Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ahf

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Noha a közmédia azt állította, hogy egyszerű német járókelőkkel beszélgetnek a riportereik arról a Híradó március 20-i adásában, hogy "elüldözik a németeket a bevándorlók", és arról, hogy "egyre több német mondja azt, hogy nem akar egy társasházban élni a bevándorlókkal", az RTL Klub hírműsora…..
Megdöntötte a saját rekordját a köztévé híradója, és úgy beleállt a nyár talán legdebilebb ügyébe, hogy láthatóan nem hajlandóak engedni abból a rögeszméből, hogy Németországban polgárháborús állapotok uralkodnak, migránsok tombolnak az utcákon, a rendőrség tehetetlen, itt a vég. Még akkor sem, ha…..
ahf 2017.07.28 14:24:22
@megvagyhadnagy: Ki mondja? Az a vicc, hogy kábé senki nem mondja ezt, csak a kormány próbál mindenkit meggyőzni arról, hogy rajtuk kívül mindenki más illegális bevándorlók millióit akarja a nappalijában látni. Én sem akarom, hogy megnyissák a határokat mindenki előtt, de azért azt sem nem gondolom, hogy az uszítás megoldana bármit is azon kívül, hogy a kormány politikai tőkét kovácsolhat belőle.
  Az ember valahogy mindig megtalálja a hozzá hasonló vonással rendelkező személyeket. (Törvényszerű, hogy ez a megállítás párkapcsolatokra nem igaz.) Valahogy így eshetett meg, hogy a szemtelenség határát súrolva Katával és Petrával úgy döntöttünk, hogy elmegyünk Faróba és ott töltünk egy laza…..
ahf 2017.07.26 13:12:47
"Ez a dagadt néger, aki énekelt... Szerintem a Herczku Ágnes jobb lett volna" - mondta a kormánypárti publicista, Lovas István az Echo TV Sajtóklub című műsorának július 17-i adásában a Grammy-díjas CeeLo Green fellépéséről a vizes vb megnyitóján. Bayer Zsolt nagyban egyetértve közölte: "Én is csak…..
ahf 2017.07.18 21:49:35
@Putty Pityu: Mutassál még egy országot, ahol így, állami pénzből fújják fel a focit, és a válogatott mégis ki tud kapni Andorra ellen. A saját szurkolóik vetették le velük a mezt az után is, egy kicsit talán már őket is febaszta, hogy az ország pénze elmegy erre, mégis ennyit tudnak mutatni. Ahogy engem is felbasz néha, miután az iskolában, ahol tanítok, azt mondják, nincs pénz táblafilcre, vegyem magamnak, ha órát tartanék, de azért hazafelé a buszom elolvasom mobilon, hogy a Felcsút olyan faszán működő akadémia, hogy épkézláb saját nevelést a világ összes taójából nem tud felmutatni, helyette Afrikából vesz huszadvonalbeli játékosokat. Ez nem zavarja ezeket a faszokat? Ja, nem, csak másoknak fáj, hogy ennyire "minden rendben megy" itt. Kár, hogy egyeseknek, mint neked is, a szart is el lehet adni, ha átkötik egy nemzetiszín szalaggal.
Bevallom, szomorú vagyok. Vagyis, valójában nem igazán tudom eldönteni, hogy elkeseredettséget, vagy inkább dühöt érzek-e. Hogy az emberek botorsága, vagy a társadalmi felfogás, vagy a negatív, és kirekesztő berögzült elvek nehezen kezelhetősége okozza-e ezt az érzést, magam sem tudom. De az, ami…..
ahf 2017.05.25 00:07:50
@Látens Inszinuáció: Hogy pedofilnak nincs az tiszta sor, de mi köze van ahhoz a kölyöknek, hogy a felnőtt gondozója más felnőttekkel mit csinál?
ahf 2017.05.25 00:12:17
@Bobby Newmark: Mert az emberek nem ismerik ezt az egészet, fosnak tőle. Ugyanaz, mint a migránskérdés. Egyet se látott, de feltételezi, hogy a buzi az mind civilben is feszülettel vonagló bőrnadrágos figura, a migráns meg felrobbantja magát. Ez van otthon, ez van a tévében, akkor biztos így van. Ha beszélne hárommal, már lehet, hogy meg is változna a véleménye, de azt nem, mert ő az "ilyenekkel" nem áll szóba, még megfertőzik.
ahf 2017.05.25 11:29:46
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem én szoktam hasonlítgatni, hanem azok, akik szerint ez nem természetes, hiszen arra lettek a nemi szervek teremtve, amire.

