Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Seed Elek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Stephen Colbert elég régóta ismert név a showbizniszben, szóval nagyon nem lehet már mivel meglepni. Ez sajnos téves hozzáállás, mert a 70 éves Helen Mirrennek rendesen sikerült meglepnie a Late Night Show-ban. Az egy dolog, hogy Mirren ennyi idősen is remekül is néz ki, de az már egészen más szint,…..
Seed Elek 2016.03.11 12:09:28
@szbszig: Tényleg, ez annyira életszerű...Azért ennyire nem humortalanok az emberek. Elég valószínű, hogy más, nők által vezetett talkshow-kban volt már erre, vagy hasonlóra példa. Az ilyen jellegű nyavalygás semmivel sem jobb a radikális feministák acsarkodásánál.
Nem, nincs képregény, nem égetjük ki a formátumot azzal, hogy feleslegesen elsütjük, évadonként max. kétszer lesz, és hol van még a vége a műsornak. Jó, már csak két adás van, és érezhetően nőtt a tét meg a feszültség is a versenyzők között, mert mondjon nekem bármit…..
Őszintén szólva soha nem értettem, mi a nagy pláne ebben a sorozatban, a kultstátuszt meg pláne nem tudtam magamnak megmagyarázni, de biztos velem van a baj, mert a Doctor Who meglehetősen népszerű az egész világon. Utoljára én akkor tudtam végignézni egy epizódot belőle, amikor…..
A 90 perces különkiadás a The Abominable Bride címet kapta, és semmi kapcsolódási pontja nincsen a 3. vagy a soron következő 4. évad történéseihez. A negyedik évad forgatása valamikor tavasszal kezdődik, 2016 vége, 2017 eleje előtt ne várjunk újabb epizódokat. Mindez annak…..
Seed Elek 2015.10.26 19:38:32
@Before: Nem olyan kevés az az évi három rész, ha belegondolsz. Minden rész filmhosszúságú, szóval 3 filmnyi munka jön még hozzá az egyéb munkáikhoz.
Egyébként azt csicsergik a madarak, hogy egyes országokban moziban is be fogják mutatni a különkiadást, talán reménykedhetünk, hogy itthon is megnézhetjük majd...álmodozni mindenesetre szabad :)