Regisztráció Blogot indítok
Adatok
János Lipcsei

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnék megkérni egy olyan Fideszre szavazó akárkit a magát nem egy tál gulyásért és kétezer forintért eladó fajtából, hanem abból a migránstól rettegő, Mészáros Lőrincet zseninek tartó, egészségügyi, oktatási helyzettel elégedett, Soros György által nem fizetett, Orbán Viktort mindenre…..
Az eltévedt demokrata #MeToo 2017.11.06 14:00:00
Az eltévedt demokrata is foglalkozik a zaklatási ügyekkel, hisz a demokrata is csak ember, s mint ilyet mélységesen felzaklatták a Harvey Weinstein hollywoodi producer ügye nyomán kipattanó amerikai és magyar zaklatási botrányok.       De mit tekinthetünk szexuális zaklatásnak? Steril…..
János Lipcsei 2017.11.18 18:11:47
Nem értem én ezt a most tomboló irányzatot . Óriási vehemenciával arra akarják egymást kényszeríteni emberek hogy hazudjanak egymásnak. Senki nem agitál arra hogy ne szóljak bele a másik ember dolgaiba , e helyett arra agitálnak hogy kommunikáljunk de ne igazán . Semmi kifogásom nincs ha valaki azt mondja , hogy " Tudod e , mit dobolnak Rakamazon ? "
( mint tudjuk , a válasz : Mindenki törődjön az anyja picsájával . "
Tudom hogy ez így durván hangzik, de igaz . Mi lesz ha erőszakkal megtagadtatnak velünk minden hagyományosan pozitív életelvet : hogy "légy hű magadhoz" , "ne engedj az igazadból" , " ne hazudj " , olyanokat is beleértve hogy "ne csinálj magadról festett képet" , "Istennek nevét hiába szádra ne vegyed" . Ez mind tilalmas lehet ha valaki kijelenti hogy ez márpedig őt felháborítja . A megoldás az hogy ne szóljunk bele senki más magánügyeibe. De akkor is megoldhatatlan zaklatás lesz ha szerelmes vagyok valakibe és kitartóan ostromlom hogy legyen a feleségem , ő pedig kitartóan nemet mond. Ezt még tovább súlyosbítja az a beidegződés, ami dédanyáink óta eltörölhetetlenül jelen van ; hogy a nő értékét v. megbecsültségét növeli ha "nem adja olcsón magát". Emiatt alakult ki szinte minden igazi férfiban az a tudat hogy aki nem nyomul , az szűzen fog meghalni . Persze , sok fiús nevű illetőtől olvastam már az interneten hogy milyen baj hogy ilyen bunkó férfiak vannak, de ezek a fiús nevűek nem férfiak , hanem valamelyik sokadik nemet képviselik . Félreértés ne essék , elítélem ha bárki kezet emel másokra , de az olyan ajánlat pl. hogy "megkapja az állást ha kedves lesz hozzám" az nem erőszak , se nem visszaélés hanem egyszerű egyezség , akinek nem tetszik az ne fogadja el .
Magyar Opera Opera Linuxra 2014.12.03 18:06:54
A 26-os verzióval Az Opera végre visszatért a Linux világába. Vagy mégsem? Nem teljesen. Ubuntu Jelenleg az Opera hivatalosan csak az Ubuntut és az Ubuntu alapú rendszereket támogatja. A jövőben ez változhat. Ennek ellenére az új Opera több disztribúcióra is elérhető, mivel a…..
János Lipcsei 2017.08.22 01:31:35
@sBc: Ezeket a beállításokat végig próbáltam , és nem csak ezen a lapon . Máshova sem léptet be . Végül meguntam és feltettem a Vivaldi böngészőt . Eddig tetszik és tud mindent .
Köszönöm a segítséget !
János Lipcsei 2017.08.22 01:33:14
@Nekomajin: Az Adblock beállításokat végig próbáltam , és nem csak ezen a lapon . Máshova sem léptet be . Végül meguntam és feltettem a Vivaldi böngészőt . Eddig tetszik és tud mindent .
Köszönöm a segítséget !
Az obligát migráncsozás, bevándorlózás, sorosozás mellett két fontos dolgot is kimondott ma az állami rádióban...
János Lipcsei 2017.07.09 01:18:59
@a nagy hohoohooo: Szerencsére múzeumban megvannak még a korabeli újságok , amik leközölték Kossuth Lajos parlamenti beszédét ; címe : " A Tótországi problémákról " . Ebből kiderül a problémákon kívül az is hogy Tótország fővárosa Ljubljana volt . Ennyit Szlovákiáról .
Az egyetemen volt egy tanárom aki újságcikket írt arról amit nem nagyon értett : hogy a szlovákokat minden háború után kitelepítették Magyarországról , mégis már megint lassan többségbe kerülnek az északi megyékben . Ha olyan rossz nekik itt , akkor miért nem olvadnak be , és miért szivárognak mindig vissza ? Ezt persze nem nekik szántam , csak Önnek !
Reggel hat. Sötét van. Hideg. És köd. A fagyott homokon egy kisgyerek teker egy régi, fényét vesztett Fecske kerékpárral. Néha megcsúszik a keréknyomokban megfagyott jégen. Ilyenkor különösebb indulat nélkül annyit mond: „A kurva anyádat”, esetleg ha majdnem elesik még hozzáteszi: „Az isten bassza…..
János Lipcsei 2016.12.10 23:57:01
@a nemzet fogatlan provokátora: Nem gondolod hogy ugyanezt elmondhatja az olasz - szlovén - angol stb. tanuló is ? Csak éppen nekik nincs ilyen szar eredményük !
Azt nyilatkozta Varga Mihály gazdasági miniszter, hogy az utóbbi hat évben majd 10 százalékkal nőtt a nyugdíjak reálértéke, vagyis semmi okuk sincs a panaszra az időseknek. A Fidesz-kormány nem elvett tőlük (tessék ez alatt a Bajnai-kormány visszavont 13. havi nyugdíjat érteni),…..
Bólogató János október másodikára írta ki a kvótás népszavazást. Napnál világosabb, hogy a Fidesz a menekültellenes uszításban találta meg az utolsó lehetőséget, hogy túlélje azokat a korrupciós botrányokat (Rogántól Andy Vajnáig, az Orbán-kastélyoktól a Matolcsy-alapítványokig), amelyekbe minden…..
Hatalmas pofont kevertek le a választók az MSZP-nek: 9 százalékot kapott a jelöltjük Dunaújvárosban. A szocialisták ocsmányul felrúgták az ellenzéki megállapodást: külön embert indítottak a DK-val szemben, pedig ebben a körzetben a DK joga lett volna adni a közös jelöltet. Újpesten és…..
János Lipcsei 2016.07.02 13:28:11
@lavór: Ezt az ötletet már a fidesz kilőtte . Nézd meg a vidéki Magyarország polgármestereit , pár nagy város kivételével mind függetlenként indult , aztán a tetteikből kiderült hogy simán fideszesek .
A diósgyőri vár és a miskolci belváros után másféle látnivalókat szeretnék bemutatni: a vasgyár köré épített kolóniát. Már többször említettem, hogy imádom a téglaborítású épületeket, és itt bizony ez az uralkodó építési mód: Rokona ez a telep…..