Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Truckdriver

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat járok-kelek a városban, és sajnos tapasztalom, hogy az emberek többsége nem csak vezetni nem tud normálisan, de a parkolás sem megy nekik zökkenőmentesen.. Erről sokszor nem az autós tehet, mert rengetegszer állnak rá a másikra a helyhiány miatt az emberek, és persze hogy az ilyen szituációk…..
Truckdriver 2017.10.10 14:56:30
@Tweed: Nekem színre fújt lökhárítóm van és nem akarok együtt élni a sérülésekkel. Kint az utcán az igénytelen sofőr múltkor is nekem nyomta a rendszámtábla tartóját és egy körömnyi helyen látszik is a helye. Rohadjon meg!
A bevándorlókkal való folyamatos küzdelem nem új keletű azok számára, akik régóta járják a Benelux-államokat és Angliát. Tény, hogy az utóbbi hónapokban tapasztalt áradat csak rontott az eddigi helyzeten. A francia hatóságok hosszú évek óta nem kezelik a problémát. A…..
  A gépjárművezetők fiatalabb generációja már inkább a külföldi munkavállalás mellett dönt, hiszen ki ne szeretne pár év alatt meggazdagodni. Nagyon sok friss jogosítvánnyal rendelkező számára a külföldi munkavállalás a megoldás a gyors pénzkereseti lehetőség kihasználására. Azonban ne felejtsük…..
Ha valaki Kamionossá akar válni, érdemes alaposan végiggondolnia és felkészülten várnia azokat a helyzeteket, amikbe külföldön kerülhet. Indulás előtt természetesen van egy várható hazaérkezési, vagyis egy előre tervezett kint tartózkodási időtartam, amire előzetesen felkészülsz, de soha ne feledd,…..
Jó ha tudod, hogy a nagybetűs Kamionossá váláshoz vezető út nincsen kikövezve. Sok hibát fogsz elkövetni, ugyanakkor ha tanulsz mások hibáiból csökkentheted a károkra feleslegesen kifizetett összegeket. Te is jobban jársz, hiszen ha minimális károkozással dolgozol, jobban…..
A Kamionossá váláshoz vezető út első lépése a szakma iránti elhivatottság, mert ha valakiből ez hiányzik, soha nem válik belőle igazi Kamionos. Én már kiskoromban autókkal és kamionokkal játszottam és ez irányú érdeklődésem az évek során töretlenül meg is maradt. Az ABC…..
Ha valahol meghalljuk azt a szót, hogy kamionsofőr, teljesen nyilvánvalóan egy pocakos, szakállas ember ugrik be elsőre. Kamionosnak lenni kaland, életforma és kihívás. Minden nap más és más kihívásokkal kerülsz szembe, azonban a rutinosak úgy űzik a szakmát, mintha PET palackot…..