Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mannermanó

15 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Több mint egy év telt el azóta, hogy lombikbébi programom vettem részt,és úgy éreztem szükségesség vált egy két vizsgálat elvégzése. Mindenkinek javaslom, hogy bizonyos vizsgálatokat és szűréseket végeztessen el magán amikor túlesik egy ilyen adag hormonkezelésen, de persze azoknak is, akiknek…..
mannermano A lombik után 2016.05.16 18:30:18
Bár minden internetes oldalon leírják hogy nem szabad, azért az ember mégiscsak elkezdi magán keresni a terhesség jeleit. Én is ezt tettem. De semmi. Eltelt egy nap, kettő, és minden rendben volt. Elmúlt a szédülés. Nem volt hányinger, mellfeszülés, semmi. De nem baj, hisz még csak egy két nap telt…..
Mannermanó 2017.08.04 16:42:33
@Grizeldisz:
Szia!
Nem, nem próbáltam meg újra, így sikerélményről nem tudok sajnos beszámolni. De ha kérdésed van, szívesen válaszolok rá.
Mani
Mannermanó 2017.08.16 19:21:27
@Egykéthá: Szia!
Az osztrák klinika weboldalán megtalálható a Szófiai klinika elérhetősége, esetleg próbáld meg felhívni őket. Mert azt sajnos nem tudom, hogy kell e közvetítőnek az osztrák klinika.
Manci
Bár minden nyáron elhatározzuk, hogy itthon nem megyünk sehová, amikor végre jó idő lesz, akkor persze már szabadulni akarunk a panelből és némi szabadságra, friss levegőre vágyunk. Mielőtt belekezdek, mindenképpen el szeretném mondani, hogy ÉN vidéki lány vagyok. Ugyan több mint húsz éve élek már…..
Horvátország-Medulin Idén az utolsó pillanatban döntöttünk a nyaralás mellett, és nem túl sok gondolkodás után Horvátország mellé tettük le a voksunkat. Közeli, könnyen megközelíthető és viszonylagosan olcsó tengerparti nyaralóhelyet kerestünk. Szétnéztünk több országban, de vagy a messzeség vagy…..
mannermano A beültetés 2016.05.16 17:52:06
Mint írtam a petesejt leszívás kedden volt, és 3-5 napnak kellett eltelnie a bültetésig, így a nagy nap vasárnapra esett. A klinikán vasárnap is végeznek beültetéseket így, hogy ne kelljen szabadságot kivennem a vasárnapban állapodtunk meg. Szintén a 10 órás időpont volt, ismét fél órával előtte…..
mannermano Punkció 2016.05.16 17:33:15
Mivel vasárnap este 21.50-kor kellett beadni az utolsó óriás adag hormont, így a petesejt leszívás pontosan kedden reggel 09.50-re esett. Sajnos előző nap még kaptam egy e-mailt, hogy azonnal menjek el aids és hepatitis szűrésre vérvételre. Mondtam, hogy ez azért itthon nem igazán így működik, mind…..
mannermano A donor 2016.05.06 17:08:43
Szó volt már eddig is a donorválasztásról, most egy kicsit bővebben. Itthon, és a Szófiai klinikán is a dán spermabankból lehetett választani. Ha felmentek a weboldalukra, nagyon sokféle donor van fent, ártól függően elég sok információt meg lehet szerezni. Még akár a hangját is meg lehet…..
Kedves Olvasók! Először is elnézést hogy ilyen régen nem írtam, de egy kicsit megsűrűsödtek az események, és gondoltam amikor már letisztulnak, akkor tudok egy szép és mindenre kitérő összefoglalót írni. Akkor onnan kezdem, hogy sok sok utána járás, idegeskedés, szervezkedés és némi fondorlat…..
mannermano Hormonok 2016.01.31 15:04:54
Sziasztok! Tudom, régóta nem írtam, de volt egy kis szünet (megint). Szóval: mivel karácsonykor két hétig zárva volt a bécsi klinika, így úgy döntöttem, hogy januárban fogok neki újult erővel a teendőknek. Felvettem a kapcsolatot a klinikával, és a nőgyógyászommal, és igen sok egyeztetés után a…..
Sziasztok!   Bár azt hiszem, senki nem olvassa a blogot, azért mégis folytatom (-: Szóval, mint az már megírtam a bécsi Kinderwunschzentrum-ba kaptam időpontot. Szerencsére a megadott időpontra minden leletem meglett, így egy héttel az időpont előtt mindent ki is tudtam küldeni…..
mannermano Spermadonor internetről 2015.11.28 19:31:05
Akkor egy pár szót a spermadonorról. Kaptam egy kis prospektust, ebben összesen 13 donor adatlapja van feltüntetve. Nemzetiség, szemszín, hajszín, magasság, testsúly, foglalkozás, vércsoport. weboldal: http://dk.cryosinternational.com Ez a 13 donor azonnal megrendelhető, egy két…..
Üdv a Manóblogon! Ezzel a kis naplóval segíteni szeretnék azoknak az egyedülálló nőknek, akik gyermeket szeretnének vállalni ma Magyarországon és kicsit már túl vannak a tinikorukon. Egy jelenleg is folyamatban lévő dologról írok, ami 2014. októberében kezdődött, de a malmok…..
2014. októberében járunk: Először természetesen a nőgyógyászomhoz indultam. Évek óta hozzá járok, így mikor felvázoltam a terveimet, nem igazán lepődött meg. Rögtön javasolt egy orvost a Kaáli Intézetben, akivel az egészet elkezdhetem. Első lépésként egy petevezeték…..
2015. október vége Ma túl vagyok egy újabb vizsgálaton. A nőgyógyásznál rákszűrés, chlamydia, mycoplasma, ureaplasma. Plus volt még egy ultrahang. Megmutattam neki a vérvétel eddig elkészült eredményit is. Összességében minden rendben, szerinte "nem öregek a petéim" (-: Ezt…..
mannermano Külföldi spermadonor 2015.10.26 12:38:29
  szeptember Kiderült, hogy magyar nőknek, külföldön is van lehetősége ezekre a beavatkozásokra, persze első sorban mindenhol párokat várnak, de gondoltam azért megpróbálom. Igyekeztem inkább a szomszédos országokat célba venni, Ausztria, Szlovákia, Csehország. Ausztria:…..