Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erkanada (törölt)

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő vagy teljesen megszokott (?) számlázási gyakorlatot detektált Bea a Diginél. Húgánál fél órára korlátozták az előfizetést, mert lassabban könyvelték le a befizetését, mint ahogy a robot korlátozta, cserébe felszámolták a 4000 forint visszakapcsolási…..
Naiv ügyfél családja révén került kapcsolatba egy nagysikerű termékbemutatós csapattal, akiktől édesapja 600 ezer forint értékben "nyert" különböző cuccokat. Így csak 370 ezer forintot kellett volna kifizetnie részletekben. Szerencsére 8 napon belül intézkedtek a termékek…..
A japánok úgy gondolták, Enikőből ezt hozzák ki. Cyberkislány lett belőle, a Huge magazin nem sajnálta a fémet a testéről és fejéről sem.Tsuyoshi Noguchi volt a stylist, már, ha mond bárkinek ez bármit is. Még a latex is előkerült. Katsuya Kamo pedig a haját és a sminkjét…..
erkanada (törölt) 2012.09.17 02:17:23
@bloggerman77: ha költö lenne akkor meg jambusokból állna... annyira nem jó a csaj. valószinûleg valakinek a fasza vége. ezt szokták mondani...
Szegény naiv ügyfél nem érti, miért került 51 fontba a kapunál a poggyásza a Wizzairnél, pedig csak a szolgáltatási díjakat kellett volna megnézni az első menüpontnál. Más kérdés, hogy amit a poggyász menü alatt talált a kizárólag a London-Katowice járatokon bevezetett…..
Ha igaz a Népszabadság értesülése, akkor a tisztán fideszes tagokból álló Médiatanácsnak sikerült egy újabb gödör aljára ásni a mércét. A Bíróságnak a Klubrádiót pártoló döntése ellenére kizárták e médiumot a frekvenciapályázatból, mert a pályázatuk formai hibás…..
Amikor Charlie Sheen bejelentette, hogy új sorozatba fog, ráadásul csökkentett bérért, amiből csak akkor szakít majd nagyot, ha siker lesz, és részesedést kap a bevételből, naszóval akkor eljátszottam a gondolattal, hogy mi van, ha az egész kurvázós-kokainozós-főnököt…..
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
A címhez nem sok mindent lehet hozzáfűzni, a Huffington Post szedte össze az év legkínosabb, legmeglepőbb, legerotikusabb dugásait. Szigorúan korhatáros tartalom persze.…..
Ennél hirtelen nem tudna a Homár lelkileg fájdalmasabb zaklatást kitalálni, mint amit az Erste huncut számítógépei és kezelőik kieszeltek. Naiv ügyfet 5 éve halott fia banknak leadott autója miatt zaklatja fantomtartozásokkal, ami odáig fajult, hogy KHR-listára…..
Több hete történt - nem írtam róla azonnal, vártam, hogy kiderüljenek részletek - hogy egy Rudy Eugene nevű ember az utcán meztelenül őrjöngött, és rátámadott egy Ronald Poppo nevű emberre, akinek egészen elképesztő módon lerágta a fél arcát. Poppo túlélte az esetet, de…..
Zuhair Murad 2012-es, csodálatos, meseszép ruhákból álló esküvői kollekcióját választottam erre a csúnya, borongós pénteki napra.  ..
erkanada (törölt) 2012.06.02 08:53:56
Szikrázó napsütés, felhőtlen kék ég, sziklás tengerpart, kristálytiszta víz, csodálatos táj és a legnépszerűbb magyar modell, Mihalik Enikő.A fotók a spanyol Harper's Bazaar júniusi számához készültek, amelynek címlapján is Enikő látható, igazi Barbie-babává retusálva…..
erkanada (törölt) 2012.06.02 08:52:24
Enikőről a spanyol Harper's Bazaar júniusi számában megjelent egy remek képsor, amin a magyar modell a Costa Brava-n, egy gyönyörű, sziklás tengerparti szakaszon pózol itt. Két kép azonban akkor lemaradt, ezekre - remélhetőleg sokak örömére - most bukkantam rá. Mivel azonban a…..
Kisebb fejetlenséget észlelt Ned Stark az Apród.hu rendszerében. Ismerőse a "moderator@aprod.hu" címről kapott a hatékony hirdetésfeladásról baráti hangvételű szakmai tanácsot ittas állapotban. Az egyik ismerősöm felrakott egy hirdetést az aprod.hu nevű apróhirdetéses…..
Az m1 műsorvezetőjének igazán kemény napja volt ma. Először Orbán Viktort, Áder Jánost és Kövér Lászlót, na meg a díjazottakat konferálta fel a Corvin-lánc átadási ünnepségén. Aztán hoszteszből rögvest riporterré változott és meginterjúvolta Orbán Viktort. Majd az…..
erkanada (törölt) 2012.05.31 01:19:20
Hotbabes Szavazás eredménye 2012.05.21 19:00:53
A hétvégén feltett szavazásra érkezett válaszokat láthatjátok.    Érdekes,hogy négyen azt válaszolták,hogy voltak,de nem vallják be!A szavazók nagy többsége még nem volt hivatásos hölgynél...Nekik ajánlom ezt a hölgyet.Andrea adatlapja..
erkanada (törölt) 2012.05.22 01:04:15
Nem akartam azokról a méltatlan, lealacsonyító és a legsötétebb ork szellemiségről árulkodó vádakról szót ejteni itt a blogon, amelyekkel a ballib médiahorda beiktatása óta folyamatos ostrom alatt tartja a nemzet egységét megtestesítő köztársasági elnököt. Azt gondoltam,…..
Subba Subba Art: 3D 2011.11.04 14:14:00
erkanada (törölt) 2011.11.05 16:13:33
Kata egy egészen különleges emailgyűjtő-projektet leplezett le a Kupon Világ oldalán. Nagy erőkkel hirdetik Facebookon a magassarkú cipőiket, amiből még 1 pár sem volt soha az oldal kínálatában. De ahhoz, hogy ez kiderüljön, egy emailt kell megadni (vagy, aki hatékonyan…..
Tamásék nem készültek még fel a közösségi tévézésre, mert megbotránkoztak azon, hogy a leggyakrabban keresett kifejezések közül csak a Youtube tudta lenyomni a "szex-pina-3d szex" trióját. Még szebb, hogy mindez 3 kattintással elérhető, tehát a gyerekeknek sem nehéz…..
erkanada (törölt) 2011.10.28 01:03:09
Én tényleg nem értem, hogy miért ez a hír napok óta. Most egy kicsit vonatkoztassunk el az aktuálpolitikától, és attól, hogy a mindenkori ellenzéki szempontból annál jobb, minél rosszabb az ország helyzete. Ennél sajnos most sokkal komolyabb a helyzet. Nézzük madártávlatból…..
Már tudhatnak valamit, amit mi még nem, mert alapból 240 forintos árfolyamon váltják az eurót a Mekiben. Ennél csak az jobb, hogy egyáltalán nem tudnak visszaadni, azaz az 1,04 eurós szendvincs 2 euróba kerül:Azzal az érdekességgel kapcsolatban írok, hogy a MC Donald's …..
erkanada (törölt) 2011.09.13 00:58:55
@Pszt!: Egyenlore/egyelore. Nezz utana! Egyebkent bac papucs volt rajta? Csoda hogy beengedtek!