De akkor mihez hasonlítsuk? Az emberiség történetében nem tudok olyan korszakot mondani, ahol ne lett volna deviancia (legfeljebb nagyobb titokban). És lesz is mindig, kár ellene kapálózni. Illetve lehet akasztgatni, mint Iránban, csak értelme nincs, mert kárt pl. a homoszexualitás sem okoz a társadalomnak, üldözni viszont jó nagy erőfeszítés is.
Az RTL Spike második saját gyártású műsora (az első a Playback Párbaj volt) egy Győzike Show-ra hajazó reality lesz, amiben a Balaton Soundon eljárt idióta tánca óta Közepesen Híres Köcsögnek számító Pumped Gabó és barátnője lesz a főszereplő, és pont úgy az életükbe pillanthatunk be, mint az RTL…..
ahf 2017.03.05 09:42:28
@Spacechik77: Ez a gyerek annyira azért nem okos. Kicsit talán jobban ismerem ezt a világot (média, tv-s pénzek) az átlagnál, és az egyáltalán nem úgy működik, hogy akit a képernyőn látsz, az mind milliárdos, vagy majd az lesz. A nagy pénzt itt a górék keresik majd, Gabó meg megkapja a 15 perc hírnevét meg egy lakás árát, jövőre meg egy transzvesztita törpéről megy majd a trashreality, akiből szintén nem lesz miniszterelnök, ha kiröhögte rajta magát a nép.
Rengeteg baja van a közmédiának, szoktunk is ezekkel foglalkozni, de megint sikerült olyat gurítani, amitől a pofánk leszakad. Apróságnak tűnhet, de jellegzetes és fontos jelenségről van szó. Az LMP (egy parlamenti pártról van szó, aminek a véleményét több törvényben rögzített kötelessége…..
Reklámfogás Heyho, medve! 2016.09.05 06:24:00
Valami furcsa trend kezdett el terjedni a hazai reklámpiacon, amelynek eredményét több helyen láthatjuk úton-útfélen. Ha tömören szeretném összefoglalni, akkor azt mondanám, hogy az új divat lényege az, hogy keressünk egy relatíve jól hangzó szlogent, majd ezt próbáljuk meg…..
ahf 2016.09.06 15:35:37
@sure_shot: Igen, az alap, ezek szoktak elkészülni este 11-re úgy, hogy "na jóvanakkor, olyan szar nem lett".
  Jaj, kislányom, elment az eszed?! Hogy jelentenéd már fel a hites uradat?! ... Igen, látom az arcodat, meg a karodat is, sajnállak is érte, de hogyan akarsz boldogulni a családod nélkül? Nem úgy van az, hogy az első összezördülésnél összepakolsz, aztán add vissza a babaruhát! A jó házasságért meg…..
ahf 2016.06.14 11:43:04
Ezek a dolgok ma már ugyanígy megtörténnek fordítva is, nem kell félni. Magyarországon egy férfi sosem fogja bevallani, ha egy nő üti-veri, alázza, kihasználja, vagy bármi, mert belenevelték, hogy az szégyen, ezért ilyenek a statisztikák is. Ott, ahol ezt már egy kicsit jobban lehet kutatni, kiderül, hogy mi lehet a helyzet: www.theguardian.com/society/2010/sep/05/men-victims-domestic-violence

Én sosem vertem nőket, de nem egyszer előfordult, hogy én kaptam tőlük rendesen. Anyám kezdte (igen, nem apu itta le magát a sárga földig és verte végig az egész családot, ahogy a családon belüli erőszakot ábrázolni szokták), aztán voltak tanítónénik, tanárnők, barátnők, akik úgy érezték, az állandó ordibálás, fenyegetőzés mellett néha belefér az is, ha kicsit ököllel megyünk neki az embernek (ők szerencsére eszközt nem használtak, de hallottam nem egy olyanról, aki igen).

