Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felhasználó18

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három óra 45 perc. Az előre jelzett műsoridő volt az első jele annak, hogy az X-Faktor első élő adásával nem kéne foglalkozni. Ez öt sorozatepizód zsinórban, az elmaradásod tetemes, legyen eszed. Oké, csak belenézek, és megyek. Aztán amikor a nyitóképben Kiss Ramóna a pizsama alatt láthatóan…..
A Sztárban sztár idei évadának második adása volt tulajdonképpen az első, hiszen az egyik új zsűritag, Stohl András távollétében az egy héttel ezelőttin nem volt kiesés, az énekesek elbazseválgattak maguknak a zsűritagok meg tét nélkül röhögtek rajtuk. Na de tegnap! Ott már volt Stohl és tét is, de…..
A csavarlazító nem egy jó dolog. Illetve de, csavart lazítani, arra tuti jó, ara találták ki, gondolom, a neve is onnan van, de szipuzni vele nem jó. Szipuzni eleve nem jó, szétkúrja az agyadat, meg úgy amúgy mindent a szervezetedben, szóval isten ments, hogy még egyszer, de igen, volt olyan, hogy…..
Egy dolgot szoktak látványosan elfelejteni a tévés kreatívok: attól, hogy valaki ún. közepesen híres köcsög, még nem biztos, hogy vicces, az pedig korántsem tuti, hogy ha a párja is bekerül egy műsorba, akkor ő is vicces lesz. Ezért veszélyes műfaj a celebpáros vetélkedő, és többek között ezért sem…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Azok után, hogy Frei vagy Deutsch Tamás is kifejezetten jó választásnak bizonyult Friderikusznál, a TV2 feltétlenül jó ötletnek tartotta Berki Krisztiánnal zárni az Összezárva Friderikusszal első szezonját. Berkitől elég merész döntés volt bemenni a műsorba, hiszen a Rubint…..
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
Miközben a TV2-n éppen a klasszikus családmodell széthullásáról, a házasságot kurvákkal és dzsigolókkal feldobó amerikaiakról szóló Hűtlen vágyak került képernyőre, az RTL elindította őszi műsorstruktúrájuk hetedik, új, saját gyártású műsorát, a Keresem a családom…..
Mintha csak összebeszélt volna az RTL és a TV2, a Got Talent szombati adása után a Sztárban sztár vasárnap untatott halálra, pedig a műsor ne volt sokkal rosszabb, mint a múlt heti, sőt, egyszerűen csak most lett tele a tököm vele és jutottam el oda, hogy a következő két hetet…..
Ha a múlt heti adás az volt, amiben nagyjából minden stimmelt, akkor az e heti meg az, amiben két, na jó, három produkciótól eltekintve nem nagyon jött össze a dolog. A Wolf Kati köré felépített produkció valóban szuggesztív volt, de az átlényegülésből az énekesnő pont nem…..