Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KAWAszaki

0 bejegyzést írt és 449 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gumiégetést már sokat láttunk, autóval és motorral egyaránt. A megfelelő körökben nagy sikere van ezeknek a mutatványoknak, de megdöbbenést már aligha okoznak. A Cosentino Engineering és a Christini AWD közös projektjéből született videó azonban tényleg nem mindennapi. Ezt ne…..
Ott ültünk a tévé előtt, majszoltuk a cseresznyét, amit nagypapám fájáról szedtünk. Izgatottak voltunk, hisz alig vártuk, hogy kezdődjön a Tenkes kapitánya. A germersdorfi cseresznye édes volt, Eke Máté nyelve csípős, kardja hegyes, kalandjai pedig felejthetetlenek. Tudod, Taki…..
Azt hittem, hogy nincs attól lejjebb, amikor valakinek a halálhírével szórakoznak és akarnak újabb, Kínában gyártott, fölösleges hulladékot eladni. Legutóbb Árpád húzta fel magát - teljes joggal - egy hasonló levélen. De van lejjebb, most esett be a privát fiókomba (nem…..
Naiv ügyfél halmozottan speciális gyereknapi meglepetésben részesült, amikor mozgáskorlátozott gyermekét kitiltották az Oxygen Wellness játszóházából, miután apukája megreklamálta, hogy a többi gyerekkel szemben miért csak feleannyi időt maradhat bent. Az első vérlázító…..
KAWAszaki 2013.05.29 13:49:18
...akkor kezdődik csak igazán! A Fospisztoly-projekt olyan nekünk Bandival, mint a késleltetett orgazmus. Eddig ment a motoszka a takaró alatt, de már ideje durrantani egy nagyot. Néhanapján ugyan szivárogtattunk pár fotót a Facebook-oldalunkon, ez leginkább azokban tartotta a reményt,…..
Közel 300 autóst bírságoltak meg behallucinált traffipax-eredményekkel 2 évvel ezelőtt, és az ombudsmannak kellett vizsgálatot indítania, hogy egyáltalán foglalkozzon vele a rendőrség. Belső vizsgálatról ugye szó sincs, a megkárosított autósok a Totalcar szerint a büntetésük…..
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Nem, még nincs kész. Nem is megy a motor, hol élsz? Hogy kereke van-e? Dehogy, még bakon áll. Az ülések? Benne vannak, de csak a hátsók, ugyanúgy, ahogy már vagy december óta. Utoljára 2012 végén írtam a kocsiról, az több mint két hónapja volt. Mi történt közben?…..
TComment Hallod? Meghalt anyád! 2013.02.20 06:00:00
Nem eltaposni kell azt, aki e levelet írta. Pedig nem ez a megoldás: a saját mocskos trükkjével kell megkínozni. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
KAWAszaki 2013.02.20 16:06:22
Jajj,de csúnya! Ukrán tél 2013.02.05 15:58:53
Tartogat meglepetéseket néha a zord keleti időjárás is. Itt-ott havazik, lefagy az út, néha pedig fel-felbukkan pl. egy ilyen Samara is. Éndzsölájz. Gyanús, hogy elölről lekerült a hótoló, nem akar munkát vállalni. Hátul azért a turbinák még megvannak. Felszállásra…..
Ilyenre még nem volt példa a blog életében, de ilyen magas labdát kihagyni szinte vétek. Történetesen facebook oldalunkon az egyik kép alá kommentelt egy "rajongó": Kedves olvasó, van autóm. Különb, mint a Te Calibrád. A lökhárító tökéletes illesztése feltette…..
Vagy mi is ez. Fénykorában 2-es Polo volt. ..
Igen, mégsem vagyok teljesen hülye, nem képzelgek letűnt korok gépeiről. Pár hónapja a sörözőben szóba kerültek a szörnyűséges kétütemű versenymotorok, akkor próbáltam elmagyarázni a srácoknak, hogy olvastam valami régi angol dögről, amit a világverő német versenymotorok…..
Jajj,de csúnya! A régi jó dolgok 2012.11.09 11:08:22
Csonti megint alkotott. Ezúttal még olyan autó is párosul hozzá, ami ugyan volt már nálunk, de egy pár apró változáson átment azóta. OMG, LOL, WTF. AZ ÖSSZES ELCSESZETT NETES LEESETT AZ ÁLLAM RÖVIDÍTÉS ESZEDBE JUT, HA BEÜLSZ EBBE- EBBE- EBBE A SZAVAK SINCSENEK RÁ, MILYEN…..
