionizmusnak hívják, és pl. a 2 világháború között a kelet-közép-európai államok alkalmazták. Ugyanakkor egyfelöl jelenleg a szabad versenyes kapitalista gazdasági trend érvényesül a protekcionistával szemben, másfelől protekcionista gazdaságpolitikát tudtommal eddig csak államok alkalmaztak, egyes cégeknek nem is áll semmilyen érdekében, sőt ellenkezik azokkal.
Szóval azt hiszem, inkább zat szeretnéd (szeretnétek) kifejezésre juttatni, hogy véleményed szerint a zsidóság számaránya az üzleti vezető körökben és általában véve az értelmiségben a lakóhelyük népességében betöltött számarányuknál nagyobb. Ez igaz, viszont nem a sors kegyére vezethető vissza, hanem arra, hogy a zsidóság mindig is nagy hangsúlyt fektetett az oktatásra, például a Tórában is benne van, hogy ahol 10 zsidó él, ott iskolát kell létrehozniuk.. és ez már 5000 éve így van. Azon egyszerű oknál fogva sem lehettek békés parasztok, hogy a középkori Európában nem birtokolhattak földet, így aztán maradt az értelmiségi pálya, ahonnan nem tudták kiszorítani a magyarokat, mivel azok nem is voltak ott: a maradi magyar nemesek megvetették a "fináncokat", a tőkéseket. Ez a mentalitás természetesen a kiegyezésben időszakában megváltozott.
A legvégén megjegyezném, hogy ugyanez az értelmiségi felülreprezentáció a 19. századi magyarországi németekről is elmondható volt, holott természetesen ők sem etnikai alapon kötöttek üzleteket, szereztek pozíciókat.
Ha péntek, akkor Sorok között, és ha Hankiss & Tőkéczki, akkor az önfeledt nevetés szűk negyven perce várja a nézőt az egész heti megfeszített munka után. A legutóbbi adásban Cselovszki Zoltán, a Fidesz Új Budapest Központjának vezetője mutatta be hihetetlen…..
Salvador 2006.05.09 14:26:07
Sziasztok!

Én azt hiszem úgy látom, hogy a fideszesek nem igazán látják a vereségük valós okát. És igazság szerint a baloldaliak sem a győzelmükét.
Ugyanis szerintem arról van szó, hogy itt 16 éve volt egy eseménysor, amelynek során "az emberek" úgy döntöttek, hogy jogállamot és polgári demokráciát szeretnének, hogy egy köztársaság keretei között képzelik el a jövőjüket.
Mindebbe az egész értelmezési keretbe a Fidesz lépései és első sorban vezetőinek nyilatkozatai nem férnek bele. Pont. És itt most lehet azzal jönni, hogy az emeszempé, meg a diktatúra emberei, meg hogy "Horn Gyula fegyverrel rontott saját nemzetére" (lol), de a baloldalon akkor sem engedte meg magának egy politikus sem, hogy azt mondja, hogy "a köztársaság kiüresedett szó", hogy "a mindenkori hatalomnak korlátoznia kell az egyén mérhetetlen szabadságvágyát", hogy jogállam helyett kultúrállam kell, hogy a "köztársaság csak ruha a nemzet testén".
Itt aról van szó (mint ahogyan azt egyébként Tóta W. folyamatosan hangoztatja is), hogy Magyarországon 2006-ban nem lehet egy autoriter, klerikális, ködös víziót felajánlva választást nyerni, mert ez NEM alternatívája a felvilágosult polgári demokráciának akkor sem, ha hirdetői szentül meg vannak róla győződve, hogy ők "Isten ajándéka", de legalábbis a nemzet egyedüli elhivatott, felkent megmentői.
Bibó István azt írta, hogy a politikában nem lehet hazudni. És igaza volt. A politikában lehet hazugságokat mondani (erre van példa minden oldalról, ezeket szokták idézni), de hazugságokra, nem létező alapokra építkezni a politikában nem lehet. Amíg a Fidesz (vezetői, szimpatizánsai) nem látják be, hogy a mai politikai realitásokhoz kell igazodniuk, addig mindig veszíteni is fognak, és hiába próbálják majd meg ezt a másik csalásaira (nem volt), médiatúlsúlyára (ilyen meg nincs!), jobb mozgósítására (amelyet a Fidesz vezetői értek el a fent idézett mondatokkal), ez így is fog maradni.

Én 18 éves budai polgár(!) vagyok és őszintén szólva nem igazán értem hogy hogy tudnak elsiklani olyanok az autokrácia állandó megnyilvánulásai felett, akik diktatúrában nőttek fel. Nem pont ezt akartátok megváltoztatni?

Üdv,
Salvador