Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Olgacska Nagy

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Váratlanul jelentős kérdéssé vált az MSZP máskor amúgy papírformaszerű és ennek megfelelően dögunalmas elnökválasztása. Eleve vannak elnökjelöltek. És ami még érdekesebb, politikai stratégiák is versenyeznek...
Olgacska Nagy 2016.05.03 08:44:32
van, aki másképp látja mindezt. nekem úgy rémlik mszp fúrta elnöke minden lépését, mszp hagyta gyalázni elnökét. ha mszp akarta volna lett volna azonnali előrehozott választás. csakhogy képviselői tudták biztos a bukás. nem akarták azonnal elveszíteni biztos jövedelmüket. Nemcsak Gyurcsány, de mindannyian tudták, hogy hazudnak a számok. Mindenki benne volt, hogy bármi áron, de győzzenek. Győztek. A párt vagyona abból is származik, hogy Gyurcsány megnyerte nekik a választást, az állami támogatást, a képviselőiknek a fizetést. szeretném végre látni, hogy valakit azért akarnak maguk mellett tudni, mert egyetértenek céljaikkal, értékeikkel. És azért határolódnának el valakitől, mert nem értenek egyet eszméivel. Nekem egy párt vezetője nem egy matematikai elem. Azt nézem mit mond, mit tesz. az a tuti többször nem megyek el a legkisebb rosszra szavazni. ha elmegyek, akkor arra szavazok, akinek a mondanivalója tetszik nekem. nagyon nem szimpi mikor a választás előtt közös jelölt, választás után a mi jelöltünk. Nem titok nem vagyok teljesen elégedett Gyurcsánnyal, de teljesen elégedetlen vagyok az mszp-vel. ha úgy adódna nincs dk-s jelölt, akkor otthon maradnék. ki erősíti orbánt? pl. az az mszp, aki hagyta, hogy gyenge maradjon a bal oldal, hogy ne kerülhessenek a bizottságokba újabb ellenzéki képviselők (merthogy hozzájárultak a dk független státusához). Hogy Gyurcsány nélkül jobb lenne? hát persze az akadály futás is könnyebb ha csak 1 induló van. Mi az akadálya annak, hogy mszp soraiból kikerüljön egy megfelelő elnök? Szeretném látni, hogy mszp ne a népszerűségi listát nézze, hanem elvei szerint politizáljon. végre abba kellene hagyni egymás gyalázását. ha úgy gondolják gyurcsány nem segíti elő a győzelmüket döntsék el, határozottan és mondják ki: nélküle. Végre a fidesz gyalázatos tetteivel kellene foglalkozni, és az ellen kellene tenni, nem folyamatosan gyurcsányozni
Digitális ismeretségi körömbe csupán fényképpel lehet bejelentkezni. Ezért tudható, hogy a hölgy idős. Ahányszor csak tűnődöm Gyurcsány Ferencről, kifejti a véleményét, és többnyire nem dicsér meg. Tegnapi bejegyzésem után ezt írta: talán igazam van abban, hogy kedvenc…..
Olgacska Nagy 2015.10.26 14:57:25
@Kabai Domokos Lajos:
Tényleg kezd elég lenni.
Vannak történések, amiket nem kellene összemosni.
1. Gyurcsány azt ismerte be, hogy hazudtak - és folytatta azzal ebből elég volt.
megélhetési társai nem véletlenül szivárogtatták i, és nem védték meg, sőt.
2. orbán meg azt mondja, hogy sosem hazudott, miközben hazudik éjjel, nappal szünet nélkül - neki bezzeg szabad, tőle elviseljük?
3. Gyurcsány azt mondja van némi gond a választókkal is. Talán nincs?
Ilyen birka népet ki látott?
elvették a nyugdíját, elvették az alkotmányát, elveszik a földjeit, elveszik az iskoláit, a kórházait. meglopják és baromságokra költik a pénzét, belegázolnak a családi életébe (vasárnapi zárás), tízezreknek lopják el a megélhetését (rokkantak, trafikosok), ellopták a fáinkat, környezetünk, hagyományaink, most épp a ligetet teszik tönkre stb. stb. és még sincsen még palotaforradalom? Hát nem egy birka ez a nép? Ja persze a játékszer elvételéért világraszóló tűntetés (most mégis lesz netadó)
4. Gyurcsánynak elege lett abból, hogy megakarják fosztani állampolgári jogaitól (közéleti szerepléstől). Teljesen jogos volt Bolgárnak végre beolvasnia. Eddig klubrádiót hallgattam, éves tagdíjam is befizettem. De történnek érdekes dolgok, amik egyre kevésbé tetszenek. (pl. hova tűnt Vicsek és miért?) Bolgár maga a kishitűség szószólója.
5. Hogy miért éppen Gyurcsány már megint? A kérdés miért nem az, hogy miért nem pl. a szocik, vagy akárki más. Hogy a Gyurcsány miatt nem tudnak érvényesülni? micsoda baromság! Ha csak akkor tudnak mozdulni, ha nincs senki a pályán? De akkor sem tudnak, akarnak? Mernek? Félnek, hogy szennyeseik kiderülnek?
Sajnos be kell lássuk, a jelen felhozatalból Gyurcsány az egyetlen, akinek vannak elképzelései.
Lássuk már azt a mackót, aki miatta nem tud érvényesülni!!!
6. Gyurcsány biztos sokat hibázott, de nem kellene elfelejteni, hogy egy világválság zúdult a nyakába; béna párttársai mellé egy gyalázatos ellenzéket kapott. És talán észre kellene venni, hogy személyes problémái közül nem egyben jelentős javuláson ment át. Egy a politikusaink közül, aki nem tovább hülyült, hanem sokat javult.

