Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garage

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután a napokban egy baráti oldalon 28 alkalommal használták, már utánanéztünk, mi a falhoz kent mákos nokedli ez. Sajnos továbbra is értetlenkedünk. Maga a szó olyan időkben volt utoljára - akkor is szűk körben - használva, hogy az amúgy vagy 40 éve elavult nyelvészeti…..
A nagyvállalatok elképesztő összegeket költenek arra, hogy hatékonyabbá tegyék a működésüket. Folyamatokat optimalizálnak papíron, lean-elnek orrvérzésig, bottleneck-eket keresnek (szűk keresztmetszet, tudjátok, ahol áll a munka), aztán átszerveznek, decentralizálnak,…..
  Folytassuk az "idézet a reggeli kávéhoz" sorozatunkat?..
        A Magyarországi Református Egyház Zsinata Elnökségének közleménye ifj. Hegedűs Lóránt szerepvállalásáról a Horthy-szobor avatásában, 2013. november 3...
Barangolások a múltban. Képek az internet rejtett zugaiból. Merre járunk? Tippeket a kommentekbe kérünk, megfejtés majd ugyanott.....
Ágnesék négyen akartak beköltözni egy 2 fős szobába, ami elől határozottan elzárkózott a szálloda Silver Apartman Club Hotel, bár a gyereknek nem kértek pótágyat se. Mert amúgy az oldaluk szerint 3300 forint egy pótágy, 6 éves korú gyerekig meg csak a fele: Egy üdülési jog…..
„Egész Dél-Amerika latin, nekünk sem szabad elmaradnunk mögöttük” - indokolta az oktatási államtitkár, hogy miért latint és nem angolt kell tanulni a nyolcosztályos gimnáziumokban. „Főként a hátrányos helyzetű gyerekek példaképe lehet Antonio Banderas és Jennifer Lopez.…..
A Microsoftot okolja Matolcsy György a költségvetési hiányért, mivel az Excelben nem egyértelmű szerinte a képlet lehúzása. „Szerintem egyáltalán nem logikus hogyha lehúzom az =A1*B1 függvényt, akkor nem B1-gyell szorozza meg a további sorokat is. A $B$1 jelölésre Rogán…..
garage 2012.09.11 10:31:46
Úgy tűnik, kicsit fellélegezhetnek azok, akik nem szeretik Bajnai Gordont - a volt miniszterelnök ugyanis Gyurcsány legújabb buliján fog fellépni, többek között Szigetvári Viktor, Németh Péter (Népszava) és Kónya Péter (volt szakszervezeti vezető) társaságában. A Demokratikus…..
Sokféle listát láttunk már a világ legjobb állásairól. Többnyire persze olyanokat, amelyek a hétköznapi halandók számára elérhetetlen pozíciókat mutatnak be, mint például a főállású luxus nyaralóé, a hivatásos örökösé, vagy a milliárdos nagyhatalmú üzletemberé.…..
garage 2012.04.26 11:18:22
Itt az eredeti cikk, ha mar a blogiro nem jelolte meg a pontos forrasat:
money.usnews.com/money/careers/articles/2012/02/27/the-best-jobs-of-2012
Ebbol sem derul ki, mi a kulonbseg a programozo es a fejleszto kozott. Amugy az eredeti cikkiro sem vegezhetett tul alapos munkat, pl. a fizeteseknel neha nagyon fura szamokat ad meg, pl:
9. programozo: $40,820-$114,180
2. szoftverfejleszto: $54,360-$87,790
Most akkor melyik is a jobb es hol van az a csillagos eg?
Erdekes a 3. hely is a 20-40 kozotti fizetessel.
garage 2012.04.26 20:17:53
@Boston2: nem tudom, az eredeti cikkből nem derül ki, azt sejtem, hogy éves pénz.
OFF
A két kollégádnak hívd fel a figyelmét arra, hogy a felmondási idő felében fel kell menteni a munkavállalót a munkavégzés alól, tehát max, a másik felére adhatják ki nekik a szabit. Legalábbis tavaly még így volt, lehet, hogy az új mtv szerint már nem.
Régebben nekem is összegyűlt néhány büntetésem, ami abszolút vitatható lett volna. Mégsem vállaltam a hosszú pereskedést, hiszen már akkor is tudni lehetett, a bíróságok minden bizonyíték nélkül simán a parkolási társulások javára döntöttek, az autós pedig az eredetihez…..
garage 2012.03.26 17:47:57
@Reggie: köszi! így már ismerősebb a történet :)
56 milliárd forintnyi támogatás befagyasztása mellett egyéb súlyos szankciókkal is fenyeget Brüsszel. Az Európai Unió több szankciót is kilátásba helyezett Magyarország ellen, amelyek közül csak az egyik a több mint 50 milliárd forintos büntetés. Az olaszok például azt…..
Az esetről egy DTK által SP LP CD-jének DVD-mellékletére IRL készített interjúban beszélt a HVCS. "Éppen BFF-jeimmel, az AFC-vel, a BNF-fel és MM-mel néztük az RTL-en HD-ben az FTC-PSG-t a VIP-ben, egy nagy LCD-n, amikor megtámadott egy WAG." - mesélte a PPP-konstrukció…..
garage 2012.01.20 15:35:59
WAGs: wifes and girlfriends (en.wikipedia.org/wiki/WAGs)
RSVP: kérjük válaszolni (en.wikipedia.org/wiki/RSVP_(invitations) )
TL;DR: too long don' read

a többi már volt.