Csak én ilyenkor azt tudom mondani, hogy akkor szevasz, itt se vagyok. Pedig ha én házas lennék, még nekem kéne havonta tejelni, tekintet nélkül arra, hogy valójában mi történt a négy fal között. Persze, van olyan is, akit erőszakkal marasztalnak, zsarolják, fenyegetik, nekik persze segíteni kell. De aki azért marad, mert az anyja ezt mondja, azt nem tudom sajnálni. Nekem is mondott anyám is, apám is hülyeségeket, hogy én mihez kezdjek az életemmel (ahogy az ő szüleik is nekik), de én jobban tudtam magamtól. Ha valakinek ez nem tetszik, ne menjen hozzá egy erőszakos Józsihoz, vagy ha férfi egy erőszakos házisárkányhoz, aki megkeseríti az életét.
ahf 2016.06.14 12:15:20
@Troller: Na jó de őt meg akkor megvették kilóra. De az élet az ilyen, nem csak a nőkkel, van olyan, hogy jó a melód, de a főnököd ordít, erőszakos, igazságtalan, de jó a meló, tehát maradsz. Igazságtalan, szar helyzet? Igen, de ilyen mindig van, és mindig lesz, amíg emberek vannak a földön. De a választás azért az esetek nagy részében ott van, segítséget kell kérni vagy ha lehet, simán le kell lépni. De ez, hogy a "társadalmi nyomás, meg anyám ezt mondta", hát baszki. Apámnak az apja azt mondta, legyen esztergályos és kész. Nem lett, mert ő mérnök akart lenni. Ehhez nem kapott semmi támogatást, de fogta magát és elhúzott, dolgozott, megcsinálta. Anyám ugyanígy: kis falu a világ végén, viszonylag iskolázatlan szülők, maradhatott volna ő is a nihilben, helyette elment, önfenntartó lett, lediplomázott, most jól élnek. Mert nem az anyjára hallgatott, hanem a józan eszére.
Egy Tarlós-interjú általában szórakoztató olvasmány. Ahogy egy Tarlós-sajtótájékoztató is. Ha meg összevágnak belőle agyament részleteket, akkor különösen. Főleg azért, mert emberünkben régóta vegyül az elhivatottság és a karakánság a tévedhetetlenség érzésével és az igazi taplósággal. Ezért aztán…..
ahf 2016.04.19 15:28:09
@monddazigazatmar: Mondjuk nekem ott volt nagyanyám-nagyapám és az egész generációja, aki vidáman elbicikliztek öreg korukban is. Persze ők életükben sem a seggükön ültek, nem haltak bele, ha tekerni kellett egy-egy félórát.

Nekem egyébként van autóm, hétközben, ha csak pár kilométert kell megtennem, mégis "biciklis nyomi" vagyok, mert nekem is jobb, meg a városnak is. Ha a 2 gyerekkel bevásárlók lennének csak az utakon, meglepően kihalt lenne a város. És nem is őket ítéli el a többség (annak ellenére, hogy Dániában az egyik hercegnő is bringával viszi oviba a 2 gyerekét). A gond ott van. hogy sokaknak az autó még nem is kényelmes, de státusszimbólum, ezért neki mindenhová azzal kell járni. Egy időben munkaügyben járt hozzám egy nő a Ferenciekre. Minden alkalommal késett és mindig panaszkodott, hogy egyszerűen nem lehet ideérni, be van dugulva a város, és nincs parkolóhely sem. Először azt hittem, valahonnan messziről jön, de aztán mondta, hogy a Nyugatitól. Csak gratulálni tudtam neki.
ahf 2016.04.19 16:58:20
@BillEvans: De, magasabb prioritású, mert azt kell előnyben részesíteni, ami kevésbé terheli a várost, miközben eljuttatja Arányaiban az autó terheli a legjobban, ennél kevésbé terheli mondjuk a robogó, még kevésbé a busz vagy a villamos.