Szal hol van az orbántól szabadító maci???
Olgacska Nagy 2015.10.31 02:14:46
@Balt: igen, és látjuk azóta tényleg ehhez tartja magát. Míg a másik oldal kedvence azt mondta, hogy sosem hazudott - és ezt tőle le is nyelik.
milyen világban élünk?
Olgacska Nagy 2015.12.02 01:26:46
@Balt: eltévelyedtem a válaszodban. Akkor talán nevekkel. Gyurcsány azt mondta hazudtunk eddig, de nekem ebből elég volt. Ennek folytatásához keressetek valaki mást. Gyurcsány új lapot nyitott. Új csapattal folytatja. Ez a csapat nem kényszeríti populista ígéretekre. Mióta új csapata van igazat mondanak., következetesen. Persze nem vagyok Gyurcsány gyámja, nem követem minden szavát. Lehet valamiről lemaradtam. Ha szerinted új csapattal indulás óta is hazudik, írj konkrétumokat.
Ehhez képest Orbán azt mondta, hogy sosem hazudott. Ilyet ha bárki állít magáról rögtön kezdjél benne kételkedni. Orbán korábban is hazudott és ma is hazudik, ha kell konkrétumokat is tudok írni. De elég ha olvasod pl. az EU-s politikusoknak tulajdonított állítások cáfolatait. a mást hazudik Brüsszelben, mint itthon.
Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján hevesen kikelt az Európai Bizottság döntése ellen, amely „mindössze” 61,5…..
A cím nem elírás: nem Gyurcsány-Orbán vita, hanem a Klubrádió műsorvezetője és a DK elnöke szólalkozott össze. Meglehet, új fejezet ez a balliberális média amúgy is sanyarú történetében. 16 perc 42 másodperc az egész, számos tanulsággal. Miért épp a Gyurcsány írt…..
Olgacska Nagy 2015.10.26 17:06:18
@Scagnetti: még hogy gyorsan lemondott? Anno azért szapulták, mert sokára találta meg az utódát. Rosszul emlékszem?
Olgacska Nagy 2015.10.31 01:53:10
@babbaba: a Klubrádió megkérdezte hallgatóit: győzhet-e az az oldal, ahol Gyurcsány van. És a hallgatók (szavazók) többsége igennel válaszolt. Igaz nem tudni hányan szavaztak és mire, valamint (megbocsássák nekem), de nem tudni mennyire hiteles az adat Csak azt jelezném, hogy vannak, akik benne látják a jövőt.
Én szívesebben látnám másban, mert sok mindennel egyetértek Vele, de vannak fenntartásaim.
Csakhogy látnunk kell: nincs a láthatáron jó alternatíva (mert diktátorunk nem az).
És látnunk kell, hogy a baloldalon Gyurcsány és a DK, akik keményen dolgoznak és azt teszik, ami egy ellenzéki párt dolga. A választásokig sok/kevés idő van. Kiderül mi lesz.
Olgacska Nagy 2015.10.31 02:03:25
@Bbogas: igen úgy tűnik nem Őt akarják. Miért is? Mert Ő már Öszödön elhatározta itt és most elég. Épp arról beszélt hazudtunk (Így többes számben: én és az mszp), de ebből elég. Erre keressetek más valakit. Tessék meghallgatni a teljes beszédét.

És úgy tűnik ehhez tartja is magát. nem mondja, hogy jó a rezsicsökkentés, mert nem az. Nem mondja, hogy jó ha a nem itt élőknek van szavazati joga, mert tényleg nem jó - bár a másik, aki azt hazudta ő sosem hazudott szerint ez így jó. Nem modja, hogy a menekülőkkel embertelenül kell bánni, ki kell őket rúgni - és ezzel a tömegek igénye ellen megy.
Nekem tetszik az elvei melletti kiállás. Meglátjuk a mi népünk gyerekek tömegéből áll-e, akiket meg lehet nyerni azzal, hogy azt mondják nekik, amit hallani akarnak, vagy felnőttek vagyunk-e és lehet észérvekkel az eszünkre is hatni.
Tartok tőle, hogy gyerekeklelkű felnőttek sokasága fog szavazni.