Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KVÚ

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szentendre-Szigetmonostor közötti kerékpáros híd elhelyezésének kérdése Az EuroVelo6 kerékpárút kapcsán két új híd fog épülni a Duna Szentendrei-Dunaágán. Az egyik Kisoroszinál, a másik Szigetmonostornál. Szigetmonostor Budapest határától autóval szárazföldön körülbelül 27 km-re található, mivel…..
A BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium Kör-Vas-Út tagozata szeretettel meghívja a blog olvasóit Vitézy Dávid, a BKK alapítója és egykori vezérigazgatója, a Közlekedési Múzeum jelenlegi főigazgatója, közlekedési szakértő mai előadására...
Kedves olvasóink! Az elmúlt fél évben különböző okokból elmaradtak a bejegyzéseink. Blogunk nem szűnt meg, hiszen rengeteg témáról szeretnénk még írni. Így természetesen az ígrt sorozatokra is sor fog kerülni. A továbbiakban igyekszünk heti egy bejegyzéssel jelentkezni. Így…..
A hivatalos Facebook-okdalra (facebook.com/varostervezes) felkerült a jelentkezési felület linkje. A jelentkezési határidő 2016. március 16. (szerda), 18.00 óra...
2016-ban immár 7. alkalommal rendezzük meg a Várostervezési Napok (VTN) című versenyünket. Jelmondatunk: Álmodj, Tervezz, Alkoss! A VTN különlegessége, hogy három kar szakkollégiuma közösen szervezi: az Építőmérnöki Kar mellett az Építészmérnöki Kar és a…..
A vs.hu a minap (január 30.) terjedelmes cikkben elemezte a Déli pályaudvar megszüntetésének ötletét. Inkei Bence újságíró alapos munkát végzett.Több oldalról megvilágítja a problémát, amelyet mi is elemeztünk...
 A Kör-Vas-Út néhány lelkes tagja egy szerda délután összeült, és áttekintette a BKK Társadalmi egyeztetésre bocsátott tervezetét a hálózati átalakításokkal kapcsolatban. Közel 9 oldalnyi észrevételünk született, ezt a nagyközönséggel is megosztjuk.  Fenntartjuk a…..
Kör-Vas-Út blog Szószedet 2015.12.30 16:31:35
 Az alábbi oldalon a legfontosabb kifejezések találhatók. Ezek általában közismertek, mégis, gyakran pontatlanul használják őket. Az egyes kifejezések után zárójelben, áthúzva megadjuk azokat a kifejezéseket is, amellyel gyakran összekeverik őket, de nem helyesek. A listát folyamatosan bővíteni…..
  Blogunk indulásakor elengedhetetlennek tartjuk, hogy röviden bemutatkozzunk, és leírjuk, mi a célunk a bloggal. Íme:   A Kör-Vas-Út a BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium tagozata. Tagjai olyan hallgatók, akik a közlekedésépítés iránt érdeklődnek. Ezt az…..
Kör-Vas-Út blog Indulás! 2015.12.30 16:31:20
Kedves látogatóink! Szeretettel köszöntünk benneteket a Kör-Vas-Út blog indulásakor! Az első napokra több bejegyzéssel is készülünk, alább olvasható egy kis beharangozó hozzájuk. Kör-Vas-Út blogról - bemutatkozó bejegyzésünk máris olvasható. Nemcsak magunkat, vagyis a…..