Belgiumban is szeretnek tuningolni. Tudnak ilyet is, olyat is. Ez inkább ilyen lett. Amolyan ralis figura akarna lenni. A felni még tetszik is. Azt a szárnyat felapplikálni nem lehetett kis munka. Egy kicsit sorjás még. Ne felejtsétek, tart még a játékunk, holnap éjfélig…..
Ismét egy jó nagy magyar autóáradat következik. Ebben a posztban csak és kizárólag itthoni autók szerepelnek, amelyeket Tőletek kaptam. Sokan vannak, ne is húzzuk az időt, itt vannak mind. Kezdésként egy autó onnan, ahonnan a szörny A4 is származik. Chrysler…..
A tegnap reggeli beltér posztunk autója következik, ezúttal kívülről is megcsodálhatjuk, de ez még mind semmi.. Tükör, küszöb, lökös, éndzsölájsz. Hullámok, és valami festmény.. Nézzük meg közelebbről! Micsoda néni lett odapingálva! (popszegecs a…..
KAWAszaki 2012.10.06 15:40:09
@accelerator: hiába a sok delfing, meg természetközeli kertitörpe, attól még a verda veszélyes hulladék.
Belsőség Megint asztalon a motor 2012.10.06 08:02:50
Már egész összeállt a tuning motor a Bogárban, erősnek is éreztem, mentem is vele néhány ezer kilométert, amikor az egyik olajcserénél az olajleeresztő mágnesén fura fém darabokat találtam. Három szeleptőkén már elindult a kopás Elég jól ismerem a motort belülről, ha…..
Reggelire egy Peugeot következik, ami annyira durva, hogy még a tegnap kimaradt posztokat is pótolja ezerrel. A spanyolok ha tuningolnak, szeretnek átesni a ló túloldalára. Ennyi műanyagból egy komplett játékosztályt lehetne legyártani. Hatszázcolos felni, 445/-15-ös gumival.…..
Ismét elő kellett vegyem a sorozatunkat, ugyanis ezt az autót csak ide lehet besorolni, sehova máshova. Tudom, hogy ez most még egy nagy gitthalmaz, de ebből szép sehogy sem sülhet ki. Pláne, hogy ez egy Peugeot 205-ös volt. Valamikor. Ráadásul Cabrió is. Igen, tudom, a felni…..
Belsőség Amikor az autó kuka 2012.09.08 11:50:33
Az ötezer lakosú rajna-pfalzi Hermeskeilben tartották a kukavilágbajnokságot. A verseny a hagyományos láda/szappantartó-autók összecsapásához hasonló, azonban számos eltérést találunk a szigorú szabályzatban. 1. Kizárólag eredeti, kétkerekű műanyag szeméttároló edényt…..
KAWAszaki 2012.09.09 17:23:50
@palinkasa: Olyan van, hogy "krokodil" emelő, de az a garázsiparban használatos mobil gépkocsi-emelő. Nálatok elkeresztelték a "békát". :)
Méregdrága, modern technológiát szinte kötelezően illik ócsárolni. De vajon tényleg vacak, vagy csak szimplán elérhetetlen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
KAWAszaki 2012.09.07 14:28:29
@ommm: Mivel feladva a labda: szeretnék feliratkozni a repülőnap-posztot kérők sorába.
Jajj,de csúnya! Gyilok from DDR 2012.09.07 10:44:49
Az egyik cseh júzer úgy gondolta, kicsit változtat a kelet-német retteneten, a Trabanton, és kusztomizálja. Sikerült. Már a kezdés érdekesre sikeredett. Többnek akar látszani, mint ami. Hirtelen, mintha jól állna neki. Aztán rájövünk, hogy nem. Kimaradt egy "h" betű...
Ha a Transformers című filmet említem, valószínűleg senkinek nem mondok újat. Az Autobotok és az Álcák harca egy kifogyhatatlan energiaforrásért már-már klasszikus magasságokba emelkedik. Ezt lovagolta meg az egyik orosz bajtárs, aki egy japán belpiacra szánt Toyota Mark II-est…..
KAWAszaki 2012.09.06 19:13:34