DTK valaki?
A magas benzinár miatt egyre inkább luxustermékké válik a benzin, így a nagy divatcégek is beszállnak a forgalmazásba. Kígyóbőr borítású tankoló pisztoly, arany kútfejek és carrarai márvány burkolat várja azokat az autósokat, akik behajtanak Budapest első butik…..
 A kezében egy pozitív terhességi tesztet tartó, kétségbeesett, fiatal Szűz Máriát ábrázoló plakátot az aucklandi St. Matthews in the City anglikán templom előtt, a város egyik legforgalmasabb kereszteződésében állították fel az egyház megbízásából. A reneszánsz…..
garage 2011.12.18 16:11:20
@Sátán meg a Jocó: a plakátot az anglikán egyház megbízásából állították fel. Hogy jön ide a purim?
garage 2011.12.18 16:34:58
@becsoccsent: legalább elérte a plakát a célját, elindult a párbeszéd :)
Otthonában látogattuk meg a kormány által rendelt, történelmi témájú festmények egyik készítőjét. Mint ismeretes, az első és második világháború, a Tanácsköztársaság, Trianon, a Holokauszt és 1956 tablóképei még készülnek, mi azonban exkluzív betekintést…..
Tüntetést szervezett holnap délután 5 órára a Pilvax kávéházhoz a szervezet. "Elég volt abból, hogy minden tehetséges magyar külföldre menekül" - szól sajtóközleményük. Alexandra Diamond a minap jelentette be, hogy Norvégiába távozik, ugyanis elege van a magyar…..
garage 2011.10.27 17:39:07
@Lendvai Ildi néni: szerintem keress rá te is, szóban nem lehet visszaadni az élményt. hogy még valakit idézzek: fasza, nagyon fasza...
A Terrorelhárító Központ (TEK) X. kerületi telephelyén maga Brad Pitt személyesen tesztelte le azokat a fegyvereket, amik az ő filmjének forgatására érkeztek Magyarországra."A faszt nincs ez hatástalanítva" - kommentálta a színész azt a vádat, hogy a fegyverek még…..
Nemzetközi meglepetésre kiderült: egy elgépelés miatt rosszul hozták nyilvánosságra a 2011-es irodalmi Nobel-díj nyertesének nevét.   A Svéd Akadémia levélben kért elnézést az érintettektől és a közvéleménytől, majd bejelentette: a díjat valójában a svéd Thomas…..
garage 2011.10.07 12:36:41
Bár a menedzserszerződése 2012. februárig köti az Index volt főszerkesztőjét, ő „ezt leszarva” már októberben kezd a HírCsárdánál. Uj szerint a mai magyar átpolitizált médiavilágban egyetlen orgánum maradt, ahol teljesen függetlenül dolgozhat, ihat, és…..
garage 2011.09.14 14:34:20
@Aszongyaja Zanyósom: inkább ez a függőség, mint a politikai :)
Bujkálása közben sikerült meggyőznünk az elüldözött líbiai vezetőt, aki egy kellemes hangulatú félórát töltött el a HírCsárda csetszobájában. Először olvasható az eredeti válasz, alatta pedig a fordítás.Hogy telnek mostanában a napjai? Egész nap bujkál? Vagy néha…..
A KDNP nyomására munkavállaló-barátabbá válhat az új Munka-törvénykönyve, csak indokolt esetben lehet kínozni a kismamákat és csak középvezetői szintnél magasabb beosztásban jár az első éjszaka joga. „Voltak eltúlzott passzusok a tervezetben, de reméljük,…..
garage 2011.08.10 14:12:00
@peetmaster: a hírcsárda sajnos megint lemaradt egy lépéssel a valóság mögött...
Péter egy mikrotévét szeretett volna venni potom 30 ezer forintért az Extreme Digitálnál. Amikor kiderült, hogy az sajnos épp elfogyott, a robotok készségesen felajánlottak neki 5% kedvezménnyel 3 másik, szintén hármassal kezdődő áru készüléket:Az alábbi, 10* -es árú…..
Subba Facebook: 100% SEXY! 2011.08.04 12:48:44
Öröm, hogy ennyire szexi politikusok vezetik az országot, mint Földi László, Cegléd fideszes polgármestere!..
Fotóriporterünk egy teljesen átlagos munkanapjára kísérhette el a főpolgármestert, aki egy új arcát mutatja most meg. István, a várospolitikus, a zenész, az ember, képekben. Meglepő módon a napot egy budapesti próbateremben kezdtük, ahol István minden reggel több órát…..
garage 2011.08.04 09:04:27
@Szkander bég: a lényeg, hogy utána kap(unk) cukrot